3-2-2011
Goede ligging op 400m van de gondel al is het laatste gedeelte terug naar het hotel sterk hellend dus minder handig voor mensen die minder goed ter been zijn. Supervriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en keuzemenu voor 's avonds, eten was voortreffelijk. Gezellige bar met zitjes, spelletjestafel en veel specialiteiten op het gebied van wijn, whiskey, thee, koffie etc. Kamers niet heel erg luxe maar alles erop en eraan en schoon. Vooral het vriendelijke personeel en de geboden service maakt het echt fijn om daar te verblijven. Een aanrader.
23-8-2010
van 7 t/m 14 aug '10 naar dit hotel geweest. Had veschillende reacties gelezen van goed tot slecht. Dit hotel is voor mij een prima hotel, het personeel was zeer vriendelijk, ook in de bar was men erg vriendelijk. Het eten was goed, kan echt niet zeggen dat dit, zoals eerder vermeld, "opgewarmd bocht" is. Mijn man is een goede eter en kreeg zelfs extra toetjes als hij ernaar vroeg. Wij hadden een familiekamer, met een stapelbed voor de kinderen, niets mis mee. Er lag zelfs een knuffeltje voor hun op het kussen klaar, heb ik zelf nog nooit in een hotel meegemaakt. De kinderen ( 5, 6, 9, 10 en 12 jaar oud) hebben zich goed vermaakt met de spelletjes in de bar ( volgens mij voorheen speelkamer). Vooral het zwembad was favoriet.
Wij hebben hier een fijne vakantie gehad en vind het hotel absoluut aan te raden. De steile weg is inderdaad minder, maar ja dat namen wij maar voor lief.