Hotel Sonnblick*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sonnblick***

6,7

Hotel Sonnblick*** Saalbach / Hinterglemm / Leogang

Beoordelingen Hotel Sonnblick***

Reiterkogelweg 141, 5754, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Hotel Sonnblick scoort een 7,6 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sonnblick***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sonnblick*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Sonnblick*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Sonnblick*** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

26 beoordelingen over Sonnblick***

6,7
met partner, Mrt. 2012
"Met vreemden aan tafel, slecht eten, geen gastheer"
Johan
18-3-2012 Ligging tov de piste is prima, reiterkogelbahn is dichtbij.

In tegenstelling tot wat we gewend waren in Oostenrijk zijn in dit hotel de gastheer en gastvrouw geheel niet aanwezig. Alleen op de laatste avond, als de rekening betaald moet worden, laat de gastheer zich zien.
Verder komt echt alles op het personeel neer die hun uiterste best doen en zeer vriendelijk zijn maar duidelijk aansturing missen.
Op de aankomstdag is de receptie leeg en komt, na een aantal keer bellen, de ober ons inchecken.

De eerste avond met eten staat er niemand om ons op te vangen en een tafel aan te wijzen. Uiteindelijk gaan we zelf ergens zitten, maar dit mag niet, en blijkt dat we bij totaal vreemden aan tafel moeten zitten. Dit wordt als heel normaal gevonden in dit hotel, dat je met anderen een tafel deelt. Gezien de prijs staat dit niet echt in verhouding met elkaar.
Ontbijt is goed, kwaliteit avondeten zeer slecht.

Pluspunt: de kamers zijn erg schoon en netjes, wel klein.

met partner, Feb. 2012
"Jammer van het eten"
Hetty
20-2-2012 Het hotel ligt prima t.o.v. de Reiterkogelbaan. Parkeren kan je in de nabijgelegen parkeergarage. Kosten € 7,- per nacht.
Hotel ligt vlakbij het centrum van Hinterglemm. Onze kamer was netjes en werd goed schoongehouden. Het douchewater was niet altijd heet, soms lauw.

In de aufenthaltsraum en in de eetzaal was het koud. Als we vroegen of de verwarming aan mocht werd als antwoord gegeven dat het wel warmer zou worden als er meer gasten kwamen.

Ontbijt was prima verzorgd. Helaas was het diner niet wat we gewend waren. Als er een buffet was, dan was het warme eten lauw of koud. Ook de kwaliteit van de maaltijden was niet bijzonder. Wellicht doet een andere kok het beter. De gastvrouw deed haar best maar deze mevrouw had het niet in de vingers.

met vrienden, Mrt. 2011
"Een aanrader!"
jarimax
24-3-2011 Dit jaar voor het eerst een wintersportvakantie doorgebracht in hotel Sonnblick en er volgen er zeker meer. Wat een goed hotel! De kamers zien er goed verzorgd uit. Enkele kamers zijn nog niet gemoderniseerd maar zijn wel netjes en schoon. Het lekkere eten (zéér gevarieerd), de ligging t.o.v de piste's en het vriendelijke personeel hebben er voor gezorgd dat wij een hele leuke en gezellige vakantie hebben gehad.

met jonge kinderen, 2011
"Nooit meer !!!!!!!!"
Robert Karsten
22-2-2011 Het is een zeer gedateerd hotel. Oude kamers met echt heel oude badkamers ( incl. schimmel ! ) Het eten is écht niet om over naar huis te schrijven. Zeer slecht dus !
Ik ski al 32 jaar ( 35 x geskied ) en er is overal wel wat, maar daar kan ik meestal wel mee leven. Maar dit hotel, met name het eten, was verschrikkelijk slecht.
We zijn 3 avonden weggelopen tijdens/voor het eten. Voor wat dit heeft gekost, is het een echte flop !!!!!!!!

met partner, Jan. 2011
"Prima!"
J. Bakker
7-2-2011 Net terug van een heerlijke zonnige week in Hinterglemm. Hotel Sonnblick is ons erg goed bevallen. Prima gegeten en erge vriendelijke en correcte bediening (Anna was zo aardig..) Afstand naar de piste ook goed te doen. Niks negatiefs over te zeggen, zou zo terugwillen!

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Al 6 jaar een 'thuis' voor de wintersport vakantie"
Zandhegge
31-1-2011 Wij komen al 6 jaar bij Sonnblick en voelen ons er helemaal thuis. Eerste jaren toen de kinderen nog in kinderbedje lagen een juniorsuite gehuurd en nu de familiekamer met apart kamertje met stapelbed. Keurige kamers, mooi schoon, vriendelijke bediening, eigenaren vinden wij ook aardig. Ze vinden het geen probleem als je iets eerder gaat eten (met kinderen is 18.30 nl. beetje laat). Eten is lekker.

met vrienden, Sept. 2010
"Prima hotel"
Joke
9-9-2010 Mooi hotel, mooie kamers, heerlijk eten; meer dan voldoende, personeel en eigenaren erg vriendelijk. Ligging in het centrum.

met jonge kinderen
"Algemeen goed."
Cornelis
13-4-2010 Een goede locatie dicht bij de verschillende pIstes.
Prijs /kwaliteit een aanrader.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Goed zomerhotel, lekker eten"
Ger den Reijer
20-8-2009 Wij zijn begin augustus 10 dagen in dit hotel geweest. De kamer was mooi (gerenoveerd, met LCD flatscreen, nieuwe bedden, vloerbedekking en sanitair) en het eten was prima.
4 gangen, met minimaal één buffet, de rest wordt geserveerd in een strak maar precies goed tempo.
Via Vrij Uit kun je een lunchpakket meenemen (geldt niet voor internet boekingen, zo hebben wij gezien) en er zijn fietsen, een rugzak en stokken te gebruiken.

Een puntje van kritiek: het reataurant is te krap, als het hotel vol zit is er te krappe zitplek en moet je je tafel delen met anderen.
Wij hebben een perfect verblijf genoten!

"Nooit weer"
Jeroen
17-5-2009 geen ontvangst, als er 's avond een buffet is moet je er echt op tijd zijn anders is het op. Bediening niet voldoende meeste zijn pools en spreken een beetje duits. als je beneden in de lounge/bar iets wil drinken heb je pech want er staat bijna nooit iemand. Misschien te veel verwacht voor niet zo veel geld