Hotel Alpina*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Oostenrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Alpina***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Alpina***

Dorfstrasse 178, 5754, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Hotel Alpina scoort een 7,8 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alpina***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alpina*** in Saalbach / Hinterglemm / Leogang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Alpina*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Alpina*** met andere accommodaties in Saalbach / Hinterglemm / Leogang.

24 beoordelingen over Alpina***

met partner, Jan. 2012
"Heerlijk hotel"
Gert van der Wouden
13-1-2012 Hoewel een beetje stil in de periode dat wij er waren, hebben we een prima verblijf gehad in hotel Aplina, Hinterglemm.
Kregen een "de luxe" kamer in de nieuwbouw. Grote kamer, prima bed, flatscreen, balkon, luxe badkamer (enorme douche).
Eten was iedere avond in buffetvorm met steeds een ander thema. Ruim voldoende keus en prima kwaliteit. Attent personeel.

met vrienden, Mrt. 2011
"Prima hotel!"
Arianne
21-3-2011 Wij waren bij aankomst extra kritisch; we hadden via de reisorganisatie Gollingerhof geboekt en die bleek overboekt. Dus hoorden we enkele weken van te voren dat het een ander hotel ging woren: Alpina dus.

We werden heel vriendelijk ontvangen. Het personeel is sowieso erg vriendelijk! De kamers zijn iets gedateerd, maar schoon en met voldoende ruimte en een zitje. De douche was heerlijk (ook wel eens anders meegemaakt). De sauna beneden is simpel, maar wel lekker.
Pluspuntje vond ik ook dat we ieder een eigen skikelderpas kregen, zodat we niet persé tegelijk 'thuis' hoefden komen (zowel na het skiën, als na het stappen ;-)). Ander pluspuntje vond ik de gratis Wifi, hoewel dat alleen in receptie / stube te gebruiken was.
Ontbijt was uitgebreid en gevarieerd, diner was ook prima.
Zwolferkogellift is dichtbij, maar ik zou liever bij de Reiterkogel zitten. Dat is de enige reden waarom we volgend jaar een ander hotel kiezen.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
HJ Lammers
16-3-2011 Wij zijn afgelopen krokus vakantie naar Alpina geweest en hebben gelijk weer besproken voor volgend jaar.
De kamers zijn zeer ruim , wij hadden de DELUXE en waren er met 2 volwassenen en 1 kind.
Het personeel is zeer vriendelijk en voor kinderen is er met het eten altijd wel wat te regelen.
Hier doen ze absoluut niet moeilijk over.
Al met al een aanrader.
Aankomende zomer gaan ze verbouwen en zijn in december weer open voor het nieuwe wintersport seizoen.

"Bijv. "Wat een topper""
Blaasse
16-4-2010 We zijn vorig jaar geweest,en het was prima.Het personeel was heel vriendelijk.Het eten was prima,een goede verzorging.

met partner, Mrt. 2010
"Prima keus"
Lisette
22-3-2010 Wij zijn er voor een miniski (3 nachten) geweest en het hotel is prima. Eten perfect verzorgd en personeel vriendelijk. Gratis wifi. Kamers ruim, schoon en redelijk goede bedden. Ok, het ziet er wat gedateerd uit. Sauna werd lekker heet opgestookt! Skilift op paar minuten lopen, prima te doen op skischoenen. Zou er zo weer naar toe gaan!

met vrienden, Dec. 2009
"Alles kan"
Jody
3-1-2010 Een eenvoudig maar supervriendelijk hotel. Het eten is heel simpel.
Kamers zijn netjes. Wij waren met een grote groep wat op zich natuurlijk al veel meer herrie met zich meeneemt vooral als je met z'n allen uit de kroeg komt. personeel en eigenaresse waren heel soepel, vonden alles prima. Met oudjaar hebben we volop muziek gedraaid tot 05.30 uur. Eigenaresse en barpersoneel feesten net zo hard mee. Is dus een echte aanrader voor een groep. Ook heel kindvriendelijk

met een groep, Dec. 2009
"SUPER-KINDVRIENDELIJK hotel"
Schellekens
13-1-2010 Wij waren met een grote groep (26pers.) waaronder veel kleine kinderen, en we hebben nog nooit zo een leuk team ( Hotel Alpine) meegemaakt! Aan alle wensen wordt voldaan. Klant is Koning. Geen overdreven luxe, maar vriendelijkheid is onbetaalbaar!!!

"Aanrader"
a.v.d.schans
11-7-2009 goed hotel mooie kamer
vriendelijk personeel.etengoed.

"Er zijn betere hotels in Hinterglemm"
Ellis
20-5-2009 Wij zijn hier met 2 stellen geweest in januari 2007.
Kamers erg gedateerd, alles oud en erg krakend! Wel alles netjes schoon en dit werd ook goed bijgehouden.
Eten was goed, maar wel erg weinig, dit vonden we alle 4.
Personeel erg stil en niet erg enthousiast, ze doen het omdat het moet, lijkt het.
De volgende jaren naar een ander hotel geweest voor 1 euro extra, maar echt veel beter dan hotel Alpina! (veel meer en veel beter eten, betere ligging t.o.v. van de pistes en liften, service, mooiere kamers, kindvriendelijkheid en zeker in de prijs/kwaliteit!)
Voor ons geen Alpina meer!

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Gezellig familiehotel"
Familie van Kippers...
11-10-2009 Leuk hotel met mooie kamers,lekker eten.
Goede ligging t.o van de pistes.
Kerstavond was supergezellig met 5 gangendiner allemaal een kadootje
Niks is teveel zelfs je eigen chips eten in het restaurant(barretje)