Hotel Gerl*** in Salzburg Oostenrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Gerl*** Salzburg

Beoordelingen Hotel Gerl***

Walser Bundesstraße 50, A-5071, Salzburg
Hotel Gerl scoort een 8,4 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gerl***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gerl*** in Salzburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Gerl*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Gerl*** met andere accommodaties in Salzburg.

7 beoordelingen over Gerl***

met jonge kinderen, 2011
"Geweldig overnachting hotel"
marissa jaspers
29-5-2011 We hebben er overnacht met onze drie kinderen en mijn moeder
we hadden twee kamers geboekt een gewone en een familiekamer, die waren zeer naar tevredenheid.
Bij aankomst werden we heel hartelijk ontvangen, dat was prettig naar een lange reis, hadden kamers op de begane grond wat ideaal was omdat we konden vertoeven in de tuin grenzend aan de kamers.heerlijk in de zon zitten terwijl de kids waren zwemmen in het binnenzwembad.daarna lekker gegeten in het restaurant
Volgende ochtend goed ontbijt om weer fris onze reis te vervolgen.Komen zeker nog een keer terug!!!!!!!!!!!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Net, mooi hotel met vriendelijk personeel."
Wilma
7-9-2010 In Augustus 1 nacht overnacht in het Gerl hotel. Dit is ons prima bevallen.
Kamer was schoon en groot genoeg voor 5 personen.
Kinderen kunnen zwemmen, op de trampoline of een tuin(schaak)spel doen.
's avonds in het hotel gegeten, geen uitgebreide kaart maar wel lekker gegeten.
's morgens ruime keuze in ontbijt.
Het is ons erg goed bevallen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super"
alida
9-8-2010 Geweldig hotel, wij zijn hier geweest op doorreis naar Italie. We hadden een familiekamer, deze bestaat uit 2 vertrekken, en ruim genoeg. Badkamer mag wel een opknapbeurt hebben, wel een ligbad.
Kinderen konden zich heerlijk uitleven in de tuin, met schommel, tafeltennistafel, trampoline en een buitenbad. Zwembad niet echt groot, maar evengoed lekker na een lange autorit. Binnen is ook nog een klein zwembadje. Avondeten, was goed de snitzel is een aanrader.
Enig minpuntje is, het was warm die nacht, geen airco wel ramen die open konden, maar wij zaten aan de voorkant dus aan de doorgaande weg, dat gaf wel redelijk wat lawaai. Maar we wilden toch vroeg op om weer verder te reizen, dus voor ons niet echt een groot probleem.
Kortom een aanrader dit hotel, als we weer naar italie gaan, boeken we zeker dit hotel weer.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Gerl*** bij:

met oudere kinderen, Juli 2009
"Geweldig hotel"
wwnh
29-1-2010 Een heel mooi hotel voor als je op doorreis bent.
De kinderen kunnen na een lange autoreis, zich lekker uitleven in de grote tuin en in het zwembad.
personeel is erg vriendelijk, familiekamers zijn groot genoeg voor 1 nacht.
Hotel ligt dicht bij de autobaan, wat 's morgens erg gunstig is met vertrekken.
Wij hebben dit hotel voor 2010 alweer geboekt.

Familie
annemarie
12-8-2007 + net hotel, schone en nette familiekamer, vriendelijk personeel, prima voor op doorreis
- geen airco

met jonge kinderen, Juni 2007
"Leuk doorreis hotel"
Daan
31-7-2009 prima hotel, 1 nacht geweest voor een overnachting. de kinderen konden lekker in de tuin rennen, kamer was mooi, bediening zeer vriendelijk, eten niets mis mee. als we weer in oostenrijk moeten overnachten, doen we dan zeker weer hier. aan vrienden aanbevolen voor dit jaar en die waren ook tevreden.

Fam. Wagenvoort
17-12-2006 + service, eten, binnenzwembad, zeer grote (speel)tuin
- standaard kamer, geen bad, vies buitenbad, erg warm in de zomer