1-3-2010
Het hotel is alles meegevallen na het lezen van de recensies. De vrouw des huizes was erg behulpzaam en vriendelijk. We kregen zelfs een lunchpakketje mee bij vertrek! De kamers zijn inderdaad gedateerd, maar schoon. Elke dag werden er schone handdoeken neergelegd en werd het toilet schoongemaakt.
Het eten was 's avonds simpel, maar goed te doen! Verwacht geen culinaire hoogstandjes, dan kun je beter in een vier sterren hotel gaan zitten.
De ligging was super! Centraal gelegen t.o.v. de pistes en het après skien. De geitenstal voor de deur en het après-ski paleis om de hoek! (Hier kwam 's nachts wel wat geluidsoverlast vandaan)
Voor mensen die absoluut niet van uitgaan houden en veel verwachten van het eten kunnen naar mijn mening beter een ander hotel kiezen.
Wij hebben een super week achter de rug in dit hotel!
15-2-2010
Na de recensies te hebben gelezen zijn we met vrees op pad gegaan. Ligging is prima tov liften en zeker ook voor mensen die van de apres ski houden, want het apres ski paleis kan je vanaf het balkon bijna aanraken. Daar zal ik ook niet over klagen (voor alle lichte slapers: ik zou hier niet heen gaan), maar die bedden!Helemaal doorgezakt, ik heb het gat opgevuld met de kussens van het hotel (wij hadden eigen kussens mee). En de wc stinkt inderdaad ontzettend (kamer 1), doe dus vooral aldoor de klep omlaag. Verder is ons nooit enige uitleg gegeven (door Vera), alleen de ontbijt en diner tijden werden op de voorkant van een skikaart gekrabbeld.
Ik denk ook dat dit het enige hotel in Oostenrijk is zonder een keuze menu, het eten is te eten maar we hebben geen enkele x tegen elkaar kunnen zeggen dat we toch heerlijk gegeten hadden. Dit hotel is zeker niet de € 70 pp pd waard! Dat betalen we toch altijd gemiddeld en we zijn echt meer service, beter eten en betere kamers gewend!
27-1-2010
Na de recenties hier gelezen te hebben zijn wij toch het avontuur aangegaan en hebben deze accomodatie (vanwege z'n gunstige prijs) geboekt.
Wat een zeer aangename verrassing was dat zeg na het lezen van de reacties hier; Gratis parkeren voor de deur, de kamers; Oostenrijkse kitsch, zoals alle hotels.De kamer is eenvoudig maar schoon.
Het eten is inderdaad niet van topniveau, maar wel gewoon lekker, bediening is vriendelijk.
Ja, het hotel zit letterlijk onderaan de piste en direct naast de 2 gezelligste kroegen van Hinterglemm.
Wie voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten komt hier bedrogen uit, maar wie voor weinig geld een fatsoenlijk hotel wil op de meest gunstige plek van Hinterglemm dan is dit een absolute aanrader!
Oudere mensen en gezinnen moeten gewoon maar even doorsparen de volgende keer in plaats van hier zo te zeuren.
Wij gaan hier volgend jaar gewoon weer heen!
22-12-2009
Hotel is gedateerd, maar ligging is uitstekend.
Vriendelijk personeel.
Ik kom er al jaren.