Vraag en Antwoord over vakantie in Saalbach / Hinterglemm / Leogang in Salzburg | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.384 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Salzburg > Saalbach / Hinterglemm / Leogang

1 2 3 volgende

buggy? (3 reacties)
Sanne
10-1-2012
Heeft het zin om de buggy mee te nemen voor ons zoontje van 1,5 jaar? Zijn de straten in het dorp een beetje sneeuwvrij? Kan je met de buggy naar een supermarkt/winkel lopen vanaf residence saalbach? En weet iemand of je misschien daar kinderwagen/buggy's kunt huren?! Alvast bedankt!

Danielle
12-1-2012
Hoi Sanne, Ik weet niet wanneer je gaat maar er ligt behoorlijk wat sneeuw nu.Wij gaan over een paar weken en nemen de wandelwagen voor onze tweeling van 4 nog mee.Met een buggy moet je behoorlijk duwen en vooral als je nog naar de speelweide gaat of wilt wandelen richting saalbach.Mijn ervaring is dat een wandelwagen een stuk relaxter is dan een buggy.Of je een buggy kan huren geen idee ook nooit gezien trouwens dat ze dat ergens doen, misschien even informeren bij je hotel?

danielle
12-1-2012
Zit helemaal niet op te letten haha dacht dat je naar Hinterglemm ging.Wij zijn vorig jaar in residence Saalbach geweest, top appartementen trouwens.Ik zou gaan voor een wandelwagen ipv een buggy want residence Saalbach ligt vrij hoog en je moet behoorlijk duwen en vooral als je door de sneeuw banjert.Midden in het dorp is een supermarkt die is bereikbaar via een trap maar iets verderop zit een supermarkt en daar kan je naar binnen rijden die is trouwens wel wat goedkoper.Veel plezier als je gaat Groet Danielle

Sanne
12-1-2012
Ok, super bedankt voor je reactie! We hebben geen plek voor de wandelwagen, vandaar... We gaan morgen en begrijp inderdaad dat er veel sneeuw ligt...!

Saalbach of hinterglemm (1 reacties)
michel
24-12-2011
Volgende winterseizoen (2012/2013) willen we naar Saalbach Hinterglemm weten nog niet hoeveel er mee gaan maar dat er kleine kinderen mee gaan is een feit. Nu mijn vraag hoe is de weg erna toe, ga je zoals naar Gerlos via een bergpas of rij je de gehele rit in het dal. En waar kan je beter na toe gaan, apreski is niet belangrijk, Saalsbach of Hinterglemm.

Hans
31-12-2011
Beste Michel, Wij zijn net terug uit Hinterglemm, vanaf de snelweg nog ca 95km over goed berijdbare weg door dal naar Hinterglemm met een geleidelijke stijging. Naar Gerlos moet je de laatste kilometers flink klimmen en dat gaat hier geleidelijker, Hinterglemm ligt natuurlijk ook lager als Gerlos. Als wij weer terug zouden gaan dan gingen we weer voor Hinterglemm al was het voor de skischool Snow en Fun waar onze 5 jarige dochter een prima tijd heeft gehad met haar Nedelandse lerares, volgens mij waren de meeste leraren Nederlands. groet, Hans

pisteverbindingen (2 reacties)
maurice
17-12-2011
hallo ik lees hier dat aantal mensen zeggen dat de skigebieden niet echt zo aaneengesloten zijn als dat ze op de kaart lijken. je zou met name in saalbach vaker redelijke stukken moeten lopen tussen de verschillende liften. kan iemand mij hier wat meer over vertellen ? alvast bedankt voor jullie reacties

Hans
31-12-2011
Beste Maurice, Als je het een beetje slim aanpakt zijn de loopafstanden te verwaarlozen. Gewoon een kwestie van goed kijken waar je heen wilt en welke aansluitingen je hier voor nodig hebt. groet Hans

maurice
1-1-2012
hallo hans ok dan dank u wel voor de reactie mvg maurice

Wie weet hoe groot het complex is (1 reacties)
Caat
8-12-2011
Ik vroeg mij af hoe groot het complex ongeveer is. Hoeveel appartementen. Ik vind het namelijk leuk als het niet een te groot massaal complex is.

jpcpeeters
2-1-2012
30 appartementen

periode 28 jan tot 4 febr vrij (0 reacties)
Pension Norika
J.H.Roth
23-10-2011
Is er in deze periode nog plaats voor 5 personen

waar skiles boeken? speelhoek kinderen? (3 reacties)
linda
21-8-2011
Ik las dat je bij het appartement kunt verzamelen voor de skiles. Voor onze kinderen zijn we op zoek naar de dichtstbijzijnde skischool met verzamelplaats bij het appartement/lift. Wie kan mij helpen? Is er ook een speelplek voor de kinderen in het app.complex?

