Hotel Latini**** in Zell am See Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Hotel Latini**** Zell am See

Beoordelingen Hotel Latini****

Kitzsteinhornstrasse 4, 5700, Zell am See
Hotel Latini scoort een 8,8 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Latini****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Latini**** in Zell am See, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Latini**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Latini**** met andere accommodaties in Zell am See.

30 beoordelingen over Latini****

met vrienden, Feb. 2012
"Super hotel prijs kwaliteit"
davy swijngedouw
27-2-2012 super vriendelijke mensen ,mooie kamers!
goed gelegen ......komen zeker terug!!!!!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding"
George
3-3-2012 Prettig hotel. Eten is gevarieerd maar eerder basic dan verfijnd. Wij hadden kamertype Enzian geboekt; een heerlijke ruime kamer, balkon en nieuwe badkamer. Hotel is goed onderhouden. Zwembad wat aan de koude kant. Personeel is attent en professioneel. Gezien de prijsstelling een uitstekende deal.

met partner, Jan. 2012
"Hotel Latini is een gezellig hotel."
Joan
2-2-2012 Onze kamer was inderdaad niet heel ruim maar voor ons voldoende. Het hotel heeft ook grote kamers maar dan betaal je ook meer. We hebben overigens nog wel heerlijk in de zon op het balkon gezeten. De badkamer is mooi en er zit een lekkere douche in. Wij zijn geen sauna-bezoekers maar we houden wel van zwemmen en het zwembad is prima. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. In de hal is gratis WIFI. Vanaf het hotel kun je lopen naar de piste. Al met al een fijn hotel om naar toe te gaan.

met vrienden, Feb. 2011
"Leuk hotel met goede prijs/kwaliteit"
witjes54
28-2-2011 We hebben ons prima vermaakt in dit hotel.
Het personeel is er vriendelijk.
De faciliteiten zijn OK (Sauna / zwembad / fitness). In te receptie is er WiFi.
Wij zaten op de 1rste verdieping direct boven de receptie (kamers 101/102/103), voordeel is dat je gratis WiFi hebt vanuit de receptie ;-). Nadeel is dat voor lichte slapers de "beat" van de disco hoorbaar is.
Het eten vonden wij erg goed.

met een groep, Feb. 2011
"Heel netjes"
Theike
16-2-2011 Dit is voor het geld beslist geen slechte keuze. Het diner is goed, ontbijtbuffet zelfs uitstekend. De (2 persoons)kamers en badkamers waren mooi, maar wel aan de kleine kant, zeker als je met flink wat kleren komt wintersporten. Niet echt ruimte om dat goed kwijt te komen. Maar met een redelijk kort bed creeer je wat ruimte. Verder was de kleedruimte van sauna en zwembad gemeenschappelijk, wel een deur naar het zwembad, maar geen deur naar de sauna. Zwemmers stormen dus iedere 5 minuten de sauna in. Voor de rust hoef je dus niet de sauna in te gaan.

Kleinigheden waar ze in kunnen verbeteren, maar dit is geen slechte keuze om te gaan skien/boarden.

met een groep, Feb. 2011
"Genieten in Zell am See"
Yezzeur
4-4-2011 Leuk hotel even buiten Zell am See in Schuttdorf. Het is het eerste hotel dat je vanaf de Areitbahn tegenkomt, dus erg dicht bij de skipistes.

Van alle faciliteiten voorzien, lekker zwembad en sauna. Ondanks de massale eetruimte toch erg knus en gezellig. Eten was erg lekker, elke avond een ander thema zoals Mexicaans, Italiaans, Regionaal etc.

Oftewel prima hotel.

met partner, Jan. 2011
"Een fantastich hotel"
erwin-manon@hotmail...
22-1-2011 wij gaan al zeker 15 jaar op wintersport dus hebben al verschillende hotels gehad.Maar dit hotel is echt de beste die we hebben gehad het eten is heeeeerlijk met 2x per week buffet hoofdmenus en de rest van de dagen kun je kiezen uit 3 gerechten.het is elke dag 5 gangen maar je mag gerust over slaan als het te veel is.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.Ze hebben het goed voor elkaar in dit hotel kunner er veel een voorbeeld aan nemen.het is ongeveer 200 mtr lopen naar de skilift is goed te doen een rechte weg.

met jonge kinderen, 2010
"Leuk hotel maar gedateert"
D. Stierman
29-12-2010 Vriendelijk personeel,nette kamers voor de rest een beetje gedateerd kan wel een op fris beurt gebruiken. Wat erg jammer is dat je het gedreun van de muziek uit de disco die onder het hotel zit boven kan horen.

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Hotel Latini, the place to be....................."
natasjakorevaar
17-11-2011 Geweldig hotel. Alle ingredienten voor een heerlijke wintersportvakantie zijn aanwezig. Geweldig personeel, heerlijk eten. Voor kinderen een apart menu (denk aan spaghetti, lasagne, schnitzel met patat enz.), voortreffelijk ontbijtbuffet, gezellige kerstavond met kerstman voor de kinderen, gratis WiFi,zowel in de lobby als op de kamer. Dichtbij de Areitbahn. Groot zwembad en wellness voor de kids en volwassenen. Dit jaar gaan we weer voor de derde keer.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Heerlijk hotel met een opvallend goeie keuken!"
stijn
6-1-2011 Het hotel is ons heel goed bevallen. Het eten was uitstekend. Een vijf gangen diner is voor de kleinere kinderen wel een beetje een lange zit, maar het smaakvolle eten maakt dat helemaal goed. Het is jammer dat er niet iets van een speelkamer is voor de kinderen. Het zwembad is wat aan de koude kant, maar dat is voor de kinderen geen bezwaar. De sauna is heerlijk. Het feit dat er in de lobby gerookt mag worden is een klein minpunt.