Appartement Jagdhaus am Zauchensee in Zauchensee Oostenrijk beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Jagdhaus am Zauchensee

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Appartement Jagdhaus am Zauchensee

Zauchensee-Palfen 59 , 5541 , Zauchensee
Appartement Jagdhaus am Zauchensee scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Jagdhaus am Zauchensee? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Jagdhaus am Zauchensee in Zauchensee, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Jagdhaus am Zauchensee met andere accommodaties in Zauchensee.

1 beoordeling van Jagdhaus am Zauchensee

1 beoordeling
met oudere kinderen, Juli 2011
"Fantastisch appartement en schitterend uitzicht"
Klaas Dunnink
25-10-2011 Zelfs in ons 9e!!! jaar Magic Mountains vonden we het weer 2 weken lang geweldig!!! Voor het eerst in 'Jagdhaus', nadat we voorgaande jaren zo'n beetje overal wel zijn geweest. Nadeel (nouja..) is dat je hier alleen maar logies hebt en dus zelf voor je eten moet zorgen. Voor ons geen probleem omdat we uit ervaring weten dat je van 2 weken lang patat en knakworst niet echt fit blijft. Zelfs onze oudste van 17 heeft nog een super-vakantie gehad! De animatie-formule blijft onovertroffen; iedereen doet bijna mee en de animateurs zijn na al die jaren nog steeds super!! Wij als ouders hebben het eigenlijk al wel gezien maar we laten onze kids van nu 9, 14 en 17 jaar oud elke x weer kiezen en dan volgt er maar 1 woord: ZAUCHENSEE. Tja, en als de kids het geweldig vinden is onze vankantie alweer geslaagd!! Ga zo door Dethlef,Sondrien, Alex, Marjolein en al die anderen!!! Groeten uit Staphorst