25-1-2012
Na een jaar afwezigheid (st.anton) toch weer neergestreken met zijn allen in hinterglemm (chalet stoefelknoeg). Het eerste jaar dat wij er waren, waren we al een beetje overdonderd door het mooie huis, perfecte ligging t.o.v. piste en natuurlijk de gastvrijheid van derko en gitta. Dit jaar was het niet anders, zoniet nog beter (wifi, sauna) weer een topweek gehad. Derko en gitta wederom bedankt voor een super fantastische week en we zien jullie volgend jaar weer. Groeten van de jongens van week 3, hebben er nu al weer zin in in week 4.
27-1-2012
Chalet Stoefelknoeg is een prachtig chalet en uitstekend beheerd door Gita en Derco! Het chalet is erg ruim, mooi, modern, schoon en netjes en biedt meer dan voldoende mogelijkheden voor iedereen, zelfs met Wii. Erg veel sneeuw gevallen deze week dus we konden gewoon vanaf de voordeur naar de piste skiën over de weg. Gita en Derco zijn meer dan perfecte gastheer/vrouw geweest deze week, veeleisend waren we hopelijk niet maar toch werd aan alles gedacht. Ze hebben geholpen met materiaalhuur, vanwege de sneeuw ook veel sneeuwruimen rondom de auto's, en natuurlijk niet te vergeten het uitstekende eten de hele week!
Enige kleine minpunt is de ligging ten opzichte van het centrum, maar een taxi was zo geregeld!