Camping Panorama Stadtblick in Salzburg Oostenrijk beoordelingen 6.3 | Zoover

31 mei 2012

Camping Panorama Stadtblick Salzburg

Beoordelingen Camping Panorama Stadtblick

Rauchenbichlerstrasse 21, A-5020, Salzburg
Camping Panorama Stadtblick scoort een 6,3 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Panorama Stadtblick? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Panorama Stadtblick in Salzburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Camping Panorama Stadtblick vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Camping Panorama Stadtblick met andere accommodaties in Salzburg.

10 beoordelingen over Panorama Stadtblick

5,5
3,7
"Zeer onvriendelijk"
Jeroen
23-8-2011 Een mooi gelegen camping. Maar door de onvriendelijkheid van de campingbaas en zijn vrouw die zeer kortaf waren en niet voor reden vatbaar, te krappe plaatsen waardoor wij ruzie kregen met de buren en de hoge prijs, zou ik deze camping niet aanraden tenzij u niet geeft om klantvriendelijkheid.

"Mooie uitvalsbasis voor bezoek aan Salzburg"
J. R
31-7-2011 Prima camping (klein) om een paar nachten te staan als je Salzburg wilt bezoeken. Heel mooi en fris sanitair, goed restaurant (beetje duur), ok campingplek. Camping is meer voor campers dan tenten. Wel aankomen en inchecken voor ca 1500 uur anders groot risico dat de camping vol staat. Bus op 5 minuten loopafstand, duurd ca 10 minuten en je bent in de oude stad voor 2 euro pp. Camping op zich wel duur (2 volw, 1 16jarige en 2 12 jarigen +camper voor 2 nachten was ca 90 euro). Ondanks de prijs wel een aanrader!

met partner, Aug. 2010
"Prima"
Harry van de Weerd
26-9-2010 Het is een eenvoudige camping vlakbij de snelweg, waar je geen last van hebt hoor.
De camping heeft een mooi uitzicht op de stad Salzburg.
De camping is eenvoudig en klein maar heeft keurig netjes sanitair (nieuw). Verder is er niet veel te doen op de camping zelf. S,morgens kun je er broodjes kopen en is er een klein winkeltje.
De bus naar het centrum stopt vlakbij de camping en die brengt je voor 2 euro naar de stad.
Het is een goede camping voor een paar nachten, vooral om Salzburg te bekijken, alleen wel wat duur.

met jonge kinderen, 2010
"Regen"
harrie stams
18-8-2010 helaas zijn wij er weggeregend, we hebben niks van Salzburg gezien, jammer, kleine camping, weinig plaats om je caravan/auto te plaatssen, lekker restaurant bij de camping, heel mooi sanitair, wel duur, 33 euro per nacht.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Alleen voor kort verblijf"
Janssen
7-8-2010 Deze camping is niet ingericht voor lang verblijf . Zeer kleine niet afgebakende plaatsen welke zijn ingericht voor kort verblijf. Goed voor bezoek aan Salzburg. Goed sanitair wat nieuw was. Vriendelijk personeel. Niets voor kinderen. Leuke sfeer. Leuk restaurantje met kleine kaart en goede prijs/kwaliteit verhouding. Camping is was voor 3 personen €36 per nacht wat een hoge prijs is voor wat je krijgt.

met jonge kinderen
"Camping voor bezoek aan Salzburg"
Jean-Paul
23-7-2010 In juli 2010 hebben we hier met onze camper gestaan. De plaatsen zijn erg krap, maar het uitzicht over Salzburg maakt het goed. Sanitair is erg mooi en schoon. Verder niets te beleven. Onderaan het wandelpad is voor de kinderen een speeltuin van de gemeente.

Camping is aan de dure kant, maar wel prima uitvalsbasis vlakbij de snelweg A10 voor een stadsbezoek. Bushalte op 5 min loopafstand.

met partner, Juli 2010
"Mooie stadscamping"
Tineke
4-8-2010 Voor een bezoek aan Salzburg is deze camping zeker een aanrader.
Met de fiets ben je in 10 minuten in het cemtrum van Salzburg.
Het sanitair hier is in één woord prachtig.
De plaatsen zijn in terrassen, je hebt een schitterend uitzicht op de stad.
Omdat er geen afbakening van de plaatsen is, soms wel wat rommelig, de één neemt nu eenmaal wat meer ruimte dan de ander.

met partner, Juni 2010
"Goede passanten camping"
hoinjsz
20-7-2010 Het sanitair van deze camping net nieuw & is het beste wat ik ooit heb gezien op een camping. De camping zelf is redelijk. Er is een bushalte op 10min lopen v/d camping waarmee je in 25 min. (€ 2, =) in het centrum van Salzburg staat.
Voor 2 nachten betaalden wij (2pers. tent/auto) € 52,=
De meesten gasten zijn passanten die tussen de 1 a 3 nachten verblijven. Op de camping zelf is er weinig te beleven. Van het restaurant hebben wij geen gebruik gemaakt.
Voor kinderen is er niets te beleven, er is geen speeltuin.
De camping ligt vlakbij de snelweg maar daar heb je geen last van.
De camping is meer geschikt voor campers dan voor tenten

Bij aankomst werden onze paspoorten ingenomen! Maar toen wij ons verblijf vooraf betaalden kregen wij deze weer terug

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Leuk voor een nachtje"
arjan
30-8-2009 volgens de anwb gids 23 eurp per nacht. Bij vertrek bleek 33 euro. Uiteraard waren we de eerste die klaagden. Sanitair Zeer Goed. Plaatsen klein. Kleine terassencamping met zeer veel reizigers voor 1 nacht. Niet iets om lang te staan zeker niet met kinderen. Leuk voor twee of drie dagen om met de fiets de stad te bezichtigen. Bereikbaarheid stad met fiets zeer goed te doen. Eten op de camping goed

Familie
"Heerlijk eten..."
H te O
8-11-2008 Op deze camping met zeer kleine plekjes hebben ze een goed restaurant en niet te duur. Camping nogal prijzig. Kregen nauwelijks ons bijzettentje op de plaats gezet.
Op de terrassen een mooi uitzicht naar de Alpen en over Salzburg.