1-8-2011
Alleen de fitnissruimte en de Nederlandse animatie vielen tegen, verder een uitstekend hotel voor een prima prijs.
19-3-2011
Na wat mindere berichten te hebben gelezen over dit hotel, kunnen we niet anders zeggen dat wij het een fantastisch hotel vonden. Onze kamer en badkamer was ruim, netjes, mooi en schoon. Elke dag schone handdoeken en werd er schoongemaakt. Het ontbijt was zeer uitgebreid en als je wil, bakken ze nog een lekker ommelet voor je. Het diner was echt super met luxe dingen! Elke dag een 4-gangen diner waar je uit 3 hoofdgerechten kon kiezen. Ook voor de kinderen was er elke dag iets anders! En als je een fles wijn bestelt, bewaren ze (als je wat overhoudt) het tot de volgende dag. Je hebt een vaste tafel, wij hadden een mooie plek. De 1e avond hadden wij het diner gemist ivm late aankomst, maar in onze kamer stond er een mandje brood, flesje drinken en een schotel met vleeswaren+kaas klaar, wat een ontvangst! Het skigebied is hartstikke mooi. De skibus stopt bijna voor de deur, dus je hoeft niet ver te lopen! Wellness klein maar schoon. Bar erg gezellig! Voor herhaling vatbaar allemaal!