13-4-2012
We hebben een TOP week gehad in Saalbach-Hinterglemm. Appartement ligt aan de piste. Je kunt een stukje glijden naar de sleeplift en deze omhoog pakken en zo kun al glijdend naar de andere liften (westgipfel gondel). Of je steekt over naar de Reiterkogelbahn.
Appartement ligt wel aan een vrij stijle weg omhoog. Als je om brood gaat bij de bakker heb je dus een lekkere warming up te pakken voor de kuitjes.
Appartement is sober en netjes. Geen vaatwasser en ook geen afwasborstel :P.
Best aardige bedden. Ruim Appartement. Aan de andere kant van het dal zie je de apresski bar liggen. Op woensdag kregen we schone handdoeken.
Ik denk dat we hier zeker nog een keer terug komen!
24-12-2010
wij zijn net terug, hebben een heerlijke week gehad in app. Stefanie! Wij lagen in het 6 persoons app in landhuis Stefanie op de derde etage, heerlijk ruim, voor herhaling vatbaar, komen zeker nog eens terug. ligging aan steile weg moesten wel de sneeuwkettingen om!
17-1-2010
Gisteren terug gekomen v/a hinterglemm, huisjes liggen idd strak tegen een piste, (echter een kleine, saaie, blauwe piste) via de sleeplift kun je naar de westgipfel- gondel skien en lopen naar de volgende.
huisje is netjes, beetje oud, bij ons geen vaatwasser nog oven. gewoon een leuk appartement, zonder veel poespas.
het weggetjes is inderdaad stijl, maar met vrijwel alle auto's kun je er goed boven komen.
ps: we konden onze ski's op het balkon leggen vanaf de grond, wel een ski-raum aanwezig