Hotel Daxer*** in Zell am See Oostenrijk beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Daxer***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Daxer***

Georg Rendl Str. 8 , 5700, Zell am See
Hotel Daxer scoort een 8,2 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Daxer***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Daxer*** in Zell am See, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Daxer*** met andere accommodaties in Zell am See.

17 beoordelingen over Daxer***

met vrienden, 2011
"Leuk familie hotel"
Marc
26-2-2011 In dit hotel zijn we een aantal keer geweest. Ik weet niet of het nog steeds door dezelfde familie gerunt wordt maar toen was het prima... ik denk dat we er binnenkort weer heen gaan dus kan ik hier binnenkort een nieuwe beoordeling over geven...de kamers waren simpel maar goed, de ligging ten opzichte van de pistes c.q ski liften is geweldig...50 meter lopen en je zit in de lift naar de top...binnenkort meer nieuws

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeker voor herhaling vatbaar"
Fam Mols
30-8-2010 Zeer gastvrij, prima kamers, uitstekende keuken.
Je komt er niets te kort, alles is makkelijk bereikbaar.
Activiteiten mogelijk voor de kinderen (inclusief).
We gaan graag een keer terug.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Heel goed hotel"
Frank Cleeren
27-8-2010 Hotel daxer is een fantastisch hotel met zeer vriendelijke personeel. Wij zijn tien dagen naar Hotel daxer geweest en hadden twee kamers. De vakantie is heel goed geweest. Dit heeft te maken met het hotel wat zeer goed was. Tevens was het eten heel goed. In de ochtend had je een uitgebreid buffet. en s'avonds had je iedere avond weer wat anders. Mocht je een dagje niet weten wat te doen dan had de eigenaar wel wat leuke tips. Tevens verzorgde de eigenaar wandeltochten. Iedere week was er in het hotel ook nog een gezellige karaokeavond. Kortom een mooie vakantie.

met partner, Aug. 2010
"Geweldig"
janssen
31-8-2010 goed verzord en vriendelijk personeel prijs is goed en betaalbaar, lekker eten en betaalbaar . goed bereikbaar

met jonge kinderen, Juli 2010
"Net terug van een week "Daxer" in Zell an see."
Fam. Stevelink
14-8-2010 Het was dit jaar voor de eerste keer dat wij, in Oostenrijk, in een 3 sterren hotel verbleven, de afgelopen jaren alleen maar in 4 sterren hotels de vakantie doorgebracht.
Wij hadden een familiekamer geboekt, de kinderen sliepen bij ons op de kamer. De kamer vonden wij voor 4 personen aan de kleine kant, maar 1 kast voor alle kleding en de slaapbank van de kinderen was oud en versleten. Om de dag schone handdoeken, kon wel elke dag tegen betaling. Alleen het sanitair werd dagelijks schoongemaakt, aan de kamer deden ze niets.Kamer was wel mooi schoon bij aankomst. Geen "zithoek" op de kamer, 2 kleine hoektafels met 2 stoelen. TV kijken kon alleen op bed. Het eten en de service was super, hier deden zij niet onder voor een 4 sterren hotel. 'S middags een super ""kuchen" met koffie buffet en ijs voor de kinderen. De keuken (en de kok) zijn uitstekend, erg lekker en gevarieerd aanbod van maaltijden, leuke grillavond en "bauernbuffet" gehad. De prijs/kwaliteit verhouding was dik in orde.

Familie
"Gastvrij en betaalbaar"
Joke Wolbers
7-11-2008 Het personeel is uiterst vriendelijk, er kan heel veel. Afwisselende diners en ruime kamer, samen met de kinderen

J.C. van Delden
9-2-2008 Geweldig hotel met hele gastvrije ontvangst en verblijf. Slechts 3 minuten lopen van de gondel (Schmittenhöhe). Het eten was perfect (3 gangen (4)keuzes menu). 's avonds is er niet veel te beleven maar voor de drukte kun je altijd naar het centrum. Komen hier zeker terug.

met partner, Feb. 2008
M. van Delden
9-2-2008 Net terug van een heerlijke week in Hotel Daxer.
Gastvrij, schoon, heerlijk eten (4-keuzemenu). Bijzonder vriendelijke mensen. Slechts 3 minuten lopen naar de gondel. Kortom een fantastische week gehad. 's avonds in omgeving niet veel te beleven maar je kunt naar het centrum als dat je wens is.

f de vries
31-7-2007 zeer goed hotel vriendelijk personeel ben er geweest begin jullie prima hotel

Natasja
20-3-2007 1 week in maart geweest hotel was goed
parkeren was redelijk en het zwembad was niet ijskoud maar lekker. Eten was goed en divers. Ligging tov de piste is prima lekker dicht bij. Je hoeft niet ver te lopen en de lift is direct naar de top en voordat de 1ste bus komt kan je al boven zijn. Lopen naar het dorp is leuk dat is naar beneden alleen terug is de berg op, gelukkig is er dan nog de skibus. We waren net weg en het begon te sneeuwen jammer! Misschien volgende keer.