Pension Poserhof (hotel-pension + App)*** in Rohrmoos / Schladming / Pichl Oostenrijk beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Pension Poserhof (hotel-pension + App)***

9,7
9,7

2 juni 2012

Pension Poserhof (hotel-pension + App)*** Rohrmoos / Schladming / Pichl

Beoordelingen Pension Poserhof (hotel-pension + App)***

Planaistraße, A-8970, Rohrmoos / Schladming / Pichl
Pension Poserhof (hotel-pension + App) scoort een 9,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Poserhof (hotel-pension + App)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Poserhof (hotel-pension + App)*** in Rohrmoos / Schladming / Pichl, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Pension Poserhof (hotel-pension + App)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Stiermarken. Vergelijk Pension Poserhof (hotel-pension + App)*** met andere accommodaties in Rohrmoos / Schladming / Pichl.

3 beoordelingen over Poserhof (hotel-pension + App)***

9,6
Familie, Aug. 2008
"Super leuk !"
Agnes
26-8-2008 We hebben het met de kinderen prima naar ons zin gehad. Met de Sommercard hebben we veel gratis uitstapjes gemaakt. Naar het zwembad, met de gondel mee, lekker zwemmen in het meer.
Ons appartement was groot, mooi en schoon.
En, nog een compliment aan de eigenaar en zijn vrouw. Leuke wandelingen en gezellig gegeten. Wat een gastvrijheid !

zakelijk, Juli 2008
"Geweldig!!"
Familie Schulenburg
19-8-2008 Heerlijke plek om met de kinderen naar toe te gaan. Leuk zwembadje buiten met prachtig uitzicht. Speelgelegenheid buiten bij het hotel is uitermate geschikt voor jongere kids. De wellness ruimte in de kelder van het hotel is heerlijk!!
Prima eten en vooral de thema avonden waren erg goed verzorgd!! De hoteleigenaar en zijn vrouw zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om er een heerlijke vakantie van te maken. De gezamenlijke uitstapjes zijn super goed georganiseerd en waren voor de kinderen een mega belevenis. (Denk aan een fakkeltocht, eten in een jagershut, brood bakken, kampvuur etc). Het appartement was ruim, super schoon en van alle gemakken voorzien.
De sommercard (kortingskaart) die je bij dit hotel krijgt, maakt het extra aantrekkelijk. Veel leuke uitstapjes en activiteiten die je zonder kosten/ met korting kunt ondernemen.
Wij vinden dit familie hotel een echte aanrader in een werkelijk schitterend gebied!!

bart
26-2-2007 Wij zijn hier al een aantal keren geweest en het is een gastvrij pension waar veel georganiseerd wordt. Alles mag, maar niets hoeft.