Kaasvers
29-8-2011
Achter het appartement loop je zo de oefenweide op,waar de lessen gegeven worden.

linda
29-8-2011
bedankt voor je antwoord, weet je ook hoe deze skischool heet en of deze leuk is voor kinderen van 6 en 8 jaar oud.

Fam
18-11-2011
Er zijn twee skischolen, eentje onder in het dorp die dan vanaf dag 2 verzamelt achter de Residence, en eentje onder de supermarkt, Snow Academy, die naast de supermarkt verzamelt.

over de jokerkaart (1 reacties)
Hotel Panther***
s huntjens
29-7-2011
heeft soms iemand ook de jokerkaart gebruikt wat kan je er allemaal mee en wat kost zo,n kaart gr mevr huntjens

Wil
4-8-2011
Helaas krijg je de jokercard alleen bij bepaalde accomodaties. Hij is dan gratis. Je kunt hem niet los kopen. Bij dit hotel is de card niet inbegrepen.

Heeft iemand ervaring met de 2 kamerappartementen? (1 reacties)
Yvonne Visser
15-7-2011
Kan iemand aangeven waar in het gebouw de 2 kamerapp. liggen i.v.m. het uitzicht (etage) en of ze zoals beloofd een bad hebben? Alvast bedankt.

Kaasvers
30-8-2011
De 2 kamer appartementen zitten zowel aan de voor als achterkant. Verschillende hebben een bad(misschien als preferentie opgeven?)

Gestopt met werkzaamheden Pension Heimelig (0 reacties)
Appartement Landhuis Heimelig
Pim Duindam
2-6-2011
Middels deze weg willen wij mededelen dat wij vanaf heden gestopt zijn met onze werkzaamheden in Pension Heimelig. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor jullie aanwezigheid in het Pension en voor de positieve reacties die wij mochten ontvangen. Hartelijke groeten, Pim Duindam Beheerder Pension Heimelig winter 2009 / 2011

hoe zit het nu met parkeren? (1 reacties)
zeeland
21-3-2011
wij hebben 2-persoonsappartement geboekt. Hoe zit het nu met parkeren? is het nu altijd 50 euro of niet voor de eerste auto? kan die in garage onder appartement?

Linda
26-3-2011
Ook voor de eerste auto moesten wij betalen (50 euro) en de tweede auto kon naar de Schatberg parkeergarage (ook 50 euro)... Het ligt er aan wanneer je de vakantie geboekt hebt. Als je in september vorig jaar al geboekt hebt, dan zit de eerste plek waarschijnlijk wel bij de reissom inbegrpen.

wie weet of er een dvd speler aanwezig is? (1 reacties)
c+m
21-3-2011
is er in een 2-persoons apartement een dvd speler aanwezig?

jpcpeeters
2-1-2012
Niet opgevallen, groot LCD scherm met satelliet ontvanger.

in elk appartement oven? (1 reacties)
mir
21-3-2011
bij de omschrijving van sunweb staat dat 2-persoonsappartement een oven heeft. op de site van residence zelf wordt hier niet over geschreven. Heeft iemand hier gebruik van gemaakt? is deze groot genoeg voor broodjes voor 2 personen?

MN
23-1-2012
2-kamer appartement heeft een magnetron/ oven. Geen gebruik van gemaakt maar zo te zien was deze groot genoeg voor enkele broodjes.

Halfpension (2 reacties)
Miek
21-2-2011
Heeft iemand al ervaring met het halfpension dat bijgeboekt kan worden? Kan het ter plaatse of moet je het bij Sunweb bijboeken... Hoor graag de reacties, zodat wij weten of we het ook nog zullen bijboeken... alvast dank voor de antwoorden.

Mirjam
5-3-2011
Half pension is zeker een aanrader, maar je kan het ook nog ter plekke bij boeken. 5 keer diner en 7 keer ontbijt voor 109 euro en 7 dagen half pension voor 139 euro. Ze hebben in het restaurant een kaart waar het weekmenu in staat, dus je kan de eerste dag kijken of je dat wil. Los het drie-gangen diner nuttigen kost 21,50 per persoon. Wij vonden het eten super, er staat een goede kok in de keuken! Heg hele complex en locatie was super. Hoop dat je vraag zo beantwoord is

Miek
6-3-2011
Heel erg bedankt voor de info. Denk dat wij dan ook ter plaatse zullen bijboeken voor 7/5 dagen. Klinkt erg aantrekkelijk allemaal....

1 2 3 volgende