Pension Haus Tirol in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Pension Haus Tirol

Pension Haus Tirol Saalbach / Hinterglemm / Leogang

Beoordelingen Pension Haus Tirol

Leogang 91, A-5771, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Pension Haus Tirol scoort een 8,9 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Haus Tirol? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Haus Tirol in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Pension Haus Tirol vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Pension Haus Tirol met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

23 beoordelingen over Haus Tirol

met een groep, 2011
"Top pension!"
R
10-5-2012 leuk kleinschalig pension met nederlandse eigenaren!

met partner, Juli 2010
"Leuk gelegen, erg rustig"
annamarie
9-8-2010 Wij waren hier 8 dagen. De kamer was schoon, maar wel gedateerd, dit gaf Francien ook zelf aan.De andere kamers zijn volgens mij gerenoveerd. Wij hadden erg laat geboekt, dus die andere kamers waren al vergeven! De bedden waren wat kort, maar heb er heerlijk geslapen. Het eten was lekker klaargemaakt en met zorg bereid en geserveerd. De witte wijn Pfif, is een aanrader, heerlijk!De Löwencard die je krijgt, is er fijn, je mag gratis in de Asitz lift, 1 keer peer dag retour en onbeperkt in de stoeltjeslifft van de Biberg, alwaar een hele gave zomerrodelbaan!!!!De ijsgrot in Werfen is ook zeker een aanrader. De eigenaren hebben elke keer weer goede tips, wat je kunt gaan doen.Op de tafel ligt elke morgen een dagmenu, met keuze, het weerbericht en de tip van de dag. Ook de spreuk van de dag is elke weer grappig! Een tip: Ik had tijdschriften mee en die heb ik daar aan Francien gegeven, zij was er erg blij mee. Kleine moeite, groot plezier!

met partner, Juli 2010
"Grandioos"
Chris en Luciene Le...
21-7-2010 Zijn gisteren teruggekomen van 10 dagen vakantie in Haus Tirol. We hebben het geweldig gehad. Het eten was perfect, een heerlijke tuin om te zonnen of om onder de parasol te zitten en het kleine zwembad is heerlijk voor de verkoeling. Stef en Francien maken het de gasten prima naar de zin. Alles is schoon en prima geregeld. Heel fijn is de zgn Lowencard, die oa toegang geeft tot de cabinebaan en de stoeltjes lift. Het klopt dat de gordijnen in de kamers veel licht doorlaten, maar dat mag de pret niet drukken voor de fijne en goede dingen die daar tegenover staan. Dit adres gaan we zeker onthouden en is een aanrader!

met partner, Mei 2010
"Erg gezellig, zeker nog eens!!"
Goossens
5-7-2010 Erg vriendelijke gastvrije eigenaars. Het eten is heerlijk, complimenten aan de kok! Francine is erg betrokken bij alles wat ze doet. Absoluut een aanrader, wij komen volgend jaar terug! :)

met jonge kinderen, Mei 2010
"Nooit meer"
charitee
31-5-2010 aardig hotel klantvriendelijk maar alles afgepast en berekend dat is voor ons dus geen aanrader

met partner, Mei 2010
"Prima hotel met fijne gastheer en -vrouw"
M.M. Borst
9-5-2010 in Hotel Haus Tirol is het goed toeven. Francisca en Stefan doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. We hebben genoten en bevelen dit hotel van harte aan. Gunstig gelegen ten opzichte van bezienswaardigheden en mooie wandelingen.

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Prima hotel, goede service in familiaire sfeer"
Familie W. uit Limb...
25-5-2010 Wij zijn 2 weken in dit hotel verbleven op basis van het appartement. Francine en Stef zijn heel gastvrij, alles was netjes verzorgd en wij hebben iedere dag heerlijk gegeten.
Vanuit het hotel kun je prachtige wandelingen maken en het ligt ook centraal t.o.v. mooie steden en bezienswaardigheden in de omgeving. Een aanrader ook voor families met kinderen!

met jonge kinderen, Feb. 2010
"De juiste plek voor ons!"
Jac van Oers
23-3-2010 Geboekt in oktober 2009 voor de wintersportweek van 13 februari 2010. Ons gezin met twee kinderen zaten in het appartement. Iet-wat verouderd, maar schoon en ruim van opzet. De kinderen hebben zich prima vermaakt en lekker gegeten. Rustige omgeving en binnen 5 minuten op de parkeerplaats bij de liften.
Volgend jaar weer!

"Echt gezellig en echt een aanrader"
Fritz Niedermeier
7-1-2010 Wij waren met kerst 2009 in dit pension en waren aangenaam verrast.
Een gezellig en warm pension, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.Ook het eten was erg lekker en afwisselend.

met partner, Sept. 2009
"Heerlijk genoten!!!"
y. Koordes
12-10-2009 We hebben genoten van de prettige open gastvrijheid, het ontbijt/diner prima verzorgd goede smaak én gevarieerd. We waren erg in onze schik met de kamer die goed verzorgd en schoon was, onze complimenten.
Heerlijke omgeving om je rust te vinden in de natuur met prachtig uitzicht onder het wandelen.