Hotel Am Reiterkogel*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Am Reiterkogel***

Hotel Am Reiterkogel*** Saalbach / Hinterglemm / Leogang

Beoordelingen Hotel Am Reiterkogel***

Reiterkogelweg 210, 5754, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Hotel Am Reiterkogel scoort een 7,8 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Am Reiterkogel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Am Reiterkogel*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Am Reiterkogel*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Am Reiterkogel*** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

31 beoordelingen over Am Reiterkogel***

met een groep, Dec. 2011
"Nooit meer"
A den Breejen-Danai...
7-1-2012 Het hotel is niet kindvriendelijk, heb ze geen speel ruimte. De sauna is klein en vis, de fitnessruimte was dicht.

met partner, Jan. 2011
"Goed, verzorgd hotel, met gezellig dorpscafe"
P. Lautenbach
24-1-2011 Mooi, verzorgd, gezellig, vriendelijk hotel waar wij al een aantal jaren achtereen komen. Hotel ligt fantastich mooi in het centrum van Hinterglemm op steenworp afstand van de Reiterkogellift. Het Dorfcafe is een gezellig cafe met een zonnig terras.

met vrienden, Jan. 2011
"Super locatie!"
Arjan Hinkenkemper
24-1-2011 Super locatie, zo van de piste af ff naar de skikelder, spulletjes uit en hup naar het cafe voor een paar biertjes en dan hup door naar de GOASS stal, 100 meter boven het hotel aan de piste!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Am Reiterkogel*** bij:

met oudere kinderen, Jan. 2011
"Voor altijd"
fam van Rossem
27-1-2011 Hotel am Reiterkogel is al jaren de plek waar wij vertoeven in de winter, sinds kort ook in het voorjaar. De fam Ripper doet er alles aan om het je zo gezellig mogelijk te maken. Ontbijtbuffet is zeer uitgebreid, nette, schone kamers, gemoedelijk dorpscafe, daar hebben wij ook het avondeten en het ontbijt heel gezellig.
Avondeten is goed, voldoende en ongedwongen.
De bediending, kamermeisjes, de kok etc etc, en natuurlijk vader, moeder en zoon Ripper zijn allen zeer vriendelijk. Wij zouden niet weten waar wij liever zouden zijn op vakantie als in dit gemoedelijke fam hotel.
Wij zijn Bert, Jeanie en Martijn

met partner, 2011
"Wat een topper"
Guy en Carine
14-1-2011 zijn reeds 2 keer in dit hotel geweest,altijd in de zomer.Dit jaar gaan we voor de 3é keer terug.Wij worden er steeds vriendelijk en opgewekt ontvangen.Ook de vrouw des huizes is tegen ons steeds vriendelijk en opgewekt.We voelen ons er zeer gewaardeerd en graag gezien.

met vrienden, Feb. 2010
"Naar ons zin gehad maar volgende keer niet weer."
Petra Terpstra
26-2-2010 Wij hebben dit jaar in februari in het hotel geslapen. Op zich was de kamer prima, maar wel klein. Ook werden we ieder ochtend al heel vroeg door de schoonmaakster gewekt. Ondanks dat ze vroeg begon was het niet echt schoon op de kamer en in het hotel. Het eten was matig en het personeel was niet bepaald vriendelijk op gezellig. Wat betreft service moet je niet in dit hotel zijn.
Het valt ook op dat er niet echt stamgasten in het hotel verblijven. Het is echt een hotel voor een keer. Als pluspunt is de locatie van het hotel wel super. Aan de voet van de pistes en bij de gondel en ook dicht bij alle apresskigelegenheden en winkels.
Een matig hotel op een toplocatie. Onbegrijpelijk dat dit zo kan blijven bestaan op deze manier.

met partner, Juli 2009
"Mooiste plekje midden in centrum"
Bakker
25-7-2009 Wij zijn net terug van dit hotel en wij hebben het als plezierig ervaren! Wij hadden voor 4 nachten geboekt en hadden kamer boven entree, grote ruime kamer hoor, apart toilet en aparte badkamer met wastafel, keurig schoon! ruime hal en tuurlijk prachtig uitzicht over de pistes!!! Prima eten, konden kiezen uit twee hoofd gerechten ook! De eigenaresse hebben wij ervaren als een echte vakvrouw die precies alles wil volgens de regels, maar daar keken wij dwars doorheen en dan heb je echt geen last van haar hoor, ze heeft wel humor!
Heerlijke barbeque van de week gehad en als er wat over is komt ze zelf langs met nog wat stukjes vlees om te vragen of iemand nog wat wil eten!!! Dit hotel is meer geschikt voor ouderen, jonge stellen en gezinnen met jonge kinderen.

met vrienden, Mrt. 2009
"Wel aardig maar volgende keer weer een appartement"
Jeanne
20-3-2009 Hotel am Reiterkogel is Hinterglemm is een aardig hotel. Maar niet echt speciaal. De kamers waren netjes en schoon maar wel erg klein. De douche en toilettuimte was heel klein, maar we konden ons redden. Het eten was goed.
Jammer dat het eetgedeelte de rest van de dag was afgesloten. het was een mooie ruimte om rustig te ziten en een spelletje te doen. Dat moest in het cafe, maar daar werd veel gerookt en daar kan ik vanwege mijn astma niet tegen.

"Super gezellig hotel"
Yvonne
16-2-2009 Wij hebben de eerste week van februari in dit hotel gezeten. Echt super voor elkaar. Kamers schoon, perfecte ligging ten opzichte van alles, eten was goed, dus helemaal niets te klagen. Als je op zoek bent naar een gezellig hotel met vriendelijk personeel en alles verder voor elkaar, dan moet je echt naar dit hotel. En dat gezeur over die eigenaresse begrijp ik niet, het is een ontzettend aardig, spontaan mens. Wij hebben het in ieder geval super gehad en wij komen ook zeker terug.

"Nooit meer doen"
theo de jong
27-1-2009 een mooi hoteletje met leuk personeel,maar een heks als eigenaresse,wat een bitch,we waren met een groep vrienden en we verteerden per dag 300 euro extra maar ze waardeerde dat niet,we moesten rustig blijven maar als ze zelf gedronken had kon ineens alles en kon er een lachje af.ik heb zelf een woning in hinterglemm en ik betreur het ten zeerste dat er zulke ongeschikte mensen op zo een mooie locatie zitten.Mijn advies verder kijken.