15-1-2012
Net terug uit Gungau.
Echt een Tophotel met vriendelijk personeel en super goede service.
Het eten is geweldig met een uitgebreide saladebar. De ligging is perfect direct aan de piste.
Het enige" nadeel" is dat je een stukje moet wandelen naar het centrum maar dat is na een dag op de pistes wel lekker. Wij gaan zeker weer terug in 2013.
4-1-2012
Wat een heerlijk hotel voor een uitstekende prijs! Het hotel ligt 50 meter boven het dalstation van de Zwölferkogelbahn. Dus in- en uit skiën. Wij hadden een kamer met balkon aan de piste. 's Avonds komen de pistenbully's bijna de kamer in rijden. Gaaf om te zien. Onze kamer (107) was uitgevoerd met een nieuwe badkamer, aparte nieuwe wc en goede bedden. Tevens groot flatscreen met genoeg zenders, zelfs RTL4. Dagelijks schoonmaak en nieuwe handdoeken. Zowieso is het hotel van binnen erg goed onderhouden en vernieuwd zonder de Oostenrijkse gezelligheid te verliezen. Ontbijt zeer uitgebreid, zeer veel keuze in brood en beleg. Diner ook erg goed. In de ochtend kun je kiezen tussen 2 menu's en de kinderen kunnen eigenlijk alles bestellen wat ze willen (pizza, schnitzel, worst) maar ook mee eten met de menu's. Ook zelf kun je eventueel wat anders bestellen. Goede wijnkaart en vriendelijke prijzen. Vlotte en vrolijke bediening. Maar... een echte aanrader in dit TOP skigebied.
11-3-2011
alle lof voor dit hotel eten is goed kamers zijn goed en de vriendelijkheid super keuze menu maar als je iets niet lekker vind kan je het aanpassen geen probleem schoon is het zeker bed slaapt heerlijk en ligging is super .ontbijt is uitgebreid met van alles en nog wat en roken mag gelukkig niet binnen zeker volgend jaar weer