Gasthof Jaga-Alm in Zell am See Oostenrijk beoordelingen 7.4 | Zoover

Gasthof Jaga-Alm Zell am See

Beoordelingen Gasthof Jaga-Alm

Sonnalmweg 57, 5700, Zell am See
Gasthof Jaga-Alm scoort een 7,4 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Jaga-Alm? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Jaga-Alm in Zell am See, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Gasthof Jaga-Alm vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Gasthof Jaga-Alm met andere accommodaties in Zell am See.

16 beoordelingen over Jaga-Alm

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Ligging en omgeveging prachtig"
Harry
27-8-2011 Het geheel straalt rust uit zodatt je je heerlijk kunt ontspannen en vermaken.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Hartstikke prima hotel!"
Albertjan Massier
27-12-2010 Ik twijfel bijna om een goede recensie over dit hotel te schrijven, om dit pareltje niet bij het grote publiek bekend te laten worden, maar daar zou ik deze ongelooflijk aardige mensen en hun goede hotel tekort mee doen, dus dan maar toch...
Locatie: aan de (zwarte) piste dus ski-in, ski-out. Super!
Hotel: prima kamers, schoon. Goede bedden ( wel te kort voor deze lange
Hollander), onze badkamer was onder het dak en daar wel erg laag. Douche type Zandstraal en heet.
Eten: prima saladebuffet, elke dag een soepje of iets anders vooraf. Hoofdgerecht eenvoudig, maar prima. Iedere dag dessert buffet.
Voor de kinderen: twee speelzalen
Wellness: mooi! 2 x Sauna + stoombad. In de sneeuw afkoelen. Top!
Prijs kwaliteit: waar doen ze het van?
Service: fenomenaal! Wat een gastvrijheid. Waar ze kunnen helpen ze, skipas ligt klaar. Mini dependance van inter-sport in het hotel. Lekker makkelijk. Huurspullen gewoon in het hotel achterlaten a/h einde van de week. Bediening leuk! Kortom: 100%top

met partner, Aug. 2010
"Prima!"
Crispyn Adrien
15-9-2010 Perfectie vindt je misschien in een *****+ hotel. Jaga Alm is niet perfect. Maar voor ons, koppel, daar geboekt voor Smart-Times + verlengd verblijf, in zoverre goed, dat wij met onze beide kinderen volgende winter, met de Krokus vakantie, terugkomen voor een skivakantie en wellicht ook volgende zomer als het de kids evenzeer bevalt (DAT is altijd afwachten!)

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Jaga-Alm bij:

"Gezellig hotel"
L&W
31-7-2010 Vorig jaar geweest met vrienden, super vakantie gehad, mooi hotel, maar geen overdreven luxe. Kinderen hebben zich prima vermaakt met sleeen bij het hotel.
Fijn is dat je van uit het hotel zo naar de gondel kunt skieen,en ook weer terug naar het hotel.Eigenaren zeer vriendelijke mensen, en ook aardig personeel. Het is zo goed bevallen dat wij volgend jaar weer gaan.

met vrienden, Feb. 2010
"Gewoon goed."
Jaap
5-9-2011 Mooi hotel, ligging t.o.v. pistes is gewoon super. Als de sneeuw goed is kan je vanuit het hotel naar de liften skieen en vanaf de berg natuurlijk ook weer naar het hotel toe.

Het eten was vaak vrij simpel maar wel lekker net als het ontbijt. De kamers waren schoon en modern ongericht, wel wat simpel maar genoeg om je optefrissen en in te kunnen slapen. De bedden waren (vond ik) heerlijk om in te slapen na een lange dag op de piste gestaan te hebben.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Helemaal goed"
fam vd boomen
29-8-2009 mooi verbouwd hotel een stuk buiten het centrum van zell am see midden op de berg, mooi uitzicht over zell am see en schmitten, mooi zwembad en lekker eten, nadeel misschien dat je echt met de auto naar het centrum moet als je daar van houdt.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Prima"
Freek
27-7-2009 Net hotel met goede bediening, schone kamers, goed eten. Geen overdreven luxe, maar gewoon waar voor je geld. Mooie ligging op de helling van de Schmitten. Perfecte omgeving voor wandelingen. De zwemvijver heeft kristalhelder water.

Gasten: vooral gezinnen met kinderen, meest Duits. Wij waren de enige Nederlanders.

Er wordt op dit moment een tweede toegangsweg aangelegd, deze is wat makkelijker te rijden.

"Echt TOP"
pierre
28-1-2009
geweldig. Alles. Eten, schoon interieur, personeel super,aan de piste, voor zowel wandelaars als skieers.

Een aanrader

met jonge kinderen
"Een Aanrader!"
Monique
4-1-2009 Wij zijn er voor het eerst in de herfst geweest om te wandelen en vonden het zo'n fijn en sfeervol hotel dat we er ook in de kerstvakantie zijn geweest om te skien, want het hotel ligt aan de skipiste. Wederom was het super. Zeer vriendelijk personeel, prettig restaurant, heerlijk eten, leuke Oostenrijkse Stube en een mooie en schone kamer! Alvast weer geboekt voor volgend jaar!
Ronald, Monique en Iris (11)

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Geweldig hotel aan de skipiste!"
M. Boom
Ronald, Monique en Iris (11)