15-3-2011
We hebben een prima week gehad. De hospita is zeer vriendelijk en behulpzaam. Een groot minpunt is de kamers. Die zijn voor twee personen al erg klein. Wij hebben met drie personen geboekt en dat is niet te doen. We moesten meubilair op de gang plaatsen om onze spullen kwijt te kunnen.
Boek nooit via TO!! Wij moesten met zijn drieën dezelfde prijs (per persoon) betalen als voor twee personen op dezelfde kamer! Het derde bed was zelfs een versleten slaapbank. Enige tegemoetkoming is er bij TO niet bij.
27-6-2010
Wij verbleven in februari in pension Zimpasser. Gezien de goedkope prijs stelde ik me vooraf niet teveel voor.
De kamer was goed, het bed was goed, de badkamer was netjes (volgens mij net vernieuwd). Schoonmaak had misschien beter gekund. Voor ons heeft er een blond iemand met lang haar ingezeten. Deze haren zag je duidelijk op de vloerbedekking liggen.
De eigenaren waren een beetje eigenaardig. We konden eerder in onze kamer, wat natuurlijk geweldig was. Maar 's ochtends bij het ontbijt werd aan Oostenrijkse gasten gevraagd of ze een gekookt eitje wilden en aan de Nederlandse gasten niet.
Beetje jammer. Bij navraag door een van de andere Nederlandse gasten, werd uitgelegd dat dit niet bij het ontbijt hoorde. Misschien alleen voor Oostenrijkse gasten.
De auto kon in de garage, dit koste 17,50 euro. Vond ik meevallen en hij stond netjes geparkeerd. De ligging is geweldig, midden in het centrum en aan de overkant van het hotel, loop je zo de oefenweides op en naar de liften.
3-2-2009
Zimpasser is echt een prima pension, alles is er en voor een prijs die heel redelijk is! De ligging tov de liften is super. Het barretje onder het pension erg gezellig. Zeker de moeite waard om nogmaals heen te gaan.
klein puntje van kritiek, de dekens zijn nogal kort
trouwens Helene ik ben 1 van die Heemskerkers en we heben helemaal geen last gehad van je hoor ;-)