Beoordelingen Hotel Austria***

21 mei 2013

Austria***
Beoordelingen Hotel Austria***
Glemmtaler Landesstraße 330, A-5753, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Austria*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Austria*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Austria scoort een 7,7 uit 10, op basis van 77 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Austria*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Austria***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Austria*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Austria*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Austria*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Austria*** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

71 beoordelingen over Austria***

met vrienden, Mrt. 2013
"Prima prijs/kwaliteitsverhouding"
johnsluiman
2-4-2013 Voor een prijs van nauwelijks € 300,00 pp voor 7 nachten half pension mag je over het -avondeten- niet klagen. Voor het ontbijt en avondeten was er voldoende keuze; wij hebben niets gemist. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Hotel ziet er prima uit, eenvoudige ruime kamers en prima sauna. Het personeel en eigenaren Alfred en zijn vrouw zijn zeer toegankelijk. In de periode dat mijn ski maatje en ik er waren hebben we zelf de boel plezierig op stelten gezet in de bar. En voor je het weet wordt het echt gezellig ! prijzen voor consumpties in Salbach/Hinterglemm zijn aan de hoge kant (halve ltr cola op de piste € 4,20. De skibus stopt om de 20 minuten pal voor de deur. Voor de genoemde prijs en gemoedelijkheid komen wij er zeker terug.

met vrienden, Mrt. 2013
"Mooie kamers en voortreffelijk eten !"
Johninho
24-3-2013 Dit mooie hotel met net gerenoveerde kamers en mooie sauna heeft een uitstekende kok die ons iedere avond een geweldig 3 gangen diner voorschotelde. Het ontbijtbuffet was ook tot in de puntjes geregeld. Enige minpuntje van het hotel is dat ze geen gratis WiFi hebben. Mede dankzij Willem die op onze calorietjes heeft gelet hebben wij een top verblijf gehad !

Mrt. 2013
"Niet nog eens!"
frans
9-3-2013 Ik kan me gedeeltelijk vinden in de beoordeling van Carolien. Het skigebied is prachtig, en de apreski is top! Skibus stopt voor de deur.
Wij stonden ook even raar te kijken dat er zomaar 2 vreemde dames aan onze tafel werden bij geplaatst. Overigens heeft dit voor ons positief uitgepakt en was het erg gezellig!
Ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier op zit te wachten.
We hebben vele malen in 3 xxx hotels gelogeerd in Oostenrijk maar nog nooit zo bedroevend gegeten, het ontbijt ging nog maar s avonds is de kwaliteit van het eten niet best, niet lekker, beperkte hoeveelheid, geen keuze, vet en zout. (zie ook de review Carolien). We hebben van andere bezoekers vernomen die hier eerder waren dat voorgaande jaren het eten wel beter was!
De sauna mogelijkheden zijn verder prima te noemen en de kamers zijn basic maar netjes. Sinds dit jaar is er onder in de kelder een barretje gebouwd waar je geen apreski van moet verwachten. Niets te doen voor kinderen.

met partner, Feb. 2013
"Voor herhaling vatbaar"
Ellen
17-2-2013 Zeer goed hotel, zeker aan te raden. Skibus stopt voor de deur, zorg er wel voor dat als je in het hoogseizoen zit, dat je dan om 8:45u de bus pakt, de bussen die later komen zitten allemaal al vol. Zeer mooi en groot gebied om te kunnen skiën.
Kamers zijn prima en schoon.
Eten is goed met elke dag een soepje vooraf en saladebar.
Enige minpuntje voor ons was, dat we met z'n tweeën hadden geboekt, maar omdat het hotel vol zat, we met 2 onbekende personen elke dag aan tafel moesten eten.

