Chalet Thurnhaus in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Chalet Thurnhaus

Chalet Thurnhaus
1 beoordeling

Beoordelingen Chalet Thurnhaus

Hütten 11, 5771, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Chalet Thurnhaus scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Thurnhaus? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Thurnhaus in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Chalet Thurnhaus vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Chalet Thurnhaus met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

1 beoordeling van Thurnhaus

1 beoordeling
met een groep, Mrt. 2010
"Een topper"
petra, anita, maris...
14-3-2010 Met een groep van 8 verbleven wij in deze oudere boederij (chalet) en het was echt super. Het is echt een super groot chalet (wij hadden alle 8 een eigen kamer) en de verzoring werd bij ons gedaan door Coen en Marleen uit Haarlem. Echt toppertjes waren dat. Ze hadden elke dag heerlijk gekookt en ze zijn ook vreselijk aardig. Het ontbijt was ook weer elke dag super verzorgd.
De cabinelift ligt op 10 minuutjes lopen en je kan terug skieen/boarden tot aan het chalet. Het einige minpuntje zijn misschien de bedden. Bij ons in de groep had iemand die wat langer was last van het "kleine" bed en voor iemand met rugklachten zal het ook niet een lekker bed zijn.
Al met al gewoon een heerlijk chalet met een perfecte verzorging (zeker als je Coen en Marleen hebt).