16-5-2009
Camping "Rothenfels" is een hele mooie rustig gelegen camping wij komen er al 20 jaar en zullen indien mogelijk er nog vele jaren verblijven.
13-11-2008
zeer mooie omgeving veel wandelgebied stadje overwols zeer apart. genoeg winkels aanwezig.
15-11-2009
Camping Rothenfels heeft een prachtige ligging in het natuurschoon van de Steiermark. De camping bestaat uit 3 delen: Aan een riviertje is er een vrij kamperen gedeelte en een gedeelte voor nudisten. Op het nudisten gedeelte ben ik niet geweest, dus kan ik niet over oordelen. Het andere gedeelte heeft oud sanitair in een soort 'pipo wagen'. Als je van puur kamperen houdt, is het geweldig daar. Zeker omdat er ook overal kampvuur gemaakt mag worden. De delen beneden zijn gescheiden van elkaar. Dan bestaat er nog een gedeelte een stukje een berg op, waar ook de receptie staat. Dit deel heeft een eigen sanitair gebouw, welke netjes is, maar wat verouderd. Ook op dit gedeelte mag kampvuur voor de tent gemaakt worden. Er zijn geen vaste plaatsen, je mag gaan staan waar je wil.
De omgeving nodigt uit om te gaan wandelen, er zijn veel wandelpaden. Deze zijn in de directe omgeving te vinden, maar ook als je even rijdt met de auto kom je mooie stukjes Oostenrijk tegen.
10-1-2009
Mooi wandelgebied, supermarkten in en net buiten het stadje, voldoende eetgelegenheden. Op de camping mag je een kampvuur bij je tent maken (voldoende hout aanwezig). 's Avonds kan je bij de receptie wat drinken. Wij hebben hier al twee keer gekampeerd, naar alle tevredenheid.
3-5-2008
Als je van een kamperen houdt, op een heel mooie locatie, met een ongekende rust, grote staanplaatsen... Dan moet je hier zijn! Schitterende camping.