Aparthotel Hasenauer**** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Hasenauer****

Aparthotel Hasenauer**** Saalbach / Hinterglemm / Leogang

Beoordelingen Aparthotel Hasenauer****

Schwarzacherweg 157, 5754, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Aparthotel Hasenauer scoort een 8,1 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Hasenauer****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Hasenauer**** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Aparthotel Hasenauer**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Aparthotel Hasenauer**** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

21 beoordelingen over Hasenauer****

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Perfect hotel op perfecte locatie"
Ingeborg
5-3-2012 Hier in de krokusvakantie voor het eerst geweest, een van de nieuwe suites staffkogel gehad. Erg mooie kamer met schuifeur naar kamertje met bedbank voor kinderen, niet groot maar veel kastruimte en mooi design. Wel grote badkamer met dubbele wastafel, voor ons perfect. Eten prima, zeer uitgebreid en voor ieder wat wils. Personeel heel vriendelijk en zwembad ook na vijven toegankelijk voor kids. Eerste dagen koud, daarna gelukkig beter. Locatie perfect, skien tot aan skikelder en 's ochtends in 2 min.lopen bij de skischoolverzamelplaats. Wij hadden kamer aan de achterkant, geen geluidsoverlast gehad.

met vrienden, 2011
"Gezellig gemoedelijk familiehotel"
Petra
26-7-2011 Heeft jammer genoeg alleen een buitenzwembad en is wat gehorig omdat het aan een straat ligt.
Verder is het eten heerlijk!
Het personeel en Dhr. en Mevr. Steger zijn zeer vriendelijk en gastvrij.
Wij gaan nu voor het 4e jaar.

met partner, Feb. 2011
"Goed eten, kamers vallen tegen"
J.
11-3-2011 Hotel ziet er aan de buitenkant mooi uit, maar van de hartelijke sfeer van jaren terug is niet alles meer over. Personeel is erg vriendelijk, maar cheffin komt zo niet bepaald over.
Veel faciliteiten, verwarmde skischoenhouders, skikelder, zwembad met wellnesgedeelte (gaat helaas pas na 15.00u open en kinderen mogen er na 17.00u niet meer in...)
Dat laatste is voor ons wel een flink minpunt.
Kamers zijn net, maar eenvoudig. Passen niet bij de uitstraling van het hotel, we hadden een grotere kamer geboekt (en ook gekregen), maar zelfs die was nog klein. Een kast met alleen 2 roe-en om kleren op te hangen, en 2 kleine ligplankjes, tja, waar moet je dan al je kleren laten?
Verder ook niet helemaal stofvrij.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Hasenauer**** bij:

met een groep, Dec. 2010
"Geweldige wintersportvakantie!"
Danny
3-3-2011 Naast een geweldige ligging (zowel de U-Bahn, sleepliften van de oefenweide, Westgipfelbahn en de Zwölferkogelbahn liggen binnen een straal van 500 m van het hotel) biedt het hotel een geweldige service. Ontbijtbuffet ruime keuze + de mogelijkheid tot het laten bakken van een omeletje of roerei, avondeten een 4- of 5-gangen keuzemenu incl. saladebuffet. Kamers zijn prima. Tevens een heel wellnesscentrum aanwezig dat open is tussen 15.00 uur en 20.00 uur met een (klein) verwarmd buitenzwembadje.

Al met al een prima hotel voor de wintersport, après-skieën kan zelfs ook nog gedaan worden in de bar onder het hotel (D'n alten Fritz).

"Top"
Hekkenberg
31-1-2010 Voor de geen die vegetarisch wil eten.
Er is elke dag wel een voortreffelijke maaltijd met smaak.

met oudere kinderen, Feb. 2009
"."
PUCK
1-3-2009 Als je geen overbodige luxe wilt en alleen voor het skien gaat is dit wel een hotel om nog een keer naar toe te gaan. Kamers zijn erg klein en eenvoudig , we konden de kleding niet in de kast kwijt eenvoudige badkamer en om die reden geen 4 sterren waard. Eten daarentegen prima. Personeel aan de receptie niet erg vriendelijk en behulpzaam. Erg wennen aan de rokerige ruimtes zeker nu in Nederlans alles rookvrij is maar daar kan het hotel zelf weinig aan doen is mijn inschatting. Om die reden geen gebruik gemaakt van de bar etc. De sauna is prima jammer dat er kleine kinderen zonder begeleiding naar toe kunnen daarom leek het soms op een kinderspeelplaats ipv een rustige relaxruimte. Jammer! Al met al geen slechte keuze voor diegene die vooral gaan om te skien.

met jonge kinderen
"Zeer slecht hotel qua prijs prestatie"
Richard Seitzinger
25-1-2009 We waren er in februari 2008.
- het eten was slecht leek wel autobahn restaurant.
- Persooneel is behoorlijk arrogant en niet klantvriendelijk.
- Vrouw des huises spant helemaal de kroon, is nog arroganter als britney spears.
- Kamers waren redelijk, jaren 70 stijl,het pension is nog slechter.
- We gaan er nooit meer naar toe.
- p.s. we waren niet de enige.

ellen
11-6-2008 Tophotel met goede kamer en voortreffelijk eten. Niet massaal en gezellige Oostenrijkse sfeer. Onder het hotel en leuke apres-ski bar. Ligging t.o.v. liften is prima.

Bert Eikenaar
14-3-2008 Vlakbij de piste, alleen even over een veld skiën. Je mag gebruik maken van de faciliteiten van het hotel, via een ingewikkelde gang te bereiken. Keuken is prima, afwisselend, 4 gangendiner. Ontbijt is goed. Zeer hartelijk personeel en belangstellende leiding. Centrum op loopafstand Skigebied zeer uitgebreid met lange afdalingen van wel 7, 8 km.

met een groep
Karin
2-2-2008 Wij zijn net terug van een weekje wintersport.
Helemaal top gehad.
We waren er met 12 personen. Een gedeelte in het pensioen en de andere in het hotel. Dit was een prima combinatie. Mevr Steger was zeer gastvrij en behulpzaam.
Het eten was lekker. Zeker het fondou, boerenbuffet en het italiaanse buffet. Heerlijk gewoon.
Het enige negatieve wat ik kan noemen is dat het welness gedeelte pas om 15:00u open ging. Voor de sporters geen probleem want je komt pas laat in de middag terug. Maar voor een niet sporter wel jammer.
Verder niks dan lof over het hotel, pensioen en personeel.
Wij komen hier zeker een keertje terug!