Appartement Vorderriedhof in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Vorderriedhof

Appartement Vorderriedhof Saalbach / Hinterglemm / Leogang

Beoordelingen Appartement Vorderriedhof

Hirnreit 6, 5771, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Appartement Vorderriedhof scoort een 9,0 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Vorderriedhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Vorderriedhof in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Appartement Vorderriedhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Vorderriedhof met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

14 beoordelingen over Vorderriedhof

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Ruime appartementen, super gegeten!"
jacqueline Wetsteij...
9-3-2012 Appartement Vorderriedhof is ons heel erg goed bevallen! Schoon, ruime appartementen en de chef maakte er iedere avond een feestje van. Mooie gerechten en ook heel mooi opgemaakt op de borden. Wij waren met 4 grote kinderen die niet zo makkelijk zijn met eten. Iedere avond waren alle borden leeg, complimenten aan de kok! Appartement was ruim, schoon, veel kastruimte en een super balkon! Ook hebben wij gebruik gemaakt van de sauna, heerlijk na een dagje skiën. Wij vinden het een echte aanrader.

met partner, Dec. 2011
"Volgende keer zeker weer!"
Hans Kuiper
5-1-2012 Het is een keurig hotel. Het wordt zeer schoon gehouden.Ook de app worden door schoon gehouden.We lagen met z'n 3en op 1 kamer. Dat is niet zo ruim maar wel goed te betalen dan.
Het eten was super. Voor volwassenen er dagelijks 2 keuze menu's en voor de kinderen is er een apart kindermenu. We hebben er elke dag heerlijk gegeten en er is geen dag geweest dat we niet konden kiezen wat we lekker vonden.
Bediening zeer vriendelijk.
Verrassing was wel de sauna's en relax ruimte in de kelder. Er zijn 2 sauna's en een Turks stoombad. Een regen douche en gewone douche. Ook heerlijke relax stoelen in een aparte ruimte.apart een relax ruimte.
Het ligt net buiten Leogang. Om naar de grote pistes te gaan moest je 10 minuten rijden. Vanaf daar kun je met de liften door heel Saalbach Hinterklem komen.
Er is een speelkamer voor de kleinere kinderen. Dat was voor die van mij van 9 niet echt interessant. Buiten in de sneeuw kon hij zich goed vermaken.
Al met al TOP

met vrienden, Mrt. 2011
"Heerlijke vakantie gehad!"
Sabina
15-3-2011 voor 3e keer hier naar toe geweest en weer een heerlijke vakantie gehad.
We gaan zeker nog een keer terug!

met jonge kinderen, Dec. 2010
"'t was weer mooi"
info
30-12-2010 Voor de tweede keer hier geweest. Mooi uitzicht over 't dal. Appartement echt super schoon. Wil je voor je rust komen dan ben je hier op het juiste adres.

met jonge kinderen, 2009
"Erg leuk en gezellig gehad."
co
29-12-2009 Mooie vakantie gehad tijdens kerstperiode. Appartement meer dan prima.
Schoon, netjes, lekkere bedden. Tip: neem een kamer aan de voorkant, zeer mooi uitzicht over het dal!

met partner, Mrt. 2009
"Zeer goede Accomodatie"
Paul
8-3-2009 Ruim 1-kamer appartement met balkon.
Vriendelijke eigenaar.
Zeer schoon en netjes.
Aparte badkamer en toilet.
Voldoende uitrusting, tv, 2-pits elec. kookplaat, safe, magnetron, koffiezetter, waterkoker.
Bedlinnen en handdoeken aanwezig.
Gratis saunagebruik (niet gebruikt)
Kinderspeelhoek.
Kleine fitnessruimte
Internet (tegen betaling)
Parkeerplaats recht voor de deur.
Opbergruimte voor ski's en schoenen met verwarming.
Broodjesservice is erg fijn tussen 6 en 7 uur hangt er een tas met verse broodjes aan de deur zonder dat je er iets van hoort.
Eten in het restaurant hebben we niet gedaan, dus kan daar geen beoordeling over geven.
Enige kleine nadeel is de ligging tov piste.
De skibus stopt op 100-150m afstand maar je moet dan wel de berg op en aflopen met je skispullen.
Wij wisten dit van te voren en gebruikten telkens de auto, wat zeer goed te doen is.

Samengevat een zeer goed appartement, zeker gezien de prijs die we ervoor hebben betaald.

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Fantastische appatement"
marco
28-2-2009 Net terug van een week vorriedhof.
het appartement is onwijs groot en zeer mooi.
Het skiegebied van leogang is op ongeveer 4 kilometer rijden dit was voor ons geen bezwaar.
Wij kunnen dit appartement zeker aanraden indien je het niet vervelend vind dat je wat verder van de pistes zit.

met oudere kinderen, Juni 2008
"Super om je vakantie door te brengen"
De Vries
8-2-2009 Ruime appartementen. Toen we binnen kwamen dachten we dat we verkeerd waren, het was namelijk zo groot. Je moet wel in het nieuwe gedeete zitten. Heb ook een appartement in het oude gedeelte gezien, daar had ik echt niet willen zijn. Restaurant en overige mogelijkheden ook zeer goed.

Sabina
2-8-2006 Zeer goed appartement, alles is aanwezig en je kan nog lekker aan de bar zitten. Nadeel: ver van de piste en dorp, maar als je een auto hebt, goed te doen! Zeker een aanrader om nog eens naar terug te gaan.

met vrienden, Mrt. 2006
Sabina
20-4-2006 Super appartement en zeker voor dit geld!
Alles is nog vrij nieuw en eigenaren zijn erg vriendelijk. Sauna was ook super en nog eens gratis ook, een echte aanrader:-)