Gasthof Huttwirt*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Gasthof Huttwirt***

31 mei 2012

Restaurant/pension Huttwirt (febr. 2009)

Beoordelingen Gasthof Huttwirt***

Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Gasthof Huttwirt scoort een 8,2 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Huttwirt***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Huttwirt*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Gasthof Huttwirt*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Gasthof Huttwirt*** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

8 beoordelingen over Huttwirt***

met partner, Feb. 2009
"Heerlijk Oostenrijks genieten"
Denise
25-2-2009 Heerlijk restaurant. Fantastische bediening en lekker eten. Echt de beste Oostenrijkse keuken!

alleenreizend, Jan. 2008
van dorsselaer bert
1-2-2008 huttwirt is prijs kwaliteit een uitstekend gasthof de pistes in leogang zijn mooi en het skicircus s h l is zeer uit gebreid en gevarieerd skis wel goed waxen er zijn soms lange glijstukken ik kom zeker terug
bert van dorsselaer
de klinge belgie

LERI
16-5-2007 We gaan er deze zomer voor de 20ste keer naar toe. Dus eigenlijk wil dat al genoeg zeggen. Het is er zéér knus en rustig en gezellig. Het is ongeveer 5 minuten lopen naar de liftjes. De verzorging is prima in orde en het eten is er erg lekker, dit dank zij Anja & René.
We hopen hier nog vele malen te komen.

Rob Steenkist
24-12-2006 Uitstekend verblijf, zijn nu 3x
naar Huttwirt geweest met het gezin.
Veel te beleven in de omgeving.
Knus verblijf, Top kok lekker eten

brigitte telleman
5-8-2005 superrustig en erg gezellig binnenkort ook voor de zomervakantie lekker wandelen met het hele gezin voor de tiende keer

marina
17-7-2005 we gaan er nu voor de 3e keer heen zo leuk is het er daar ook voor de kinderen erg gastvrij.heel eenvoudig maar heeeeeeeeeeeeeeeeeel huiselijk en gezellig.
we hopen nog velen malen daar te vertoeven

fam van Setten / Bu...
6-12-2004 hebben met de hele familie (20 personen), inclusief kleine kinderen een wintersport doorgebracht in Huttwirt, alles uitstekend, het eten, de vriendelijkheid van het personeel, niets was teveel, vaak apart eten voor de kleintjes, een hele hoek voor ons gereserveerd, zodat we gezellig aan grote tafels bijelkaar konden zitten. Het werd mede daardoor een zeer geslaagde wintersportvakantie. zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Tiny
3-7-2004 twwe jaar geleden hebben wij de zomervakantie(2 weken)in dit gezeellige Gsathof doorgebracht.Niets dan lof over de vriendelijkheid, de keuken,en de gezellige kamers. In de omgeving zijn er ook prachtige wandelmogelijkheden.