Beoordelingen Hotel Sonnenuhr

19 juni 2013

Sonnenuhr
Beoordelingen Hotel Sonnenuhr
Tauplitz 76, 8982, Tauplitz
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sonnenuhr in Tauplitz, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sonnenuhr zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Sonnenuhr scoort een 8,9 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sonnenuhr in Tauplitz, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sonnenuhr, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Sonnenuhr de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Sonnenuhr vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Stiermarken. Vergelijk Hotel Sonnenuhr met andere accommodaties in Tauplitz.

15 beoordelingen over Sonnenuhr

9,5
met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Tauplitz / Sonnenuhr 2012"
Leen vd V
18-3-2012 Hotel Sonnenuhr in Tauplitz is al jaren ons wintersportstekkie!
Het gebied is mooi en met (veel rode) 42 km pisten niet te groot en goed te doen als 1 week per jaar gaat skieen.
De ligging van Sonnenuhr ten opzichte van de lift en de piste is perfect
De accomodatie is eenvoudig, kindvriendelijk en gezellig. In de bar en, jammer genoeg in de lounge, mag worden gepaft. Het restaurant is wel rookvrij.
De fam. Schreuer doet er alles aan om het de gasten een aangenaam verblijf te bezorgen.

met oudere kinderen, 2012
"Gezellig en welkom"
Boer
11-3-2012 Na jaren in een appartement in Tauplitz nu voor het eerst in een hotel. Dit hotel is niet te groot dus lekker knus. Jack en Maria doen er alles aan om het je naar de zin te maken en het personeel is ook zeer vriendelijk. De kamers en bedden zijn goed. Het eten is ook prima. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en het avondeten is ook prima. Je kan kiezen uit 3 menu's dus voor ieder wat. Ook ligt het hotel vlak naast de lift. De gezelligheid en service zijn voor ons de reden dat wij er nog vaak zullen komen.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Fantastische week....."
Manfred Plas
24-3-2012 Beste Jack en Maria,

Wij hebben een hele leuke week bij jullie gehad! Wij waren vroeger al in Tauplitz geweest dus wisten dat het een leuk plaatsje is met een mooi skigebied. Niet te groot dus je komt elkaar altijd wel weer tegen.
Wij hebben veel gelachen en lol gehad... Mooi hotel, kamers en eten was perfect. Wij gaan je zeker weer ontmoeten!

Groeten,

Manfred, Farida, Lateasha en Hans

met partner, Jan. 2012
"Gezellig familiehotel"
Florence
4-2-2012 Hotel Sonnenuhr in Tauplitz is al jarenlang ons favoriete wintersport plek! Goede ligging ten opzichte van de liften, leuk uitzicht over de omgeving. Aardig personeel, behulpzaam, vriendelijk.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Super leuk hotel met super service!"
Roosendalertjes
14-3-2011 Wij zijn hier voor de tweede keer geweest en hebben het heel goed naar onze zin gehad. Jack en maria zijn zeer gastvrij en jong en oud is er erg welkom. Ze zullen er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Kamers zijn eenvoudig, helaas wel met vloerbedekking, maar verder zeker schoon en netjes. Eten is heerlijk, altijd keuze uit drie gerechten en de kwaliteit van het eten is prima.
De ligging van het hotel is fantastisch, je kunt tot de deur skien, een apres ski bar naast de deur en ook de lift naar het skigebied boven is op loopafstand. Kinderen kunnen ook nog sleeen naast het hotel, dus wat wil je nog meer....
Enige opmerking die wij hadden is de afwezigheid van gratis draadloos internet en dat er in de bar stevig gerookt wordt en de afzuiging daar niet altijd optimaal is.

met een groep, Feb. 2011
"Fantastische plek"
Inge
14-2-2011 geweldig verzorgd en schitterend gelegen, lekker eten, grote schone kamers

met vrienden, Dec. 2010
"Een aanrader voor iedereen"
Gert en Cora van Es...
6-1-2011 Wij zijn nu voor de 2e keer in dit supergezellige hotel geweest en we zijn zeker van plan om terug te komen! Jack en Maria hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De kamers zijn zeer ruim en schoon, in de bar is het gezellig vertoeven en het eten is prima; iedere dag kan er gekozen worden uit 3 menu's. Het skigebied is niet groot, maar zeer toegankelijk, overzichtelijk en ook erg geschikt voor (kleine) kinderen.

met een groep, Dec. 2010
"Zoooo leuk!"
Corne Snoep
9-1-2011 Wil je een vakantie met gezelligheid op plaats 1 dan is dit de plek waar je moet zijn! Service staat voorop, niets is te veel en wat kan je er lachen! Super dicht bij de lift en je stapt van de piste naast het hotel. De prijs is zo goed, niet alleen de kamers maar een hele week drinken voor weinig geld! Het ontbijt is prima, voldoende voor iedere eter. Het avond menu is zeer gevarieerd en altijd lekker! De kamers zijn niet verouderd, maar ook niet nieuw! Gewoon prima en altijd schoon! Ze hebben voor kinderen een aparte speelkamer! Niet alleen de gasten krijgen de aandacht, alle kinderen zijn meer dan welkom en altijd heeft het personeel tijd voor een praatje! Daarbij hebben ze zelfs een heerlijke sauna;) Het gebied is niet groot, maar prima voor elke skier! Snowboarders kunnen ook goed uit de voeten, maar af en toe een vlak stuk waar je even je best moet doen!

Jack en Maria zijn schatten die je een keer moet hebben bezocht! Helemaal top!

met een groep, Dec. 2010
"Uitstekend sfeervol hotel op mooie locatie!"
Rien en Jackie Vers...
8-1-2011 Hotel Sonnenuhr is een gezellig en gemoedelijk hotel waar ze alles doen om het de gasten naar de zin te maken. Het hotel ligt direct aan de piste en heeft mooie familiekamers, een leuke bar en sfeervol restaurant. Iedere dag is er een lekker ontbijtbuffet en 's-avonds een 3-gangenmenu met keuze uit 3 hoofdgerechten. Waar wij voorheen ieder jaar naar een ander skigebied gingen, hebben wij nu in hotel Sonnenuhr bij Jack & Maria ons plekje gevonden. Onze kinderen (12, 10 en 6 jr.) vinden het het leukste hotel van Oostenrijk. Het skigebied van Tauplitz is kleinschalig en kindvriendelijk en is voorzien van moderne skiliften. Wij vinden dit hotel een absolute aanrader! En wij hopen er nog heel wat jaren onze skivakanties door te brengen!!

met jonge kinderen, Mrt. 2010
"Gezellig hotel"
Miranda Gommans
17-3-2010 Dit gezellige hotel ligt direct aan de piste, naast de apres-ski bar en vlakbij de stoeltjeslift. De hotelkamers zijn wat verouderd, maar ruim genoeg en alles is er wat er moet zijn. De saladebar bij het avondeten was heerlijk, het eten verder prima. (Aan variatie bij het ontbijt ontbreekt het misschien een beetje. ) Leuk barretje met knus zitje. Kortom: Er hangt een algeheel gemoedelijke sfeer en de ligging is perfect!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?