Vakantiehuis Bartolot*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 5.7 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Bartolot***

5,3
5,5

Vanuit de tuin kijk op de piste

Beoordelingen Vakantiehuis Bartolot***

Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Vakantiehuis Bartolot scoort een 5,7 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Bartolot***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Bartolot*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Vakantiehuis Bartolot*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Vakantiehuis Bartolot*** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

6 beoordelingen over Bartolot***

5,2
5,6
4,7
4,7
met vrienden, Feb. 2011
"Klein, duur, zeer ongastvrij"
Hilde Oosten
8-3-2011 In februari 2011 op skivakantie geweest met 3 gezinnen. Het huis kost in de voorjaarsvakantie meer dan € 3.000,-. We mochten echter van de eigenaresse geen gasten ontvangen (een bevriend stel dat in het dorp een kamer had en bij ons dineerde). Of we daarvoor € 12,- per dag wilden betalen! Ook voor een extra kind (in kinderbed) moest worden betaald. Verder is mevrouw overdag in ons appartement geweest terwijl wij aan het skiën waren. Toen we daar wat over zeiden, merkte ze op 'dat we de deur dan maar op slot hadden moeten doen'.
De borg moesten we contant inleveren, maar zouden we per bankgiro teruggestort krijgen. Vanwege onenigheid over de kosten voor kind en vrienden, wilden we de borg contant terughebben. Dit heeft geleid tot een hoogoplopende ruzie met mevrouw. Tot slot, al eerder opgemerkt: Afval moet - extreeem - worden gescheiden en alle restafval kost € 10,- per zak. Wat een ongelofelijke geldwolf, mevrouw Bartolot. Wij komen hier nooit weer!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Met jonge kinderen heerlijk"
Martin en Hilda
31-7-2009 Wij hebben in juli in het 4-persoonsappartement 3 weken naar volle tevredenheid doorgebracht met 2 volwassenen en 3 kids van 1, 3 en 5 jaar. Het is een prima uitvalsbasis voor heel leuke activiteiten (leuk gebied). Het appartement heeft twee slaapkamers met ieder een 1.40 m breed bed (met daglicht). De inrichting is basis, maar prima/Oostenrijkse sfeer. De eigen tuin van dit appartement op de begane grond is egaal en rondom afgezet met een hek: ideaal voor jonge kinderen. Beschikt over een glijbaan, schommel en zandbak. Tuinmeubilair is zeer eenvoudig (wij hadden eigen lekkere stoelen mee). Het uitzicht is fantastisch, het is niet op loopafstand van winkels/restaurants etc., maar voor rustzoekers ideaal. Er is bv. een beekje om bij te spelen om de hoek en je zit op een berg tussen enkele schapen, koeien etc. De gastvrouw woont ook in het chalet en respecteert onze privacy, heeft ons leuke tips gegeven en is sympatiek. Voor het afval waren wij in totaal (3 vuilniszakken)30 euro kwijt.

met vrienden, Feb. 2008
T. de Block
23-2-2008 Wij hebben het appartement voor 4 personen gehuurd met 2 slaapkamers tijdens onze wintersportvakantie. Alles in het appartement is oubollig en het heeft totaal geen comfort! 1 slaapkamer heeft zelfs GEEN raam. De badkamer is erg klein, er is geen woonkamer maar alleen een hele kleine serre waar je met moeite met 4 personen kan zitten. De keuken is standaard en heeft ook geen ramen. De indeling is slordig en oud.

Familie, Jan. 2008
Marieke
11-4-2008 Wij zijn hier in januari een weekje op wintersport geweest. De liggen ten opzichte van de piste is echt heel goed. Je moet 50 meter lopen met je ski's en dan ski je zo naar beneden. De ligging ten opzichte van Saalbach is niet echt goed, het ligt wel een beetje in the middle of nowhere.
Het appartement zelf is eenvoudig ingericht. Er zijn 2 slaapkamers, een keuken en een kleine serre. In de keuken, 1 slaapkamer en de douche is inderdaad geen daglicht, maar wij hebben dat ook niet echt gemist. Wij vonden het een prima appartement, de keuken is goed ingericht, er is een vaatwasser en een oven. Op de televisie heb je BVN en RTL4.
Wij hebben voor een week geloof ik 600 euro betaald. Dit is echt heel goedkoop voor die tijd van het jaar, in een appartement met 2 slaapkamers. Het is logisch dat je voor die prijs niet alles super de luxe hebt, maar de gewone basisvoorzieningen zijn goed aanwezig.
Verder is Saalbach-Hinterlemm een super mooi skigebied, dus echt een aanrader!

met vrienden, Feb. 2007
"Huis, locatie dikke prima, gastvrouw een RAMP"
Peter
26-2-2009 Huis (13 pers) prima voor elkaar woonkamer/keuken wel an de krappe kant.
Kamers en douches en toiletten voldoende en ook goed voor elkaar.
Maarrr de vrouw des huizes is echt een ramp!!! Vooral als er afgerekend moet worden, afval niet gescheiden 10 euro per boterhamzakje!!! Meld alles wat ook maar iets aan slijtage sporen heeft, anders verekend ze dat zonder problemen met de borg. kortom bijzonder onredelijk.

Familie, Juli 2006
nicole
9-1-2008 Wij zijn er in de zomervakantie 2007 geweest. Het stinkt er erg naar "azijn" zelfs na een paar uur luchten krijgen we de vieze lucht er niet uit. Er is een klein stukje waar de kinderen kunnen spelen, maar dit is erg klein en erg ongelijk. dit is ook niet afgezet. De eigenaars zijn verder heel aardig en wonen onder het appartement. De weides naast het appartement zijn taboe om op te spelen dit is namelijk van de buren.