Hotel Reisinger*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 6.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.322 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Reisinger***

-16  °C

10 februari 2012

6,7
6,6
5,6
5,3
5,5
Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel Reisinger scoort een 6,1 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Reisinger***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Reisinger*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Reisinger*** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

34 beoordelingen over Reisinger***

met een groep
Topperrrr
Peter
21-4-2011 Zoals zo veel mensen zeg ook ik dat het avond eten wel beter kan. De kamers / service en natuurlijk de ligging zijn natuurlijk prima. Mensen die voor dit hotel en 1 geven zijn niet rieel. Voor de prijs van 325 eurootjes per week krijg je gewoon een perfect hotelletje. En als je dan perse luxe wil, boek je toch gewoon een sterretje meer en trek je je knip lekker open.

met vrienden, Feb. 2011
Geen tweede keer.
Marlon
7-2-2011 Ideale ligging!! Maar de kamer was niet schoon, vlekken op beddengoed en een wc die een gehele week stonk en niet fris te krijgen is. Onbijt weinig keus maar wel smakkelijk.

Prima hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel
only4roy
16-3-2010 Het hotel ligt in de hoofdstraat van Hinterglemm, dicht bij de skilift en nog dichter bij de Aprés ski. Het is inderdaad een beetje gedateerd, maar prijs kwaliteit is prima. Je bent immers toch de hele dag buiten. Het eten was wat mij betreft prima, geen culinaire hoogstandjes, maar goed te eten. De gemiddelde moeder kookt slechter. Complimenten voor het personeel, die waren super vriendelijk en behulpzaam.

(het grootste nadeel van sites zoals deze is dat mensen vooral willen klagen, wat kun/mag je verwachten voor een dergelijk bedrag)

met vrienden, Feb. 2010
Ideale ligging
Lausanne
1-3-2010 Het hotel is alles meegevallen na het lezen van de recensies. De vrouw des huizes was erg behulpzaam en vriendelijk. We kregen zelfs een lunchpakketje mee bij vertrek! De kamers zijn inderdaad gedateerd, maar schoon. Elke dag werden er schone handdoeken neergelegd en werd het toilet schoongemaakt.
Het eten was 's avonds simpel, maar goed te doen! Verwacht geen culinaire hoogstandjes, dan kun je beter in een vier sterren hotel gaan zitten.
De ligging was super! Centraal gelegen t.o.v. de pistes en het après skien. De geitenstal voor de deur en het après-ski paleis om de hoek! (Hier kwam 's nachts wel wat geluidsoverlast vandaan)
Voor mensen die absoluut niet van uitgaan houden en veel verwachten van het eten kunnen naar mijn mening beter een ander hotel kiezen.

Wij hebben een super week achter de rug in dit hotel!

met partner, Feb. 2010
Nooit meer voor € 70 pp pd!
Maud
15-2-2010 Na de recensies te hebben gelezen zijn we met vrees op pad gegaan. Ligging is prima tov liften en zeker ook voor mensen die van de apres ski houden, want het apres ski paleis kan je vanaf het balkon bijna aanraken. Daar zal ik ook niet over klagen (voor alle lichte slapers: ik zou hier niet heen gaan), maar die bedden!Helemaal doorgezakt, ik heb het gat opgevuld met de kussens van het hotel (wij hadden eigen kussens mee). En de wc stinkt inderdaad ontzettend (kamer 1), doe dus vooral aldoor de klep omlaag. Verder is ons nooit enige uitleg gegeven (door Vera), alleen de ontbijt en diner tijden werden op de voorkant van een skikaart gekrabbeld.
Ik denk ook dat dit het enige hotel in Oostenrijk is zonder een keuze menu, het eten is te eten maar we hebben geen enkele x tegen elkaar kunnen zeggen dat we toch heerlijk gegeten hadden. Dit hotel is zeker niet de € 70 pp pd waard! Dat betalen we toch altijd gemiddeld en we zijn echt meer service, beter eten en betere kamers gewend!

Boven verwachting goed!!!
Carlo
27-1-2010 Na de recenties hier gelezen te hebben zijn wij toch het avontuur aangegaan en hebben deze accomodatie (vanwege z'n gunstige prijs) geboekt.
Wat een zeer aangename verrassing was dat zeg na het lezen van de reacties hier; Gratis parkeren voor de deur, de kamers; Oostenrijkse kitsch, zoals alle hotels.De kamer is eenvoudig maar schoon.
Het eten is inderdaad niet van topniveau, maar wel gewoon lekker, bediening is vriendelijk.
Ja, het hotel zit letterlijk onderaan de piste en direct naast de 2 gezelligste kroegen van Hinterglemm.
Wie voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten komt hier bedrogen uit, maar wie voor weinig geld een fatsoenlijk hotel wil op de meest gunstige plek van Hinterglemm dan is dit een absolute aanrader!
Oudere mensen en gezinnen moeten gewoon maar even doorsparen de volgende keer in plaats van hier zo te zeuren.
Wij gaan hier volgend jaar gewoon weer heen!

Goed hotel i.v.m. prijs/kwaliteitverhouding.
Walnietje
22-12-2009 Hotel is gedateerd, maar ligging is uitstekend.
Vriendelijk personeel.
Ik kom er al jaren.

met vrienden, Dec. 2009
Ligging ideaal
Oma
18-1-2010 Ligging midden in Hinterglemm, dichtbij de gondel en het uitgaansleven. Ideaal dus voor het skien en de apres-ski. Verder zijn mijn ervaringen met het hotel dat het wel aan vernieuwing toe is, maar de kamer was schoon en verder prima voor de prijs die je betaalt. Ik heb er niet gegeten dus daar kan ik geen oordeel over geven. Verder was de vrouw des huizes naar mijn mening stug, maar ik heb verder niets met haar te maken gehad.
Wanneer je lekker wilt skien en feesten is dit een prima hotel! Verwacht geen luxe, maar ga voor de ligging

Goed voor weinig
errol
11-10-2009 als je wil relaxen moet je naar de bahamas dit hotel is dicht bij de gondel en gewoon simpel de bediening is goed het is maar hoe verwend je zelf ben

Dit kan echt NIET
U. E. Zegers
14-8-2009 Wat een oude rotzooi. Vuil, klein en het stinkt ook (zelfs met een toiletblok/spray kreeg ik de wc niet aangenaam)Douche en bedden vreselijk. Driegangen menu vet smakeloos en fantasieloos. Een ober en een serveerster deze dame had de nare gewoonte om tijdens het eten met de handen op haar rug door de eetzaal te marcheren. GALA diner helemaal een lachertje het verschil kaarsje op tafel en de lampen uit. Bar is alleen tijdens het ontbijt/diner geopend er is in de tussentijd nog geen drankje te krijgen. Het ontbijt is eveneens smakeloos. Absoluut geen aanrader. Gooi die prijs omhoog, renoveer de kamers en zet een kok neer met kennis van eten. Wij hebben dagelijks ons toevlucht elders gezocht. Mensen geef een paar euro meer uit en laat dit hotel links liggen misschien komen ze er achter dat dit ECHT niet kan. En reisbureau's ga is kijken en ruiken in kamer 8 en tijdens de maaltijden.

6,6
6,5