20-3-2011
Fijn pension. Schoon, netjes en ZEER fijne bedden!!! Ook het ontbijt is top, hier valt niets op aan te merken.
Als je goed kan skien (geoefend rood of zwart) dan is de kigging perfect. Je kan tot aan de overkant van de straat skien!!! Met kinderen die net beginnen is het ongeveer 4 minuten (800 meter) lopen tot aan de blauwe pistes (valt ook wel mee, zeker als je skies huurt je kan dan je schoenen (ook eigen) en skies onder aan de piste (Baueralm) laten staan).
Als ik een minpunt moet noemen zou ik de gezelligheid 's avonds moeten noeten. Je mag beneden in de ontbijtruimte wat drinken (als de kinderen in bed liggen) maar je moet dit dan wel bestellen bij de eigenaresse. Het is zeker niet duur maar de wijn laat te wensen over. Verder is dit nogmaals gewoon een goed pension met zeer goed ontbijt. Scrammbled egg, gekookte eiren, uitsmijter, ham, kaas, salami, veel soorten cornflakes, jams, notenpasta, enz. enz.
6-3-2008
Keurig pension, kamers eenvoudig en schoon. Ca. 5 min. lopen vanaf de Schatberg-express. Wij hadden HP geboekt. Avondeten is eenvoudig en niet al te veel. In een half uur ben je er klaar mee. Ontbijtbuffet heel erg goed!