Chalet Stoefelknoeg in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 9.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.229 bezoekers online

Beoordelingen Chalet Stoefelknoeg

-16  °C

10 februari 2012

9,7
Het chalet in de Zomer

Chalet Stoefelknoeg scoort een 9,6 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Stoefelknoeg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Stoefelknoeg in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Chalet Stoefelknoeg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Chalet Stoefelknoeg met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

27 beoordelingen over Stoefelknoeg

met vrienden, Jan. 2012
Verwachtingen toch nog overtroffen
Paul
28-1-2012 Met 13 mannen hebben we ons weer prima vermaakt in Hinterglemm en niet in de laatste plaats dankzij ons perfecte onderkomen in Chalet Stoefelknoeg. Waren we 2 jaar geleden al verrast door het prachtige chalet waaraan, getuige ons bericht in het gastenboek, alleen nog maar wifi hoefde worden toegevoegd om de ultieme status "perfect" te bereiken. Deze keer werd "perfect" blijkbaar overtroffen; naast wifi was er een grote flatscreen TV bijgekomen, een Wii (of hebben we die vorige keer niet opgemerkt?) en een sauna! Tel daarbij op de uitstekende bedden, 2 keurig mooie badkamers en 1 schitterende badkamer, het prima ontbijt (Derco kon het een weekje rustig aan doen omdat wij niet in het chalet dineerden) en de geweldige gastvrijheid en behulpzaamheid van Derco en Gita (zoals transfer van en naar het vliegveld, skihuur, taxi's e.d.) en het mag duidelijk zijn waarom wij na 1 dag onze reservering voor 2013 hebben vastgelegd. Absoluut een topweek gehad!

met vrienden, Jan. 2012
Superplek
robin van der veen
25-1-2012 Na een jaar afwezigheid (st.anton) toch weer neergestreken met zijn allen in hinterglemm (chalet stoefelknoeg). Het eerste jaar dat wij er waren, waren we al een beetje overdonderd door het mooie huis, perfecte ligging t.o.v. piste en natuurlijk de gastvrijheid van derko en gitta. Dit jaar was het niet anders, zoniet nog beter (wifi, sauna) weer een topweek gehad. Derko en gitta wederom bedankt voor een super fantastische week en we zien jullie volgend jaar weer. Groeten van de jongens van week 3, hebben er nu al weer zin in in week 4.

met een groep, Jan. 2012
Perfect chalet!
Mark
27-1-2012 Chalet Stoefelknoeg is een prachtig chalet en uitstekend beheerd door Gita en Derco! Het chalet is erg ruim, mooi, modern, schoon en netjes en biedt meer dan voldoende mogelijkheden voor iedereen, zelfs met Wii. Erg veel sneeuw gevallen deze week dus we konden gewoon vanaf de voordeur naar de piste skiën over de weg. Gita en Derco zijn meer dan perfecte gastheer/vrouw geweest deze week, veeleisend waren we hopelijk niet maar toch werd aan alles gedacht. Ze hebben geholpen met materiaalhuur, vanwege de sneeuw ook veel sneeuwruimen rondom de auto's, en natuurlijk niet te vergeten het uitstekende eten de hele week!

Enige kleine minpunt is de ligging ten opzichte van het centrum, maar een taxi was zo geregeld!

met een groep, Jan. 2012
Zoals je het je wenst
willem
23-1-2012 Verzorgde accomodatie. Hoge mate van afwerking, goed onderhouden en volledige uitrusting en prima parkeermogelijkheden. Zeer goede service en goede, flexibele en vriendelijke bediening. De ligging ten opzichte van het dorpscentrum is wat minder (2,5 - 3 km). Skilift op loopafstand, alsook de halte voor de skibus. Nadeel is wel dat de halte een stukje bergaf ligt.
Wij waren met een groep van 9 personen, zonder kinderen. Voor ons was de ligging waarschijnlijk iets belangrijker dan voor een groep met kinderen. De accomodatie lijkt mij ook voor gezelschappen met kinderen geschikt, alleen zal er bij hele kleine kinderen wel opgelet moeten worden voor de vele trappetjes in het chalet.

