27-7-2012
Komen al verschillende jaren in het hotel. Zowel 's zomers als 's winters. Worden altijd gastvrij ontvangen. De kamers en het eten zijn er prima. Bettina en Max hebben het prima voor elkaar. In de omgeving is veel te zien en er zijn veel uitstapjes te maken. In de winter een prima ski gebied. Ski bus stopt voor het hotel. Haus en Schladming zijn super plaatsen om te skieën. In de zomer kun je op de Dachstein skieën. Ook zijn er prima Bike routes en wandelwegen. Na afloop van een sportieve dag lekker bijkomen in het hotel en genieten van een heerlijke maaltijd. Bettina, Max, Willie en Heidi, Vielen dank für die guten sorgen.
17-4-2010
Meermaals bezocht, zowel in winter als zomer.
Zeer gastvrij.
Begeleiding van wandelingen.
22-2-2008
We zijn er al 7 jaar achter elkaar geweest en dit jaar gaan we weer. Het is er egt super en het is dus een aanrader. Aardige mensen, goede kamer en goed eten maakt een week wintersport fantastisch. In de buurt van het hotel, kan je ook rodelen. Wij hebben dat 1 keer gedaan en het is zekr de moeite waard. Verder is het 5 minuten van hauser-kaibling af en ongeveer 15 minuten van het skiegebied in sladming wat aan hauser-kaibling grenst. Dus boek hier, want het is super leuk.