9-2-2011
We hebben dit jaar voor de tweede keer tijdens onze wintersport in hotel Annelies verbleven. Afgezien van het feit dat de kamers (nieuwe vleugel) mooi, ruim en licht zijn en het eten heerlijk is, is het vooral het personeel waarmee het hotel zich onderscheidt. Niets is teveel, men houdt op een niet-opdringerige manier rekening met je, een goede balans tussen hartelijkheid en professionaliteit. Ik heb dat niet vaak zo meegemaakt. Het enige wat je zelf hoeft te doen is plezier te maken!
7-9-2010
Wij verbleven in augustus 2010 een week in Hotel Annelies. Wij hadden een appartement in het bijgebouw. Dit appartement was zeer ruim met een grote living, grote badkamer (met douche en apart ligbad) en een ruime slaapkamer.
Halfpension was inbegrepen met een riant ontbijtbuffet (broodjes, vier verschillende vruchtensappen, koffie, thee, broodjes, bruinbrood, joghurt, melk, muesli, cruesli, tien verschillende soorten vleeswaren, tien verschillende soorten kaas, gekookt ei) Eigenlijk teveel om op te noemen. Avond 5 gangen menu was ook inbegrepen met een zeer uitgebreid salade buffet, elke dag andere soep, hoofdgerecht (keuze uit twee) en nagerecht. Alles van goede kwaliteit.
Zelf ben ik na een paar dagen een keuze menu weer toe aan een uitgebreide menu kaart waar ik zelf terplekke kan kiezen, maar verder geen opmerkingen.
Voor ons zoontje van 15 maanden was een triptrap kinderstoel beschikbaar en elke avond een andere maaltijd.
15-7-2010
Was hier onlangs met een groepje uit de Benelux. Het -uiterst sportieve- hotelier echtpaar stroomde over van vriendelijkheid en perfect gastheerschap dat ook volledig werd geleefd door het voltallige personeel. Prachtige ruime kamers, heerlijk eten, uitstekende wijnen en het kleine zwembadje om de hoek dat een en ander 'afmaakt' in de zomer. Goed gelegen aan het begin van Ramsau waardoor de beginners vlakbij op de Rittisberg kunnen skien en de gevorderden in no-time in het Ennstal zijn met de grotere skibergen. Ook in zomer ideaal uitgangspunt voor prachtige bergtochten in de direkte omgeving. De klant is hier absoluut koning!