met een groep, Mrt. 2011
Geweldig!
Janniek
21-3-2011 Na alle goede berichten op Zoover in het afgelopen jaar over Chalet Stoefelknoeg waren onze verwachtingen hoog gespannen. In deze week zijn ze waargemaakt en zelfs overtroffen!
Heerlijk huis aan een rode piste: en na Derco's skiles konden ook de minder ervaren skiërs daar direct de piste op en aan het eind van de dag weer af. Prachtige wandelroutes op loopafstand van het huis voor de niet-skiërs. Het eten was iedere keer weer een verrassing: mooi verzorgd en heerlijk. Vooral de forel en tong zullen we niet gauw vergeten!
Derco, Gita en ook hun dochter Ivana zijn fantastische gastheer/vrouwen waardoor wij ons helemaal 'thuis' voelden in Chalet Stoefelknoeg. Alleen met meer luxe en verwennerij dan we gewend zijn!

met jonge kinderen, Feb. 2011
Ideale uitvalsbasis voor skiweek
Ingeborg
7-3-2011 Privacy, luxe, maar niet over the top. Wel het comfort van een eigen chalet, goed eten, zonder in een groot massaal hotel te hoeven overnachten.
Chalet ligt aan rode piste, waardoor het voor gevorderde skieer ideale uitvalsbasis is; direct aan de grote lift die naar grote Hinterglemm gebied gaat. Voor beginnende skiers is het een 5 min met de auto ritje naar het centrum en dus ook prima te doen.
Tip van de skischool ("Aktive") was perfect; dat is de kleinere skischool uit het gebied met kleine klasjes, Nederlandse leraren en voordelige aanbieding van materiaal incl lessen.
Derco & Gita zijn perfecte gastheer/vrouw; bij onverwachte wendingen in de week (griep!) zijn ze heel flexibel en behulpzaam. Derco is een prima kok, al waren de porties voor onze kinderen soms wat groot ;-) maar dat is dan ook het enige wat we na een geweldige week kunne verzinnen als tip!

met jonge kinderen, Feb. 2011
Tiptop!
Jorning
28-2-2011 Lieve Gita en Derco,
een jaar later wederom weer een ontzettende gezellige, fijne week met dezelfde 12 personen in huize Stoefelknoeg.....plus nog 20 eters erbij! (en niets ten koste van de kwaliteit!).
Volgend jaar staat al weer geboekt. Tot dan!

met een groep, Feb. 2011
Fantastische week in chalet de Stoefelknoeg
De Skiclub
15-2-2011 Superleuke week gehad in de Stoefelknoeg. De Kolenbrander-van Dijkjes zorgden voor heerlijk eten op tafel. Je zag gewoon dat het met zorg bereid was.
s Ochtends stond het ontbijtje al weer op tafel. Het enige nadeel dat ik kon vinden voor de Stoefelknoeg is dat het chalet op een behoorlijke afstand lag van het dorpje Hinterglemm. Het chalet lag direct aan de piste dus dat was perfect.

met een groep, Jan. 2011
Alweer geboekt voor volgend jaar !!!!
Nicole
9-2-2011 Wij hebben een super weekje gehad. Heerlijk gegeten gekookt door een Top-kok wat echt voor herhaling vatbaar is. En wat een service !! In alles staan ze overal voor klaar.
Bedankt Gita, Derco en Ivana

met vrienden, Jan. 2011
Een aanrader!
Caroline
4-2-2011 Lieve Gita en Derco,
Wat hebben wij,10 vriendinnen, genoten van "villa Stoefelknoeg." Complimenten, wat zijn jullie gastvrij(ook jullie lieve dochter Ivana). Het was echt even ons huis, we hebben heerlijk gegeten en gedronken en voelden ons enorm verwend. Jullie bieden heel veel service.We zijn helemaal bijgekomen, bedankt daarvoor!

9,7

met een groep (6)