7-8-2010
In juli genoten van onze vakantie in Wiesergut (onze 2e keer, eerste keer in 2008). Kamers misschien wat oubollig, maar schoon. Veel speelgelegenheid voor de kinderen (trampoline, skelters, tafeltennis, voetbalveld, ponyrijden etc.) en er waren kinderactiviteiten (o.a. pizza bakken of dagje uit).
Het eten is prima, voor kieskeurige kinderen, zoals de onze, misschien ietsjes minder. Voor 5 euro per dag kan je een keukentje bijboeken in het appartement. Er is tevens een grillavond.
Met de gratis Jokerkaart kun je van alle kabelbanen gratis gebruik maken, maar ook van de bussen in het dal, het Kapt'n Hook buitenzwembad etc. Deze vakantie genoten van de vele tochten op bergtoppen, als ook speurtochten van Kodok en Montelino (beiden gratis). Leuk was het bij de Heilkrauterweg. De kruiden waren door hagelbuien verwoest, maar er was een mini-hochseil veldje voor de kinderen.
Ook het nieuwe boomkroonpad in het Talschluss was erg mooi.
We gaan zeker ooit nog eens naar Wiesergut!!
10-8-2009
Boerderijhotel, aan de rand van Hinterglemm gelegen. Mooi uitzicht op de omringende bergen.
Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw, een ouder bijgebouw en een nieuwer bijgebouw. Wij hadden een appartement in het oude bijgebouw. Appartement was erg oubollig ingericht, maar lekker ruim, met ligbad, en goed schoon.
Voor de kinderen is er een speelweide met o.a. voetbaldoelen, een trampoline, een pingpongtafel en een glijbaan. Verder is er binnen een speelkamer. Een paar keer per week is er ponyrijden, verder is er een beperkt animatieprogramma.
Het eten was van prima kwaliteit. Degelijke, smakelijke kost. Wij hebben iedere ochtend en avond genoten.
Personeel is vriendelijk, zeker voor kinderen!
Prima ligging voor het maken van uitstapjes naar o.a. Teufelswasser en het Kaptain Hook zwembad en op loopafstand van twee bergbanen.
Wij vonden het zo mooi dat we overwegen om volgend jaar weer te gaan, en dat terwijl wij in principe nooit twee keer naar hetzelfde gaan.