Hotel Panther*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Panther***

6,6

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Panther***

Oberdorf 233, A-5753, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Hotel Panther scoort een 7,0 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Panther***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Panther*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Panther*** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

21 beoordelingen over Panther***

6,6
met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Hotel is zijn 4 sterren absoluut niet waard."
Henny Thijs
18-3-2012 Hotel Panther heeft zijn sterren verdiend wellicht door de ligging.
De skiliften liggen op nog geen 2 minuten lopen. Het hotel ligt midden in het centrum
Er is een lift in het hotel tot de 2e verdieping, moet je naar de 4e dan zal je vanaf de 2e met de trap moeten ???. Het eten wordt veel te snel opgediend. Je voelt je in een kantine van je werk. Het eten is slecht.
Er ligt vanalles op je bord gesmeten.
De kamers zijn veel te klein. Wij hadden een kamer geboekt met balkon. De skilift stond vast achter ons balkon. Geen glasgordijn om dicht te trekken. Iedereen die kijkt de kamer binnen. Geen privacy
Bij het afrekenen discussie over zaken die op de rekening staan maar die niet verbruikt zijn. Wij gaan er zeker nooit meer terug.

met partner, Feb. 2012
"Hotel voor 'stappers'"
J.
4-4-2012 Hotel ligt in de hoofdstraat van Saalbach. Onze kamer was boven de uitgang van een dicotheek waar het er 's-avonds lang lawaiierig was: zelfs oordoppen bieden niet voldoende bescherming. De kamer was verder goed. Het baliepersoneel is inderdaad niet erg attent. De wellness afdeling is een speelplaats voor kinderen: iedereen in zwemkleding in de sauna. Ook deze sauna was niet schoon. Het buitenzwembad bereikbaar via de wellnes afdeling mag weer niet zonder zwemkleding betreden worden. Het diner en ontbijt was erg goed. Ondanks dat zou ik dit hotel niet nog een keer boeken, dan ga ik liever naar hotel Sonne.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Super fijn hotel"
Mariette Coenraadts
20-3-2012 Het is een erg fijn hotel, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, de ligging in het centrum is perfect, erg goed ontbijt en het diner is met zorg bereid, volgend jaar zeker weer.

met vrienden, Jan. 2012
"VEEL GELUIDSOVERLAST"
Tanja Redder
16-1-2012 prachtige ligging in het dorp, vlak bij alle liften. Veel geluidsoverlast, in de vroege ochtend al veel verkeer in het dorp, en tot in de laatste uurtjes veel last van de disco naast het hotel.

"Jammer van de bedden"
Eindhoven
27-7-2011 Leuk hotel goeie ligging in centrum, maar jammer hele slechte bedden

met een groep, Feb. 2010
"Een mooie ligging"
belinda
23-3-2010 wij zijn afgelopen voorjaars vakantie naar dit hotel geweest. ons is het erg goed bevallen. alleen hoeft voor ons het live muziek niet. maar de bedinging zeer vriendelijk. alles was mogelijk.
mochten we nog een keer terug komen naar saalbach dan komen we zeker terug bij dit hotel

met partner, Sept. 2009
"Goed en goedkoop"
marcel
22-9-2009 mooi hotel heeft 4* door faciliteiten en eten niet door de kamer. deze was klein en oud. op toilet zit je met beugel voor handoeken in je rug en van de kastknoppen zaten er meer dan de helft los. in de zomer goedkoop in winter zwaar overprijst. ligging tov liften en centrum perfect.(naast otzibar) mischien geluidsoverlast in hoogseizoen.

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Aan renovatie toe"
Sandra
1-3-2009 Het hotel is wat verouderd en sommige kamers zijn echt aan renovatie toe en met name de badkamers. Het hotel ligt aan de piste, maar moet wel d.n.v. een ijzeren trap 'sochtends beklommen worden.
De service in de bar en het restaurant is goed, hele vriendelijke mensen, die het je naar de zin willen maken.
Aan de receptie spreken ze bijzonder goed engels.
Het buitenbad is heerlijk en de wellnes is keurig!

"Netjes "
Heezen
3-9-2008 Hier een week geweest in juli 2008. Kort beschreven hotel netjes eten niet je bord vol maar genoeg! Keuze uit 2 menu's. Twee maal buffet gehad dit was heerlijk. Kamers keurig netjes. Bier en frisdrank erg duur halve liter bier 4,70 euro dus daar word je niet vrolijk van.Zo ook frisdrank duur! Zwembadje erg klein, verder géén animatie heel saai hotel vonden wij. Oudere ober die er rond liep erg sagarijnig. Totaal geen persoonlijk contact. Alleen heel veel duitsers toen wij er waren. Om half 10 s'avonds is de deur op slot en is er niks meer te beleven. Gelukkig konden we naar andere hotels waar wel wat te doen was. Auto moet je parkeren in de parkeergarage 32 euro per week dus dit ging prima.
Wij vonden het een saai hotel!!

Vincent Segers
10-4-2008 Dit is een prima hotel met een perfecte ligging in het dorp.
Het ontbijt was uitstekend en het avond eten was goed, beide zeer uitgebreidt.
De kamers waren prima en werden netjes schoon gehouden. Een aanrader wat mij betreft.