Hotel Alpinresort Sport & Spa (ex Reiterhof)**** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Alpinresort Sport & Spa (ex Reiterhof)****

Vooraanzicht

Beoordelingen Hotel Alpinresort Sport & Spa (ex Reiterhof)****

Schischulstrasse 277, 5753, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Hotel Alpinresort Sport & Spa (ex Reiterhof) scoort een 8,9 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alpinresort Sport & Spa (ex Reiterhof)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alpinresort Sport & Spa (ex Reiterhof)**** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Alpinresort Sport & Spa (ex Reiterhof)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Alpinresort Sport & Spa (ex Reiterhof)**** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over Alpinresort Sport & Spa (ex Reiterhof)****

met vrienden, Mrt. 2012
"Geweldig hotel"
teus en lia
5-4-2012 We hebben met zes personen en hebben erg genoten.
alles was mogelijk wat je maar vroeg.
wij willen volgend jaar zeker weer naar Alpine Resort

met vrienden, Mrt. 2012
"Centraal gelegen en zeer goed eten!"
HPatsky
2-4-2012 Superhotel mooi centraal gelegen dicht bij de skiliften. Eten en bediening erg goed. In het all inclusive zaten ook vele (hele mooie) wijnen.
Mooi saunacomplex en hotpot.

met jonge kinderen, 2012
"Zalige vakantie"
Van Maldeghem
28-1-2012 een verzorgd hotel met prima service, in het centrum en dicht bij liften. Mooie omgeving voor bergwandelingen en leuke daguitstappen.

met partner, Jan. 2012
"Super leuk all in hotel"
Monique
23-1-2012 Hotel ligt perfect tov de ski pistes en de apres ski. Het eten vooral ontbijt en avondeten is zeer goed. Het lunch buffet valt een beetje tegen maar dan zit je toch meestal op de pistes. Het welness gedeelte is heerlijk vooral de hotspots buiten. Personeel heel vriendelijk behalve aan de receptie niet.
Mooi ski kelder waar alles word bewaakt en je schoenen worden verwarmd. De kamers zijn helemaal top in het hoofdgebouw moet je wel nemen , erg ruim en luxe, vooral ook de badkamer.
Hotel is zeker voor herhaling vatbaar voor dat geld, skigebied vond ik wat eenvoudig voor de gevorderde skier.

"Fantastische accomodatie!"
mary.steijvers
14-9-2011 Hotel Alpinresort Sport & Spa is een fijn hotel met ruime kamers. Het personeel is heel vriendelijk en het eten is werkelijk fantastisch. Ontbijt- en lunchbuffet, diner wordt aan tafel bediend, met keuze uit 3 hoofgerechten. Het hotel ligt vlakbij 2 kabelbanen, waarvoor niets betaald hoeft te worden, omdat het hotel gratis de Jokercard verstrekt. Onze junior suite had een ruime badkamer met separaat toilet, maar deze is alleen via de badkamer bereikbaar. Ook is er een raam in de muur van de slaapkamer naar de badkamer, zodat er geen privacy is. Was voor ons als echtpaar geen probleem. Het hotel is vanaf 11 september twee maanden gesloten. Wij zijn zelf zondagmorgen 11 september vertrokken, maar hebben helemaal geen ongemak ondervonden van het feit dat ze gingen sluiten. Er is geen airco in het hotel, het was daardoor soms erg warm in het hotel. Er is een kleine 4-pers. lift, maar die gaat tot de 3e verdieping. Als je hebt geboekt op de 4e verdieping, moet je de rest dus lopen.

"Leuk hotel voor herhaling vatbaar"
W & S
2-9-2011 Het hotel is goed verzorgt, suuuuuper bediening en vriendelijk personeel, echt allemaal. Het eten is heel lekker en alles is gewoon goed geregeld.'n Super week gehad.

met vrienden, Aug. 2011
"Aanrader"
F. van der Boor
28-8-2011 Echt een aanrader vriendelijk personeel, geweldig eten ( wordt bedient), gezellige bar zelfs sterk alcoholisch all inclusieve kamer zijn erg mooi de uitstapjes die je kan doen zijn zeker de moeite waard ook vanwege het gragtis verstrekken van de joker-card met een kleine bijbetaling konden we zelfs met de bus naar Zell am See
Mochten we nog een keer die kant op gaan dan gaan we zeker terug.

"Echte all inclusive topper voor gezinnen in de zom"
Fam. van Dijk uit M...
16-8-2011 Fantastisch hotel, zalig eten (a la carte) en hele goede wijnen & cocktails, comfortabel en prima wellnessvoorzieningen. Het personeel is zeer vriendelijk en doet erg zijn best om het naar je zin te maken. Ook de omgeving is zeer de moeite waard voor uitstapjes, wandelingen en prachtige vergezichten ! Het hotel verstrekte gratis jokerkaarten waarmee veel voorzieningen (kabelbanen, parken, zwembad met glijbanen, tennis, midgetgolf etc.etc) in de nabije omgeving gratis bezocht konden worden. Dat scheelt nogal wat euro's...Verder prettige vakantiegasten uit europa. Kortom; we hebben hier prima vertoeft !!

"Klantvriendelijk hotel met goede faciliteiten"
Meijs
27-7-2011 In augustus zijn wij bij Alpineresort Sport & Spa geweest. Het personeel is erg vriendelijk. Het ontbijtbufet is ontzettend uitgebreid en heerlijk en het avondeten is van een hoog niveau met veel variatie.

De faciliteiten binnen het hotel zijn goed. De kamer (juniorsuite relax) was schoon en was erg luxeus. Daarnaast kwam de fitnessruimte en het zwembad goed van pas.

Al met al een super vakantie in een super hotel!

"Een woord machtig een aanrader"
DEVRIENDT LAURENT
26-7-2011 dit was de tweede keer indit prachtig hotel
dit jaar veel regen maar door de jokercard en de faciliteiten in het hotel geen minuut verveelt
bediening en eten als ook de bar waar alles ook te verkrijgen is ,barvrouw REKA super
service super
massage stoel beter dan kinisist
kamers superieur
garage inbegrepen
we gaan zeker nog terug en bevelen het iedereen aan!!!!

1 2 3 4 5 volgende