Verder zeker een hotel en gebied om te boeken voor een goede wintersport!

met een groep, Jan. 2013
"Nooit meer"
carolien
31-1-2013 Beoordeling is op basis van een groepsreis met half pension. Kwaliteit van het eten is zeer slecht.Hoeveelheden zijn afgemeten klein en onvoldoende en behoorlijk zout eten. Het geserveerde vlees is van zeer goedkope kwaliteit. Keuze is er niet. Plateservice. 1 avond buffet gehad, blijkt niet genoeg eten, lang wachten op meer eten, en dan zegt men doodleuk het is half 8 geweest, dus het buffet wordt niet meer aangevuld. Bediening is zeer onvriendelijk, spreken slecht duits/oostenrijks. Er is geen bewaking. 's nachts kun je het hotel gewoon in en uit lopen. Het zijn elektrische deuren die openen als je in de buurt bent. Geen sleutel of pas nodig. Klachten worden niet serieus genomen, ook niet door de reisleider. Je kunt niet pinnen of met creditcard betalen. ALLEEN CASH.
Opvallend is dat dezelfde groep 2 jaar geleden ook deze accomodatie heeft bezocht en toen wel positief was. Enige positieve aan het geheel is dat de kamers netjes waren en de ligging bij de skibushalte is.

met oudere kinderen, Jan. 2013
"Al jaren super accomodatie, zomer en winter"
Eric
1-2-2013 Reeds vele malen hier geweest. In de loop der jaren wel wat verschillen.
Geweldige ligging, zeer vriendelijk personeel.
Dit jaar voor 2e keer met pakketreis met touroperator.
Prima geregeld, 's ochtends aankomst en gelegenheid spullen op te bergen en meteen gaan skiën.
's middags kun je dan inchecken en genieten van de faciliteiten.
Voor de terugreis 's morgens uitchecken en dan nog hele dag skiën.
Bagage wordt weer opgeslagen.
Als je dan terug komt is er gelegenheid tot douchen en eten.
Vervolgens de bus in, lekker slapen en de volgende morgen weer thuis.
Eten is meer dan voldoende (en we zijn geen kleine eters) en kwalitatief goed.
Personeel altijd hulpvaardig en gezellig, je wordt natuurlijk benaderd zoals je de mensen zelf benadert!
Accommodatie is laatste jaren erg vernieuwd, dit jaar is er een nieuwe erg sfeervolle kellerbar in gebruik genomen (jammer dat er gerookt mag worden, maar er is wel goede afzuiging).

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Prijs/kwaliteit helemaal super"
Marlene
28-8-2012 Een fijn hotel met vriendelijk personeel, wij hebben ons prima vermaakt. De jongens (13 en 14) hebben het ook prima naar hun zin gehad. Ontbijt goed voor ieder wat wils, lunchpakket goed verzorgd. De saladebar is helemaal top. Het driegangen menu goed, iedere avond groente, aardappelen/pasta etc. en vlees. Onze kamers waren ook goed aan de achtekant van het hotel, onze kamer was lekker ruim, de jongens hadden ook een prima ruimte.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Gezellig hotel"
Elena
24-7-2012 Gezellig hotel, ligt tussen twee leuke dorpen in langs een doorgaande weg, vlakbij start van leuke wandel-en fietstochten. Personeel in restaurant vriendelijk en doen erg hun best. Kamermeisjes maken niet/nauwelijks schoon, maken alleen bedden op. Goed prijs/kwaliteitverhouding. Eten in restaurant is m.i. erg zout, zoet, vet. Veel uit pakjes volgens mij. Na stevige wandel/fietstocht misschien lekker als je van rijk voedsel houdt...ik was erg blij met het saladebuffet :-)

met partner, 2012
"Prima!"
loesje1981
21-4-2012 Het is een kroatische familie die het hotel runt. Allemaal vrij gemoedelijk. Eten was elke dag zeer smakelijk en afwisselend. Wij hadden nog een oude kamer was schoon maar verouderd. Wij hadden kamernmr 27. Enige kamer met wifi ontvangst want die zit precies boven de receptie. Rtl 4 en bvn hebben ze op de kamer. Wat wij leuk vonden is je gaat rechts en je bent met kleine 10 minuten in hinterglemm en als je links het hotel uit loopt ben je na een flinke wandeling in saalbach. Bus stopt tevens ook voor het hotel als je geen zin hebt om te lopen. Ook een bus die stopt is naar zell am see, groter dorpje, met leuke winkels, soort casino, de winwin, mooi meer waar je lekker langs kan wandelen prima dagje vertoeven daar!

met een groep, 2012
"Hotel prima, ligging piste iets te ver."
cok
17-3-2012 prijs kwaliteit goed, alleen jammer dat je 's avonds om half 9 uit de eetzaal moet, geen echt diner , eten halen en opeten en wegwezen!! Niet uitgebreid tafelen met een flesje wijn!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit