22-8-2011
Camping Peter Bauernhof wordt enthousiast gerund door Gerhard, die ezel-trackings, barbecues en wandelingen organiseert. Lekker gemoedelijk, keurig sanitair (dubbele douches, fijn met kleine kinderen) en verse broodjes bij het ontbijt. Onderweg van de douche naar je tent kun je rode en blauwe bessen, aardbeien en kersen plukken.
Je mag zelf één van de ezels of de pony meenemen voor een wandeling, er lopen geitjes, er is een pauw en een zwijntje en een schaap en de kinderen mogen in de hooi-schuur slapen (heerlijk warm!). Iedere avond branden er minstens 2 kampvuren op de camping. Bij de buurman (zo'n 50 meter verderop) kun je verse melk halen.
Verder is de omgeving schitterend en zijn er veel lange en korte wandelingen te maken. Echt een aanrader, vooral met jonge kinderen, maar mijn oudste van bijna 11 vermaakte zich ook prima.
5-9-2011
Peterbauernhof is wel een kleine camping maar een grote camping kan niet aan deze camping tippen. De klantvriendelijkheid van Gerhard is helemaal top. De douchecabines zijn groot genoeg voor ons gezin met 3 kleine kinderen. De broodjes zijn wat aan de dure kant, maar wel elke ochtend heerlijk vers.
De omgeving is geweldig en Gerhard organiseert zelf ook allerlei activiteiten.
We zijn (volgens Gerhard) in de slechtste juli sinds tijden geweest en mochten vertrekken wanneer we het weer niet meer trokken, maar we zijn zelfs langer gebleven dan gepland!