30-12-2010
Voor de tweede keer hier geweest. Mooi uitzicht over 't dal. Appartement echt super schoon. Wil je voor je rust komen dan ben je hier op het juiste adres.
29-12-2009
Mooie vakantie gehad tijdens kerstperiode. Appartement meer dan prima.
Schoon, netjes, lekkere bedden. Tip: neem een kamer aan de voorkant, zeer mooi uitzicht over het dal!
8-3-2009
Ruim 1-kamer appartement met balkon.
Vriendelijke eigenaar.
Zeer schoon en netjes.
Aparte badkamer en toilet.
Voldoende uitrusting, tv, 2-pits elec. kookplaat, safe, magnetron, koffiezetter, waterkoker.
Bedlinnen en handdoeken aanwezig.
Gratis saunagebruik (niet gebruikt)
Kinderspeelhoek.
Kleine fitnessruimte
Internet (tegen betaling)
Parkeerplaats recht voor de deur.
Opbergruimte voor ski's en schoenen met verwarming.
Broodjesservice is erg fijn tussen 6 en 7 uur hangt er een tas met verse broodjes aan de deur zonder dat je er iets van hoort.
Eten in het restaurant hebben we niet gedaan, dus kan daar geen beoordeling over geven.
Enige kleine nadeel is de ligging tov piste.
De skibus stopt op 100-150m afstand maar je moet dan wel de berg op en aflopen met je skispullen.
Wij wisten dit van te voren en gebruikten telkens de auto, wat zeer goed te doen is.
Samengevat een zeer goed appartement, zeker gezien de prijs die we ervoor hebben betaald.
28-2-2009
Net terug van een week vorriedhof.
het appartement is onwijs groot en zeer mooi.
Het skiegebied van leogang is op ongeveer 4 kilometer rijden dit was voor ons geen bezwaar.
Wij kunnen dit appartement zeker aanraden indien je het niet vervelend vind dat je wat verder van de pistes zit.