Appartement Stefanie in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Appartement Stefanie

Stefanie vanaf de voorzijde

Beoordelingen Appartement Stefanie

Bergfriedweg 36, 5754, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Appartement Stefanie scoort een 7,9 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Stefanie? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Stefanie in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Appartement Stefanie vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Stefanie met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

16 beoordelingen over Stefanie

met vrienden, Mrt. 2012
"Leuk App op een leuke plek"
Sinn
13-4-2012 We hebben een TOP week gehad in Saalbach-Hinterglemm. Appartement ligt aan de piste. Je kunt een stukje glijden naar de sleeplift en deze omhoog pakken en zo kun al glijdend naar de andere liften (westgipfel gondel). Of je steekt over naar de Reiterkogelbahn.
Appartement ligt wel aan een vrij stijle weg omhoog. Als je om brood gaat bij de bakker heb je dus een lekkere warming up te pakken voor de kuitjes.
Appartement is sober en netjes. Geen vaatwasser en ook geen afwasborstel :P.
Best aardige bedden. Ruim Appartement. Aan de andere kant van het dal zie je de apresski bar liggen. Op woensdag kregen we schone handdoeken.

Ik denk dat we hier zeker nog een keer terug komen!

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Geweldige plek!"
Familie Megens
24-12-2010 wij zijn net terug, hebben een heerlijke week gehad in app. Stefanie! Wij lagen in het 6 persoons app in landhuis Stefanie op de derde etage, heerlijk ruim, voor herhaling vatbaar, komen zeker nog eens terug. ligging aan steile weg moesten wel de sneeuwkettingen om!

met oudere kinderen, Jan. 2010
"Goed en netjes, niet bijzonder"
Erik
17-1-2010 Gisteren terug gekomen v/a hinterglemm, huisjes liggen idd strak tegen een piste, (echter een kleine, saaie, blauwe piste) via de sleeplift kun je naar de westgipfel- gondel skien en lopen naar de volgende.

huisje is netjes, beetje oud, bij ons geen vaatwasser nog oven. gewoon een leuk appartement, zonder veel poespas.

het weggetjes is inderdaad stijl, maar met vrijwel alle auto's kun je er goed boven komen.

ps: we konden onze ski's op het balkon leggen vanaf de grond, wel een ski-raum aanwezig

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Stefanie bij:

met oudere kinderen, Mrt. 2009
"Mooi app goed verzorgd"
mg rosier
4-4-2009 geweest met zijn vieren van 7 maart tot 14 maart 2009 veel sneeuw zo de piste op wel een aardig steil stukje naar app maar dat mag de pret niet drukken zeker weer de moeite waard om nog eens te gaan echt oostenrijkse inrichting alles hout zaten op de bovenste versieping

"Super"
4 alpenzusjes
2-2-2009 Wij zijn half januari geweest met 4 meiden en het was helemaal top, gezellig met z'n vieren in 1 slaapkamer, keuken/woon gedeelte was best te doen. Lekkere douche en aparte wc.
Na de aprêski word het wel wat lastig naar boven maarja, goed voor de conditie.
Om zo weg te skiën is het ideaal

met partner, Juli 2008
"Heel goed verzorgde appartement."
Kim
16-7-2008 App stefanie was een goede keus.
Ruime woning met alles er op en eraan. Dicht bij de winkels en de overheerlijke bakkerijen. Gondels waren ook lekker dichtbij. Heerlijke sportieve vakantie gehad met heel veel te beleven in de buurt.
Zou ook goed zijn voor de ski vakantie.

Joris
20-2-2008 Wij zijn de laatste week van Januari geweest. Dit appartement ligt ideaal. Strak aan de piste. Ski's onder en gaan. Het weggetje naar het appartement is wel steil. Maar dan ga je gewoon, na de aprés ski, met de taxi naar boven. Kost ongeveer 2 euro. Ik vond het een super appartement. Veel ruimte en alles was dik in orde. Zeker een aanrader.. Tanshimmel is zeker een toptent. Goassstal vond ik een beetje TE Druk maar goed.

Familie, Feb. 2008
H. van Rijen
11-2-2008 prima appartement, alleen parkeren is soms lastig. prachtig uitzicht en je kunt direct vanuit het appartement de piste op wat een echt pluspunt is

met vrienden, Jan. 2008
"Goede wintersport"
Jennie
13-12-2009 Prima appartement, direct aan de piste. Voor de deur je ski's uittrekken en gelijk in het skihok zetten. Helemaal ideaal. Inrichting was prima. Keuken met alles erop en eraan, prima oven. Goede bedden. Allemaal niets op aan te merken. Wel moeilijk om met je auto voor de deur te komen. Heb je absoluut sneeuwkettingen voor nodig. Prima vakantie gahd al moet ik zeggen dat de beginners in de groep toch wel wat moeite hadden met het skigebied zelf. Meer voor de gevorderde beginner dus....

met partner, Aug. 2007
J. Lucassen
17-8-2007 er was geen informatie aanwezig. ook vertrek was onduidelijk. bij aankomst gevraagd hoe te handelen maar dat was niet nodig. toen we wilden gaan hebben we haar niet meer gezien. avond ervoor nog aangebeld maar werd niet open gedaan.