18-3-2011
We boeken al meerdere jaren dit hotel vanwege de ligging t.ov. de pistes, deze is echt perfect! Heerlijk om direct bij het hotel de pistes op te kunnen. Deze winter ook weer optimaal ervan genoten met goede pistekwaliteit, ondanks de weinige sneeuw dit jaar.
Afgelopen zomer zijn we ook hier geweest maar dan met de kinderen. De kinderen hebben zich hier perfect vermaakt. Het hotel heeft een kinderanimatieprogramma waar onze kinderen bijna elke dag heen gingen en met veel plezier. Aangezien we via TO hebben geboekt, konden we ook gebruik maken van veel activiteiten die de TO aanbiedt. Hiermee zijn we met het hele gezin wezen familiekajakken, een heel leuke ervaring voor ons allemaal. Ik ben zelf ook nog wezen raften, wat een geweldige kick!
Over het hotel, de All Inclusive is goed, maar niet heel veel afwisseling. Maar voor ons was er altijd wel wat lekkers bij. Verder zijn het zwembad en de Spa heerlijk om te relaxen.
26-2-2011
bij dit hotel gaat het maar om 1 ding en dat is om zoveel mogelijk geld uit je zak te kloppen.
wij hadden de suite geboekt dit moet de mooiste kamer zijn van het hotel
letterlijk en figuurlijk een KOUDE DOUCHE warmwater capaciteit van dit hotel klopt niet we hebben de eigenaar direct op de hoogte gesteld maar die kon niets doen
vervolgens met het eten zeer kindonvriendelijk .
NOOIT MEER
12-9-2010
Wat een tegenvaller! En zeker geen 4* waard. All Inclusive stelt niets voor. In de folder staat dat er met een dieet rekening wordt gehouden, mooi niet! Ik moest eten wat er werd geserveerd. Ik mag geen varkensvlees, dus dan moest ik het maar met groenten e.d. doen. Parkeren onvoldoende plek. We hadden de duurste kamer geboekt voor 2 - 4 personen, kregen een pijpenla met portable tv, met badkamer waar je je kont niet kon keren. Geen fönn, geen rekjes voor shampoo e.d., geen bankje voor de koffer. We moesten in een ongezellige zaal de maaltijden gebruiken, geen fatsoenlijk gedekte tafels. Slechts een vodje op tafel wat een placemat voor moest stellen. Buffet karig, steeds was alles op. Om de dag croissants, weinig keus en moest veel te lang in de rij staan. Dessert kan je vaak ook niet uit kiezen. Bier was vaak lauw. De lift was zeer vaak buiten werking. Als je er iets van zei werd er 'gezegd' dat je de trap maar moest nemen, ook tegen oudere mensen die slecht ter been waren! Nooit meer