29-8-2009
Wij zijn nu voor de 5de keer in Oostenrijk geweest, En telkens in Grinzing.
Wij willen toch wel even onze complimenten geven voor degene die dat allemaal runt daar.
Dat meisje slooft zich zo verschrikkelijk uit voor iedereen dat is niet normaal.
Een van onze kinderen had gespuugd en ze heeft zonder iets te vragen alles voor ons opgeruimd.
Ook moesten we zaterdags tot 18.00 uur wachten op de taxi en we konden gewoon in het appartement blijven zitten totdat we werden opgehaald. Geen probleem.
Geweldig gewoon. Jammer dat er wel wat andere gasten waren die luidruchtig waren. Vooral de inrichting vonden wij wel leuk. lekker strak, geen poespas, gewoon alles er en eraan. Zelfs een magnetron, waar vind je dat. Moet je eens in griekenland kijken, daar kijg je niet een een keukenmes.
Wij zaten aan de voorzijde met 2 balkons. Het stadje is een aanrader. Wel even lopen, 10 minuten ongeveer, maar dan kom je in een geweldig mooi stadje met iedere dag feest.
Volgende keer gaan we weer. top
29-8-2009
Wij zijn deze zomer in Grinzing geweest en hebben het heel goed naar onze zin gehad. Wij hadden appartement nummer 5 en die was groot genoeg.
Krestin was zeer behulpzaam en niets was te veel.
Het dorp was gezellig en er was iedere dag wel iets te doen.
Ik snap niet dat er mensen zijn die er niets aan vinden bij Grinzing.
TIP!! Misschien moeten ze een groter appartement huren!!
Vooral het meer aan de overzijde van de straat was makkelijk. We hebben iedere dag gezwommen en gevaren.
Wij vonden vooral de prijs/kwaliteit goed.
Nieuwe bedden en een nieuwe slaapbank, waar vind je dat nog voor zo weinig geld.