Pension Andrea*** in Zell am See Oostenrijk beoordelingen 8.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.606 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Salzburg > Zell am See > Pension Andrea***

Beoordelingen Pension Andrea***

-7  °C

10 februari 2012

Pension Andrea / centrum Zell am See

Pension Andrea scoort een 8,9 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Andrea***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Andrea*** in Zell am See, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Pension Andrea*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Pension Andrea*** met andere accommodaties in Zell am See.

28 beoordelingen over Andrea***

met jonge kinderen, Jan. 2012
Zekurs de moeite waard!!!!
superstar
29-1-2012 We hebben een korte ski vakantie genoten bij Sandra&Michel,en dat was helemaal af.
De kamers zijn netjes schoon,ruim genoeg. Mooi uitzicht op de ski piste.
Het onbijt is geweldig,een goede bodem voor een dag skien
Het avond eten is gewoon "super",laat Michel maar koken hoor,een genot om op te mogen eten.
De gastvrijheid van die twee,gewoon als of je thuis bent,ze zeggen zelf: hier mag alles.
Behulpzaam,regelen skipassen met korting,ski huur met korting(ze doen het toch maar voor je)
verwarmde ski kelder,zo dat je materiaal de volgende dag weer droog is.
tafel voetbal,air hocky,tafel tennis en heel veel gezelschap spelletjes aanwezig,dus je hoeft je niet te vervelen daar.
Wij(en zo te lezen vele anderen ook)hebben flink genoten daar.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Ik zeg: Doen....!
Gubbels
8-1-2012 Pension Andrea in Zell am See is een mooi Pension:
-Goede ligging tov lift, centrum en zwembad;
-Ruime schone kamers;
-Lekker eten (optioneel);
-Goede service & klantvriendelijk;
-Gratis internet;
-Drank en snacks verkrijgbaar in pension;

met een groep, Dec. 2011
Geweldig, voelt als een thuis
Van Huisseling
4-1-2012 Prima Pension. Zeer gunstige ligging voor de skiers maar ook zeker voor de niet skiers. Zwembad en centrum binnen handbereik. We zijn zeer gastvrij ontvangen. Ruime en schone kamers en we hebben 's avonds heerlijk geeten.
Elke avond iets anders en hierbij hebben ze ook goed aan de kinderen gedacht. Ook de kinderen voelde zich hier thuis. We komen hier nog graag een keer terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Andrea*** bij:

met oudere kinderen, Dec. 2011
Een heerlijk pension
Beijers
5-1-2012 Een heerlijk pension op een fantastische locatie. Michel en Sandra zijn relaxt, gezellig, zorgzaam en behulpzaam. Het ontbijtbuffet is uitgebreid en lekker, dus een uitstekende start voor een sportieve dag. Wanneer we weer gaan skien of wandelen in de regio Zell am See zullen we zeker hier terugkomen.

Gewoonweg genieten!
Anne Schäper
8-8-2011 Pension is een gezellig en gastvrij pension, waar ieder zich thuis kan voelen en even lekker tot zichzelf kan komen. Michel en Sandra staan altijd voor je klaar en zorgen dat er tijdens je verblijf aan niks ontbreekt. Tevens vertellen zij uit eigen ervaringen de do's en dont's van regio Zell am See en stellen zij daarbij een gratis Sommercard ter beschikking. Met deze kaart kunnen er vele gratis activiteiten (of met fikse kortingen) ondernomen worden in regio Zell am See en Kaprun. Ideaal voor een gezin met kinderen, maar ook zeker voor een stel zonder kinderen zoals wij zelf. Wij hebben wederom genoten van ons verblijf bij Pension Andrea en komen aankomende winter dan ook graag terug om weer van de gastvrijheid en gezelligheid te genieten!!
Pluspunt: Kamers worden elke dag grondig schoongemaakt, gratis internet en drankjes en snacks zijn tevens in het pension te verkrijgen!!

Fantastisch
pleijzier
13-8-2011 Net terug uit Zell am See.
Super vakantie gehad.
Erg genoten.
Veel gebruik gemaakt van de sommercard.
Lekker elke dag in naast gelegen zwembad gezwommen.
Voldoende te ondernemen voor iedereen.
Het was voor de tweede keer dit jaar. wie weet volgend jaar weer??!!

Geweldig pension.
Richard en Mirjam W...
12-7-2011 Wij hebben dit pension uitgekozen n.a.v. de goede recensies en ook wij kunnen niets anders zeggen dat het een geweldig pension is. Michel en Sandra zijn gezellige, hartelijke (Nederlandse) mensen die je het gevoel geven "thuis" te zijn. De kamer was lekker ruim en schoon, met een balkon met prachtig uitzicht. Het gezellige centrum en het mooie meer liggen om de hoek. Een prettige bijkomstigheid was de Sommercard met veel gratis uitjes waaronder een boottocht, toegang tot een wildpark, kabelbanen, strandbaden en gebruik van de bus. Wij hebben hier een week doorgebracht en hebben mede dankzij pension Andrea een supertijd gehad.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
Super !!!
Else-Marie Gunsing
26-3-2011 Pension Andrea ligt op een gewelige locatie.De skilift op een paar 100 meter omhoog en het centrum een paar 100 meter naar beneden.Je hebt de hele tijd geen auto nodig.De sfeer is heel gezellig en een goede service.

met oudere kinderen, Feb. 2011
Zeer gastvrij en een perfecte locatie
Meijerink
1-3-2011 We hebben een heel gezellig verblijf gehad in pension Andrea!!
Uitstekende verzorging
Zeer gastvrij
Heerlijk eten
Perfecte locatie voor een wintersport.

alleenreizend, Jan. 2011
Als een tweede huis in Zell am See
Nelly Tel
16-1-2011 Ik ben net terug uit Zelle am See in Oostenrijk. Pension Andrea, een absolute aanrader. Midden in het centrum gelegen. Zeer gastvrij onthaal door Michel en Sandra, die er alles aan doen om het vakantieverblijf gezellig en gastvrij te maken.
Ik had halfpension geboekt en ik kwam in het restaurant van Hotel Zum Hirschen**** voor het lekkere avondeten terecht. Nog een service van Michel en Sandra. Een heerlijke, rustige, echt Oostenrijkse sfeervol, pension, op nog geen 100 meter van de City Express naar de mooie skipisten van Schmitten!
Ik kom zeker volgend jaar terug!

met een groep (1)
alleenreizend (1)