Beoordelingen Hotel Rauriserhof****

25 mei 2013

Rauriserhof****
Beoordelingen Hotel Rauriserhof****
Marktstraße 6, A-5661, Rauris / Taxenbach / Embach
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Rauriserhof**** in Rauris / Taxenbach / Embach, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Rauriserhof**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Rauriserhof scoort een 9,4 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Rauriserhof**** in Rauris / Taxenbach / Embach, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Rauriserhof****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Rauriserhof**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 73 vakantiefoto's van Hotel Rauriserhof**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Rauriserhof**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Rauriserhof**** met andere accommodaties in Rauris / Taxenbach / Embach.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Rauriserhof****

9,6
met jonge kinderen, Jan. 2013
"Super hotel!"
karijn van koppen
8-1-2013 this hotel is perfect for families and the not too experienced skieer. Upon arrival we were given a super upgrade to a family room. staff was superb!
the food was simply excellent, both breakfast, afternoon snack and diner!special thanks to monica the tourguide, she is a wonderful nordic walking guide! also provided by the hotel! trully perfect choice in every way!

met partner, Okt. 2012
"2e keer en weer super !!!"
jrs
9-10-2012 we zijn net voor de 2e keer geweest bij Rauriserhof en het was weer super!!!
Vriendelijkheid en gastvrij staan hier zeer hoog in het vaandel. Het eten is uitstekend en je kan zelf bepalen hoe snel je de gerechten wilt hebben. Tip: Koop de Salzburger card en je kan dan gebruik maken maken van veel atracties. De aanschafprijs verdien je zeer snel terug.

met vrienden, Aug. 2012
"Mooi hotel in een gezellig dorpje"
annemie verlinden
23-8-2012 hotel rauriserhof hopelijk kunnen ze de kok houden, maar zelfs op de kamermeisjes en ander personeel was niets aan te merken allemaal even vriendelijk.dicht bij het gezellig dorpje

met partner, Jan. 2012
"Geweldig hotel"
Lucien Klerks
26-1-2012 Wij zijn net terug van een wintersportvakantie in Rauris Oostenrijk. Hotel Rauriserhof is een absolute aanrader. Vanaf het eerste moment de ontvangst tot dat je weg gaat vriendelijke em belangstellende mensen van de eigenaren tot en met de bediening. Goede atmosfeer in het hotel, mooie schone en sfeervolle kamer, iedere avond een geweldig 5 gangen menu. Kortom een aanrader. Misschien niet echt goedkoop maar prijs/kwaliteisverhouding is prima.

"Wandelaars zeer welkom!"
Ella van den Berk
16-10-2011 Wij zijn eind augustus begin september 14 dagen in de Rauriser Hof geweest. Ons doel was, berg-wandelen. De Rauriser Hof biedt een unieke service in de vorm van goede begeleide wandelingen en een bus-taxiservice die dik in orde is. Monica is een zeer aimabele en capabele begeleidster van uiteenlopende wandelingen. Goed thuis in de omgeving en luistert ook goed naar de wensen van de gasten. Daarom is de Rauriserhof ook zeer geschikt ook voor mensen die alleen reizen en erop uit willen. Wij willen soms meer dan de gemiddelde groep en ook voor andere informatie kun je goed terecht. Wij hebben gekozen voor een afwisseling van wandelen met Monica, de rangers van de Hohe Tauern en zelfstandige wandelingen.
Het eten mag van ons wat minder franje hebben.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijk hotel"
Koolx3
2-9-2011 Heerlijk hotel met kwalitatief zeer goed eten en fijne bediening Fijn aan een vast tafel dus geen gezoek voor een plaats. Goede kamers die goed schoongehouden worden. Voor de liefhebber: BVN-tv aanwezig
Mooi zwembad en saunagedeelte.
Minpuntjes?
- de receptiedame bij zowel ontvangst als vertrek was ongeïnteresseerd, gaf foute informatie en ging tijdens een het uitchecken gewoon een ander helpen en liet ons staan.
-de parkeergelegenheden zijn fijn rondom het hotel maar dit brengt tevens mee dat je uitzicht altijd wordt onderbroken door geparkeerde auto's.

Is niet goedkoop maar als je het kunt missen zeer aan te raden.

Fantastisch wandelgebied.

"Leuk hotel"
Linda
1-9-2011 Wij zijn hier in augustus geweest voor een week. Het eten was erg goed alleen was de bediening wel erg snel. De eerste avond stonden wel na een uur buiten, en dat voor een 5 gangen diner. Telkens als ons bord leeg was werd al gelijk een nieuw bord eten gebracht. We gingen even later maar heel langzaam eten omdat het te snel ging! Verder was het erg leuk, mooi zwembad en mooie kamer.

"Dit was echt fantastisch ik wil terug"
Danny van Hemert
10-7-2012 Dit was het beste hotel ooit dat we tegen kwamen je krijgt in dit hotel
-goede service
-goed eten
-goede ruime en schoone kamers
-aardige mensen
enz eigenlijk is het te veel om op te noemen
Ik raad iedereen die naar Rauris gaat hotel Rauriserhof te boeken. Maar wij kunnen helaas niet meer want het is duurder geworden.

"Geweldig!"
Rick
16-8-2011 Dit hotel was echt fantastisch!
- Uitstekende service
- Goed kwalitatief eten
- Mooie nette kamers
- Ook voldoende parkeerplaatsen
Je krijgt er gewoon een goed gevoel door!
Dit hotel is dus zeer aan te raden!

"Een aanrader"
Cremers erna
25-7-2011 heel mooi hotel. geweldig lekker eten en zéér mooi gepresenteerd. Buffet voor de kinderen ook zéér gevarieerd. Mooi groot zwembad met ideale temperatuur. Vriendelijk personeel.
Lunchpakket eerder miniem: 1 broodje, 1 stuk fruit, 1 drankje, 1 snoepje
Zéér mooie omgeving; wij willen zeker terug

1 2 3 4 5 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?