Vakantie Beoordelingen Wagrain Salzburg vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Wagrain

6,6

Wagrain

Beoordelingen Wagrain

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Wagrain. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Wagrain. Ben je zelf op vakantie geweest naar Wagrain? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Wagrain scoort een 8,0 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 30 Appartementen, 2 Aparthotels, 1 Bed and Breakfast, 2 Chalets, 3 Landhuizen, 2 Gasthof, 13 Vakantiehuizen, 19 Hotels en 13 Pensions in Wagrain. Op Zoover vind je bovendien 117 vakantiefoto's van Wagrain. Je kunt 3 video's van Wagrain bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Wagrain. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg.

36 beoordelingen over Wagrain

6,6
met vrienden, Mrt. 2012
"Een mooie plek"
molema HjF
Après ski
29-3-2012 De omgeving is mooi en goeie pistes en goede plekken om te eten veel voor weining geld

met een groep, Mrt. 2012
"Goede pistes met goede busverbindingen"
Adri
Après ski
4-4-2012 Piste van Wagrain is wat klein maar met de bus ben je zo in het skigebied van Flachau, met mooie lange afdalingen. Doorsteken naar Zauchersee is zeker de moeite waard.

"Heerlijk dorp Wagrain"
Jessica
Après ski
1-4-2012 In het dorp kun je prima eten en er is ook een gelegenheid om te zwemmen als je niet gaat skiën in de winter. De supermarkten waren op loopafstand dus prima dorp. De gratis skibussen gaan het hele dorp door dus ook dit is prima geregeld.

"Leuk dorp"
Nad & Keun
Skigebied gevorderden
16-5-2012 Leuk dorpje. Alles te lopen of prima geregeld met bus, dan kom je overal, ook op de pistes. Ook zonder dat je gaat skiën kan je een hoop zien en overal komen. Van het uitgaans leven niet zoveel gebruik gemaakt, restaurants genoeg.

met een groep, Mrt. 2012
"Rustig en kwalitatief goed ski dorp."
Lammert
Après ski
25-3-2012 Als je voor Wagrain kiest vindt je rust en kwaliteit belangrijker dan adres ski. Heb je geen behoefte aan schreeuwende hollanders en Engelsen dan is dit een prima keuze.

met partner, Mrt. 2012
"Alle belangrijke accommodaties binnen handbereik"
Jos van der Hoorn
Après ski
5-4-2012 Heel veel mogelijkheden voor skitochtjes richting Alpendorf en Flachau en Flachauwinkl is 20 min. per auto voor de pisten naar Kleinarl en Zauchensee. Prachtig

met jonge kinderen, 2011
"Echt Oostenrijks dorpje, vriendelijk en gezellig"
Familie Schell
Sfeer in het dorp
5-11-2011 Voor elk wat wils, wij zijn hier afgelopen zomer geweest met onze kinderen van 13,10 en 4. Voor ieder kind was er iets leuks te doen in deze omgeving. Wagrain zelf is niet groot maar erg mooi en gezellig, met een mooi zwembad, speeltuin en twee kabelbanen, twee supermarkten, waarvan de Billa het ruimste assortiment heeft en het voordeligst is. In de omgeving kun je rodelen, diverse kabelliften omhoog nemen, parasailen, de Geisterberg is erg leuk voor de kinderen. Mooie kastelen met roofvogelshows, de Liechtensteinklamm, allemaal erg mooi. Een zomervakantie in Oostenrijk is echt een aanrader!

"Leuk dorp in een geweldige omgeving"
Mary
Sfeer
28-10-2011 Wagrain, bezoeken wij meestal in de winter, maar op heen en terugreis naar het zuiden hebben wij Wagrain aangedaan. In een woord prachtig, vooral als je van wandelen houdt.

"Touroperator vakantie module Wagrain"
Miranda
Omgeving
26-8-2011 Wij kwammen in Wagrain zelf ook al staat in de brochure, je kan ongeveer 10 km van Wagrain komen. Ik zelf heb alleen maar mensen gesproken die in Wagrain logeerden.
Super module waarbij je uit zes restaurants kan kiezen waar je kan eten.
Ook zwembad, bergliften etc. allemaal in de prijs.
Ook ontbijt en lunch prima verzorgd.

"Nooit meer de Wagrain Zomerformule"
Michelle
Sfeer
7-9-2011 * we zaten in het oudste appartement van Wagrain (Haus Heidi), maar ja je weet niet waar je van te voren komt. Wel weten we nu dat we de helft voor de accommodatie hadden betaald als we die zelf hadden geboekt.
* All inclusive is echt bedrog. Je krijgt bonnetjes twv 9,95 en drinken moet je zelf betalen. Bij het eerste restaurant (Wagrainerhof) konden we niets kiezen. We kregen gewoon het dagmenu. Uiteindelijk toch een goed restaurant gevonden in Moadorf met vriendelijke bediening. Ze deden ook niet moeilijk over de 9,95, duurder mocht ook wel.

* De begeleiding van de animatie is slecht. Wij (en een aantal andere ouders) durfden onze kinderen niet alleen te laten. De 2 leidsters (zelf nog tieners!) konden de kinderen niet aan en op veiligheid werd niet gelet.
* De omgeving is geweldig met als toppunt de Grafenberg, voor jong en oud. Een Salburgerland Card is echt de moeite waard. Een bezoek aan Hohenwerfen,Alpentherme Gastein en rodelen zijn aan te raden.

Volgend x regelen we het zelf