Aparthotel Der Schmittenhof in Zell am See Oostenrijk beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Der Schmittenhof

6,7
5,8

31 mei 2012

Vooraanzicht

Beoordelingen Aparthotel Der Schmittenhof

Schmittenstraße, 5700, Zell am See
Aparthotel Der Schmittenhof scoort een 6,8 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Der Schmittenhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Der Schmittenhof in Zell am See, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Aparthotel Der Schmittenhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Aparthotel Der Schmittenhof met andere accommodaties in Zell am See.

7 beoordelingen over Der Schmittenhof

met vrienden, Mrt. 2010
"Schmittenhof is echt een aanrader!"
Bianca
15-3-2010 Top vakantie gehad! Als de sneeuw goed is, kan je via een bergpad naar het dal skieen. Aan het einde van de dag kan je vanaf de kabelbaan zo weer naar het hotel skieen. De ligging is dus top! Wij hadden een appartement met ontbijt geboekt. Het ontbijt is prima te doen, maar niet heel bijzonder. Brood om te roosteren, (harde) broodjes, vele soorten jam, hartig beleg, gekookt eitje, roerei met spek, yoghurt en muesli. Geen pannenkoeken gezien. Ons appartement was zo goed als nieuw en de schoonmaak was ook top. Iedere dag schone handdoeken en de bedjes waren opgemaakt bij aankomst. Wel denken wij dat wij mazzel hebben gehad. Er is volgens ons nog een ander gebouw er tegenover, die nog niet gerenoveerd is. Als we daarin terecht waren gekomen, hadden we het vast een stuk minder gehad. Inderdaad verwarmd hok voor de ski-schoenen en een apart hok voor de ski's. Het centrum is behoorlijk stuk naar beneden. En voor jongeren: ga naar Crazy Daisy (apres ski en lekker eten!)

met vrienden, Feb. 2010
"Super ligging schone kamers"
feestende holanders
22-2-2010 De ligging van dit hotel is echt super, loop afstand naar de gondel is 5 minuten!
Kamers zijn netjes en worden dagelijks schoongemaakt, wel is de bedbank in de apartementen niet echt geschikt voor 2 volwassenen.
De sauna en het stoombad zijn gratis en goed verzorgd, er is mogelijkheid om een whirpool te huren maar dit is maar een klein 1 persoons bad.
Al met al hebben wij hier een super week gehad, was het geld zeker waard!

met jonge kinderen
"Geweldig gehad"
Vera
7-1-2010 Wij waren kerst 2009 er voor 1 week. Bediening er vriendelijk eten goed en als je iets niet lust kan je schnitzel met patat krijgen. Ontbijt echt SUPER ei,spek,pannekoeken,wafels,yoghurt noem maar op. Kamers waren ook goed wij zaten met kinderen en 2 vrienden op de kamer. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken. Voor de deur stopt de skiebus die is alleen altijd vol. Het hotel heeft eigen busje wat je voor € 5,= elke dag naar boven brengt wel hellende weg om te lopen maar goed te doen. Centrum is te lopen ongeveer kwartiertje omhoog niet te doen erg stijl voor 8 euro ben je weer boven. Sauna en zonnebank in hotel helemaal top. Wij hebben ons zeker zeer goed vermaakt en zouden er zo weer terug gaan.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Der Schmittenhof bij:

met jonge kinderen, Jan. 2009
"Een ster teveel..."
casper
5-1-2009 Ligging t.o.v. pistes/liften van het hotel is perfect, maar op de overige punten is dit geen 4-sterren accommodatie. Appartementen in hoofdgebouw verdienen een renovatie, want op sommige punten is gebrekkig onderhoud (kapot spiraal bed, gebrekkig werkende afwasmachine, lekkende douchecel). Broodjes bij ontbijt waren vaak van slechte kwaliteit, gillende kinderen in de gangen tot laat in de avond, avondeten was wel OK, maar zeker niet 4-sterren waardig. Personeel was vriendelijk, maar weer niet altijd even kundig. Sfeer was OK, maar dankzij het overvloedige gebruik van licht grenen hout erg kil. Ondanks deze beperkingen is het wel de moeite waard om deze accommodatie te bezoeken.

met partner, Dec. 2008
"Alsof je thuiskomt.."
Stephan & Lieke
3-1-2009 De vriendelijkheid en de service in dit hotel maken dat je je er snel thuis voelt. Het eten en de kamers zijn zeer goed en het relaxen in de wellness na het skien is heerlijk. We hebben een super tijd gehad. Een absolute aanrader voor iedereen die er even tussenuit wil!

V.d.Els
22-4-2006 Alleen vonden wij als nadeel dat het appartement niet zo heel goed schoongemaakt word. Op het schoonmaken van badkamer en wc's hebben wij niks aan te merken. Aardig personeel.

Remans
12-3-2006 Erg verzorgd en erg sfeervol appartementen (-gebouw) met op loopafstand het bijbehorende hotel (Landhotel Martha) waarvan ev. de diensten gebruikt kunnen worden.
Langs het app. loopt een ski-bergpad welke aansluit op de pist, geen auto of bus nodig dus. Wij zijn mrt. '06 geweest, veel sneeuw en een erg leuke vakantie gehad.