Appartement HausLanka*** in Rohrmoos / Schladming / Pichl Oostenrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement HausLanka***

HausLanka

Beoordelingen Appartement HausLanka***

Planaistraße, A-8970, Rohrmoos / Schladming / Pichl
Appartement HausLanka scoort een 8,6 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement HausLanka***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement HausLanka*** in Rohrmoos / Schladming / Pichl, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Appartement HausLanka*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Stiermarken. Vergelijk Appartement HausLanka*** met andere accommodaties in Rohrmoos / Schladming / Pichl.

6 beoordelingen over HausLanka***

I.egberrts
6-1-2007 Wij hebben een week lang genoten van zowelvan het huis Lanka als van de pistes.
Gelukkig hadden met de Kerst sneeuw dus is er volop geskieed.
Wij zullen een ieder die geinteresseerd is aanraden om daar naar huis Lanka een vakantie te boeken.Het stadje is leuk de omgeving en natuurlijk de gastvrijheid van de eigenaars!!!

Ireen Egberts.

silvia
1-1-2007 nette keurig appartement zeer goede gastvrijheid een heel mooi uitzicht. op loopafstand na t centrum we hebben een fantastisch week gehad bij hauslanka zeker de moeite waard

Esther
29-12-2006 We hebben een fantastische vakantie gehad in Hauslanka. De gastvrijheid en service waren perfect!! Het weer zat ons ook erg mee... we zijn geen skieers dus we hebben heerlijk genoten van het zonnetje!! En het is een ideaal punt voor uitstapjes te maken.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement HausLanka*** bij:

ReJo
21-12-2006 Een gastvrij hotel/appartement waar alles wordt gedaan om het je naar de zin te maken. 10 minuutjes wandelen naar het centrum van de stad. Gezellige winkels en restaurantjes. Prima ski en langlauf mogelijkheden. Bus stopt voor de deur. Ook veel wandel- en fietsroutes aanwezig.

Elly en Jan Braaksm...
5-12-2006 De accomodatie ziet er verzorgt uit,het uitzicht is schitterend.
Over de pistes kunnen we niets zeggen, geen sneeuw, maar ook geen behoefte gehad om ze te gebruiken.
Het dorp is op loopsafstand, wat heel plezierig is,De dagelijkse"nieuwsbrief"
komt goed over.
Wij kregen waar voor ons geld.

Dominic Leijte
5-12-2006 Een prima, modern en keurig ingericht appartement met zeer goede service en gastvrijheid. De eigenaren doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Het huis ligt gunstig t.o.v. aanvoerroutes, de afstand tot de kern van het dorp is goed te lopen (behoudens met boodschappen). Er zijn diverse mooie wandel-, fiets- en mountainbikeroutes in de directe omgeving. Een skibus stopt pal voor de deur maar het huis ligt niet direct aan een piste.
Kortom, een echte aanrader voor wie in dit deel van Stiermarken op vakantie wil gaan.