Hotel Marten & Berggasthof Hochalm*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Marten & Berggasthof Hochalm***

Hotel Marten & Berggasthof Hochalm*** Saalbach / Hinterglemm / Leogang

Beoordelingen Hotel Marten & Berggasthof Hochalm***

Martenweg 9, 5754, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Hotel Marten & Berggasthof Hochalm scoort een 9,1 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Marten & Berggasthof Hochalm***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Marten & Berggasthof Hochalm*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Marten & Berggasthof Hochalm*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Marten & Berggasthof Hochalm*** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

11 beoordelingen over Marten & Berggasthof Hochalm***

"Hier heb je echt vakantie"
Bernhard
20-9-2011 Wat een heerlijk hotel. Mooie kamers, lekker eten, prachtige omgeving. En na een dagje wandelen heerlijk relaxen in de sauna en aan het zwembad. De familie Feiersinger en hun medewerkers doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Voor ons hadden ze zelfs prachtig weer geregeld!

"Geweldig hotel"
agnes
23-8-2011 Zijn hier in de zomer geweest en hadden junior suite met balkon. Ruime kamer waar we prima konden verblijven met 4 personen (2 weken). De kinderen tot en met 6 zijn gratis en tot en met 11 maar 15 euro per dag. Je krijgt er een jokercard bij waardoor je gratis met de gondels kunt. Dat levert al gauw 55 euro per familie per ritje op! Het eten was prima, daar waren we een beetje huiverig voor, maar we hebben maar 1 x een toetje gehad die we niet lekker vonden. De rest was super. De bedden liggen prima, de omgeving is prachtig, het personeel en de beheerders zijn zeer vriendelijk. Kinderen mogen gewoon bommetje doen in het zwembad bv. Bij het ontbijt mag je je lunchpakket samenstellen en die neem je gewoon mee. Het jausernbuffet stelt niet veel voor. iedere dag apfelstrudel en restjes. Enige minpuntje is dat er vlonders op het balkon liggen met splinters tot gevolg. Let er wel op dat de badkamer geen deur heeft, voor pubers die bij hun ouders op de kamer liggen niet altijd even leuk

met jonge kinderen
"Prima hotel"
Ikke
6-7-2010 Goed hotel met een goede servce. zijn in juni geweest hadden een prachtige fam. kamer. Ontbijt was zeer uitgebreid en diner was oke. Lekker zwembad, speeltuin en welness. Dat alles voor een prima prijs incl. Jokercard!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Marten & Berggasthof Hochal...

met partner, Dec. 2009
"Uitstekend, wel buiten de plaats."
Jack
23-12-2009 Hotel heeft een zeer goede keuken, uitgebreid ontbijt, diner met 2 keuzemenu's en een vegetarisch. Enig minpuntje de borden zijn niet voorverwarmd. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant is rookvrij. Het hotel heeft een mooie sauna (badjas inclusief). Wij hadden de luxe kamer, het zitgedeelte en de badkamer waren met vloerverwarming. Als je een luxe kamer hebt kun je de auto parkeren in de garage. De weg naar het hotel (200meter klimmen) is niet vrijgemaakt van sneeuw, dus ketting of winterbanden. Het hotel ligt aan de skipiste.
Al met al een uitstekend hotel, zeker een aanrader.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Fantastisch!!"
fam vd boomen
9-9-2009 Heel mooi nieuw verbouwd hotel, heel veel voor de kinderen, grote speeltuin en speelkamer, verwarmd buitenzwembad, geweldige wellness accomedatie, erg uitgebreid ontbijtbuffet en saladebuffet, in 1 woord fantastisch!!! Ligt een beetje buiten het centrum van hinterglemm

"Een aanrader, ook door de ligging t.o.v. de piste!"
JW17
10-4-2009 Half maart zijn een goede vriend en ik een week in dit hotel geweest in twee eenpersoonskamers. Deze zijn prima verzorgd, best ruim, comfortabel en met een goede badkamer. Het hotel is recentelijk opgeknapt ook door aanbouw van een nieuwe vleugel, met onder andere een mooi wellnesscomplex. Alles in het hotel is door de verbouwing keurig netjes. In de lobby is wireless (gratis) internet. Wij hadden rechtstreeks een aanbieding geboekt incl. half pension en dat is wel nodig. Het hotel ligt voorbij Hinterglemm en in dat deel van het dal is verder niets te beleven. De skibussen rijden ’s avonds nog wel vanuit de dorpen. De verzorging van het halfpension is prima, bij het avondeten keuze uit twee menu’s en een vega-versie. Elke dag een saladebuffet en vaak een toetjesbuffet, heel vervelend… een aanrader, ook omdat twee gondels direct vanaf het hotel via de piste te bereiken zijn!

met oudere kinderen
"Super hotel"
Conny en Marc
9-3-2009 We zijn in krokusvakantie gaan skiën en verbleven in hotel Marten. Alles super. We konden met ski's vertrekken aan hotel, rechtstreeks naar beneden naar skilift om 's avonds al skiend terug thuis te komen. Eten was overvloedig en afwisselend (italiaans buffet, fondue, dessertbuffet enz). Heel mooie en rustige relaxruimte. Wel best junior suites of familiekamer vragen, die zijn helemaal nieuw. Bediening heel vriendelijk

met vrienden, Feb. 2009
"Prima hotel"
Karin
4-3-2009 Wij verbleven tijdens korkusvakantie met grote groep in hotel Marten. Het hotel is knus en er is gelet op elk detail. Wij verbleven in de hotelsuite, welke erg luxe en zeer ruim is, hij is uitmate geschikt voor gezinnen. De andere kamertypes zijn ook mooi. Het eten is prima, ontbijt uitgebreidt en diner gevarieerd . Ligging van hotel t.o.v. de pistes is prima, skien vanaf en tot aan hotel is bij voldoende sneeuw mogelijk. Enige minpuntje, het hotel ligt uit het centrum van Hinterglemm, maar de skibus stopt vlak bij het hotel. Dit hotel is zeker een aanrader!

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Super mooi hotel!"
Bianca
2-3-2009 Wij hebben met een grote groep in de krokusvakantie in dit hotel gelogeerd en dat is ons allen goed bevallen. Ontbijtbuffet is zeer uitgebreid, s avonds een keuzemenu waarbij je zelfs iets buiten de kaart kunt bestellen als je de aangeboden menu's niet lust. Voor de kids was er een aparte kaart, waar ze uit veel gerechten konden kiezen. Het hotel ligt wat buiten het dorp, dus je hebt wel vervoer (taxi, skibus of auto) nodig, maar het ligt wel perfect aan de Hochalm, waar fantastische pistes te vinden zijn. Een aanrader!

Familie
Hans
1-4-2008 In de voorjaarsvakantie 23/2-1/3 met
gezin in Hotel Marten verbleven.
Nieuw hotel met zeer ruime fraaie kamers. Met name de suites en familienzimmer zijn uitstekend!
Lekkere Sauna en relaxruimte,alles funkelnagelnue en ruim.
Ontbijt prima, avondeten okay.
Eigenaarsechtpaar en personeel zeer gastvrij en vriendelijk
Ligging perfect aan de Hochalm piste.
s'nachts lekker stil, geen gelal van feestvierders.
Kinderen worden s'ochtends met busje naar de les gebracht in het dorp.
Voor stappers ligt het hotel niet zo gunstig, dorp 20minuten lopen, terug beter met de taxi (Euro 15).
Kortom een aanrader, prijs/kwaliteit
zeer goed.