17-3-2011
Tiroler baum is een hotel dat rustig gelegen is, maar vlak bij de grote kabellift naar een prachtige skigebied.
Wij hadden een vernieuwde familie kamer, met een mooie badkamer. Kinderen lagen op een zetelbed in een aparte kamer. Genoeg bergruimte in de kamer.
In het hotel is een apart restaurant voor de hotelgasten en een restaurant/pizza apreski ruimte welke druk kan zijn na het skieën daar dit het enige restaurant is in de buurt.
Er is gratis wifi. Lekker gegeten, vriendelijk personeel. Heel uitgebreid ontbijt, met oudjaar smorgens zelfs de traditie van zware worst en bier:). lekker menu met oudjaar en schuimwijn en veel vuurwerk.
In de directe omgeving grote kabelbaan en skischool, mogelijkheid tot skieen tot vlak aan hotel. Heel leuke vakantie gehad met onze 2 tienerzonen.
Geen winkeltjes of andere uitgaansmogelijkheden in de buurt. Mogelijkheid om de bus te nemen naar Saalbach of Hinterglemm.
20-3-2010
Weekje geweest en wij gaan volgendjaar zeker terug. Goed eten, mooie schone kamers. Hotel ligt tegenover de lift, dus erg centraal. Absolute aanrader!
13-2-2006
goed hotel
als je iets vraagt krijg je het ook.
je bent niet verplicht om half pensioen te boeken
maar wil je per dag bekijken wat op t menu staat en beslissen of je wel of niet gebruik ervan maakt dan kan dat ook perfect geregeld voor moeilijke eters
een echte aanrader .We gaan infebr er weer heen.