Hotel Austria*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Austria***

Hotel Austria*** Saalbach / Hinterglemm / Leogang

Beoordelingen Hotel Austria***

Glemmtaler Landesstraße 330, 5753, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Hotel Austria scoort een 7,7 uit 10, op basis van 67 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Austria***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Austria*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Austria*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Austria*** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

63 beoordelingen over Austria***

6,7
met partner, 2012
"Prima!"
loesje1981
21-4-2012 Het is een kroatische familie die het hotel runt. Allemaal vrij gemoedelijk. Eten was elke dag zeer smakelijk en afwisselend. Wij hadden nog een oude kamer was schoon maar verouderd. Wij hadden kamernmr 27. Enige kamer met wifi ontvangst want die zit precies boven de receptie. Rtl 4 en bvn hebben ze op de kamer. Wat wij leuk vonden is je gaat rechts en je bent met kleine 10 minuten in hinterglemm en als je links het hotel uit loopt ben je na een flinke wandeling in saalbach. Bus stopt tevens ook voor het hotel als je geen zin hebt om te lopen. Ook een bus die stopt is naar zell am see, groter dorpje, met leuke winkels, soort casino, de winwin, mooi meer waar je lekker langs kan wandelen prima dagje vertoeven daar!

met een groep, 2012
"Hotel prima, ligging piste iets te ver."
cok
17-3-2012 prijs kwaliteit goed, alleen jammer dat je 's avonds om half 9 uit de eetzaal moet, geen echt diner , eten halen en opeten en wegwezen!! Niet uitgebreid tafelen met een flesje wijn!

met partner, Mrt. 2012
"Kamers oke, ontbijt weinig/matig, avondeten slecht"
Jenny
14-3-2012 Onze kamer zag er netjes uit. Het ontbijt was wat matig, weinig keus en het bestek was vaak op. Het avondeten in buffetvorm was vaak al koud en erg zout. Bij het themabuffet is het lastig dat er niet iets tussenzit wat de meeste mensen altijd lekker vinden. Er zijn ongeveer 7 'pannen' met eten waaruit je kunt kiezen, zeer weinig. Het is dus pech hebben als je bijvoorbeeld niet van aziatisch eten houdt of iets anders dat ze serveren. Het personeel bij het eten is wel vriendelijk. De receptie is vaak onbemand en de eigenaar zelf is vaak niet vriendelijk. Ook spreken de schoonmaaksters geen duits, lastig als je iets nodig hebt. De douches voor de mensen die naar huis gaan waren heet, ze konden niet kouder gezet worden en er waren er maar 2 voor 2 volle touringcars. Het gebied Saalbach Hinterglemm Leogang is geweldig! Maar dit hotel is niet voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Voor herhaling vatbaar"
Luijmers
6-3-2012 Tijdens de krokusvakantie een weekje in hotel Austria doorgebracht met onze zonen van 17 en 20 jaar. Een prima hotel met een uitstekend ontbijt en bijna elke avond een ander thema buffet. Nette kamers en een zitgelegenheid bij de receptie waar je wifi had of relaxed kon zitten zonder verplicht te worden om een consumptie te nemen. Vriendelijke eigenaar en toen we aangaven dat we op onze laatste dag vroeg wilden vertrekken kregen we koffie en sap op onze kamer en een lunchpakket en fruit om mee te nemen. Zeker voor herhaling vatbaar en verbazen ons dan ook zeer over het negatieve verhaal op zoover.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Erg prettig en comfortabekl"
Bob de Boers
5-3-2012 Ben met mij kinderen tijdens voorjaarsvakantie te gast bij Hotel Austria geweest. Wij wilden een comfortabele vakantie met lekker eten. Dat is zeker gelukt. Skibus voor de deur, ruime, nieuwe en goede kamers, lekker eten bij ontbijt en diner en prima bediening. Niets meer te wensen. Zeker als je ook nog via route 34a naar het hotel kan skieën en je je eigen lockers voor de skies en schoenen krijgt. Zeker een aanrader.

met partner, Feb. 2012
"Avond eten veel te vroeg"
mirjam
11-3-2012 Over het algemeen een goed en net hotel.
Ruime kamers en lekker eten.
Alleen niet geschikt voor apres-skiërs, want het eten is veel te vroeg.
Je kunt eten tot 19.30 maar als je om 19.20 uur komt is alles al op omdat het vaak in buffetvorm is.
En het word dan ook niet meer aangevuld.
Maar voor degene die niet van apres-ski houden is dit een goed hotel

met vrienden, Jan. 2012
"Zeker voor herhaling vatbaar!"
Suzanne
1-3-2012 mooie schone kamer, alles relatief nieuw. Supervriendelijk personeel. Eten was top, gezellige Kellerbar. Skibus stopt voor de deur. De eigenaar kwam zelfs de bus uitzwaaien, wat wil je nog meer?
Zeker voor herhaling vatbaar.

"Snel vergeten"
marcel_bormans
16-1-2012 Personeel onvriendelijk, eigenaar spant kroon wat dat betreft. Onze kamer was zwaar verouderd. Schimmel (wat leek op) op muur. Douchen alleen met badslippers, voegen van douche waren verdacht donker, gebroken tegels. Douchekop kapot en moest je vasthouden, wastafel was verzakt en bleef water in staan. Kamers in nieuwere gedeelte zouden beter zijn, maar deze was ver beneden maat. Buffet was goed, maar keuze zeer beperkt en op is op, al is dat na 5 minuten. Eten begint om half 7 (geen seconde eerder!) en om 8 uur moet de eetzaal uitgeruimd zijn. Om kwart voor acht nog een drankje bestellen? Vergeet het maar! Op dag van vertrek nog douchen mag niet. kost warm water, handoeken worden gestolen, moet weer gepoetst worden, NEE NEE NEE, doen we niet meer! Tja baas, zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten? Gelukkig doen enkele kamermeisjes wel normaal. Lekker toch gedoucht! En de skibus voor het hotel, die is wel eens vol en rijdt dan door. Kelderbar stinkt erg muf. Raam openen optie?

"Topvakantie !!"
Ron B
10-2-2012 Goed hotel met goede kamers, leuke kelderbar, prima sauna, verwarmde skilockers en vriendelijk personeel. Eten is altijd een buffet, 's avonds is er iedere dag een ander thema. De kleding van de bediening is daar op aangepast : prima sfeertje.
Skibus stopt voor de deur en 's avonds kan je (bijna ) tot aan het hotel skiën. Prijs / kwaliteit verhouding zeer goed. Wil hier graag nog een keer terugkomen.

met een groep, Jan. 2012
"Super Hotel ook voor groepen"
Search and Rescuete...
21-1-2012 In de week van 6 janauri met een groep van 32 personen naar Hotel Austria geweest. Ontvangst zeer goed geregeld. Zeer klantvriendelijk personeel. Heeft begrip voor de komst van grote groep. Ook is men flexibel met tijd voor het Diner. Prijs voor volledige reis staat zeer goed ten opzichte van kwaliteit en kwantiteit. Bus stopt voor de deur om een ieder naar dichtsbijzijnde skihelling of dorp te transporteren 5 min. Kamers zeer netjes en voldoende ruimte. Keurige badkamers en schoonmaak zeer netjes. Kelderbar, goede ruimte met personeel dat inspeelt op de situatie. Combinatie van reisorganisatie, met dit hotel geeft een onbezorgde en gezellige vakantie.

1 2 3 4 5 6 7 volgende