Chalet Chalet Schiffer in Wald im Pinzgau Oostenrijk beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Chalet Chalet Schiffer

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Chalet Chalet Schiffer

Wald im Pinzgau, 5742, Wald im Pinzgau
Chalet Chalet Schiffer scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Chalet Schiffer? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Chalet Schiffer in Wald im Pinzgau, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Chalet Chalet Schiffer met andere accommodaties in Wald im Pinzgau.

1 beoordeling van Chalet Schiffer

1 beoordeling
met oudere kinderen, Okt. 2008
"Het ultieme vakantie gevoel in Oostenrijk!!"
Fam.Hoogland
1-5-2010 Chalet Schiffer is telkens weer een prima vakantiebestemming voor ons, maar ook zekers voor onze tieners. Morgen gaan we weer richting Wald, ondanks de slechte weersomstandigheden kan dat onze pret niet verpesten. Het zwembad waar we gebruik van kunnen maken, de voorzieningen in het dorp, geweldig. Ik verheug me al helemaal op ons etentje in het dorp, (naam van het restaurant even vergeten) vriendelijke mensen en een top menu. En het chalet, gezellig, en alles binnen handbereik. Je moet er echt geweest zijn.