Hotel Tannenberg*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.950 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Tannenberg***

-16  °C

10 februari 2012

Hotel Tannenberg*** Saalbach / Hinterglemm / Leogang

Hotel Tannenberg scoort een 8,4 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tannenberg***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tannenberg*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Tannenberg*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Tannenberg*** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

36 beoordelingen over Tannenberg***

met partner, 2011
Super
Gerben en Bianca He...
5-8-2011 super goed hotel , zeer vriendelijke hotel eigenaar ... soms een beetje gek tijdens de gezellige avonden in het hotel...
we gaan zeker terug !!!

met vrienden, Jan. 2011
Super plek en fijn hotel
pafi
26-8-2011 midden in Hinterglemm, maar net buiten de hoofdstraat. Zeer dicht bij de nieuwe gondel unterswarz, dichtbij gondel reiterkogel (300 m lopen). Hotel is niet groot, maar heeft alles wat je nodig hebt voor een fijne wintersport; goed ontbijt, goed 3 gangen keuze diner, gezelligheid, sauna, goede skikelder.
kamers deeld gedateerd, deels gerenoveerd (dit zijn de duurdere kamers). de oude kamers hebben slechte bedden (hangmatten), dit zijn meestal de kamers die via de ned touroperators te boeken zijn. rechtstreeks via het hotel krijg je de betere kamers, maar betaal je ook aanzienlijk meer!
hinterglemm is een gezellig dorp, voor iedereen geschikt. niet de uitbundige apres-ski zoals in saalbach
skigebied is groot en mooi (nu 2x geweest, gaan volgend jaar weer)

met oudere kinderen, Jan. 2011
Top Ligging!
trouwe gast
17-3-2011 Doordat er (eind 2010) een sleeplift is vervangen door een nieuwe gondel is het gebied rond Hotel Tannenberg in 1 x een top lokatie geworden. Er is schuin voor de deur van Tannenberg een lift gebouwd. Vroeger kwam je nooit in dat straatje waar Tannenberg aan ligt maar moest je om lopen langs hotel Egger. Dat was altijd best een steil stukje met je ski's op je rug... Door die ene lift is het een top lokatie geworden! Zomers zit je daar pal naast de tennisbanen. Een goede keus als je naar Hinterglemm gaat!

met vrienden, Feb. 2010
Een echte aanrader
E.J. Idema
21-2-2010 begin februari één week in dit hotel geweest met in totaal 4 volwassenen. Gereserveerde parkeerplaats in parkeergarage. Ontbijtbuffet was prima verzorgd. Dat geldt ook voor het diner (ieder dag voor- en (keuze)hoofdgerecht, saladebuffet en dessert). Drankjes waren niet duur, de drankrekening werd dagelijks voor akkoord geparafeerd (dus geen verrassing bij vertrek). Kamers waren eenvoudig maar netjes (en schoon). Ondanks ligging in het centrum geen lawaaioverlast. De ligging ten opzichte van de skiliften was perfect (vanaf beide liften < 100 meter, prima te lopen). Vriendelijk en behulpzaam personeel. Geen gebruik gemaakt van welness-faciliteiten in de kelder (zag er op het eerste gezicht wel netjes uit).
Prima service bij vertrek: de huismeester bracht de bagage met de auto tot in de parkeergarage!

met partner, Feb. 2010
Voor herhaling vatbaar
EE
12-2-2010 Leuk hotel met een goede service. Het ontbijt en diner zijn prima. In de nieuwe wellness in het hotel is het prima relaxen na een lekkere dag skien.

met partner, Aug. 2009
Een geweldig hotel
Theo en Henny Giese...
3-9-2009 Wij hebben een fantastische vakantie gehad in hotel Tannenberg. De kamers zijn wat klein maar schoon en netjes ingericht. Het eten is gewoon voortreffelijk. De eigenaren en het personeel zijn vriendelijk en attent, vooral Lisa is een geweldige gastvrouw. Dit hotel is voor iedereen een aanrader.

Wat een topper
j.willigers
14-7-2009 zeergoed hotel voor herhalings vatbaar,eigenaar is een leuke man en weet wat de gasten willen

met een groep, Juni 2009
Hotel fantasties
Fam Westdorp
1-7-2009 Alles naar wens de kamers schoon bediening leuk eten goed verzorgt

met een groep, Juni 2009
Prima plek om te verblijven
willy en ria verbee...
28-6-2009 wij waren met een reisgezelschap het is ons daar prima bevallen kamers /eten /service uitstekend.het personeel was zeer aangenaam zelfs de eigenaar deed mee aan de feestvreugde wij waren tijdens ons verblijf 40jaar getrouwd wat we met ons gezelschap bescheiden gevierd hebben.de eigenaar bood spontaan aan om de feestvreugde wat te verhogen doormiddel van life muziek wat we zeer leuk vonden alsnog bedankt .dus als we nog eens in hinterklemm komen gaan we zeker terug naar hotel tannenberg wat ons betreft een aanrader

met jonge kinderen
Zeer goed hotel !
Vanessa
28-4-2009 We zijn hier met 2 kleine kinderen met Oud en Nieuw geweest. Speciaal sfeertje ! Het hotel was erg netjes, zeer goed van eten en drinken en erg vriendelijk personeel. Ook erg handig was dat de eigenaresse goed Nederlands verstaat en ook best goed spreekt.Ze zijn allemaal erg behulpzaam. Enig minpuntje vonden wij de klim die wij iedere dag moesten maken om op de piste te komen. De ligging van het hotel is centraal tussen de beide grote liften van Hinterglemm.Het hotel is zeker een aanrader.

met een groep (4)