24-2-2012
Het hotel ligt in een klein straatje naast de Golden Jet-lift. Op een 15-tal minuten stappen van het centrum van Schladming. Het hotel heeft zijn typische einde jaren '70 stijl. De kamers zijn ruim en uitzonderlijk proper. Het is een klein hotel waar de eigenaar zelf achter de toog staat wat tevens de receptie is. Het eten is typisch Oostenrijks en lekker. Wat ons alleen een beetje stoorde wast dat het eten zo snel achter elkaar opgediend werd. Maar dat is alles... Een zeer goed hotel prijs / kwaliteit!
25-4-2011
Mijn vriendin en ik hebben hier een week verbleven in maart 2011 en het hotel is ons zeer goed bevallen! Het hotel ligt op 200 meter van de liften die aansluiting geven tot Planai en/of Hochwurzen! Het is een klein Oostenrijks hotel dat nog door de familie uitgebaat wordt. Het ontbijt was lekker en het 3-gangen avondmenu was ook iedere avond een aangename verrassing (wel typisch Oostenrijks eten). Prijs kwaliteit is dit hotel nagenoeg de perfectie! Een aanrader voor iedereen die op skivakantie gaat om te skiën!