1-3-2010
Hotel Enzian is een middelgroot Pension/Hotel met vriendelijke bediening. We waren er met een grote groep van 23 personen waarvan 13 kinderen. Het eten was er heerlijk met een avond live muziek. Bediening in plaatselijke kledij. Bij drukte rond het eten raakte het personeel snel geiritteerd, wat een minpuntje is. Voor Hotel een steile weg naar beneden voor de skibus die je gratis in 10 tot 15 min naar de gewenste liften brengt.
2-2-2010
Hotel Enzian in Wagrain is een echt een toppertje. Gunstig gelegen, skibushalte op ca. 50 mtr en vlakbij het centrum. Niet te groot hotel, maar met een gezellige, atmosfeer en vriendelijk personeel, een prima keuken en mooie kamers. De sauna, Fins en infrarood is niet groot maar keurig netjes. In de hal van het hotel zijn enkele zitjes waar de rokers mogen zitten. De niet rokers mogen na het diner aan hun tafel in het restaurant blijven zitten om eventueel te kaarten.
Er is een mogelijkheid voor draadloos internet.
14-1-2010
We gaan dit jaar voor de 5e maal. Wij worden altijd zeer vriendelijk ontvangen, alles!!! is te overleggen. Zeer gastvrij. en watDde ligging t.o.v. de pistes betreft, er stopt een skibus op 30 m. van het hotel. dus in 5 min.uit en thuis. Super!!!
28-7-2005
Geen enkel minpunt.Vanuit het hotel direkt op de piste.Er wordt toezicht gehouden op de skistokken terwijl je een pauze neemt.
26-7-2005
ex-flachau
Proper en vriendelijk. En de maaltijden zijn er voortreffelijk. Enig minpunt is de ligging indien je ski-fanaat bent.