Appartement Haus Enzian in Rauris / Taxenbach / Embach Oostenrijk beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Haus Enzian

9,6

Appartement Haus Enzian Rauris / Taxenbach / Embach

Beoordelingen Appartement Haus Enzian

Sportstraße 33, 5661, Rauris / Taxenbach / Embach
Appartement Haus Enzian scoort een 9,5 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Haus Enzian? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Haus Enzian in Rauris / Taxenbach / Embach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 68 vakantiefoto's van Appartement Haus Enzian vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Haus Enzian met andere accommodaties in Rauris / Taxenbach / Embach.

22 beoordelingen over Haus Enzian

met oudere kinderen, 2012
"Heel gezellig huisje"
fam Noordhof
27-2-2012 Samen met een bevriende familie huurden wij de twee boven-appartementen in Haus Enzian. Erg leuk ingericht, fris appartement met een leuke speelkelder voor de kinderen en luxe opslagplaats (beneden) voor skischoenen en ski's. Fijne Sparwinkel op loopafstand. Overweeg met de trein te gaan tot Sankt Johann in Pongau, want in het kleine Rauris is alles te belopen. Aardig echtpaar dat het huisje runt.

met een groep, Feb. 2012
"Goed appartement."
Fam. van der Heide
4-3-2012 Prima verblijf , waar je lekker kunt ontspannen.
Goed ontvangst bij aankomst door een aadig echtpaar (Ivo en Sandra)
waar je altijd met vragen kan aankomen .
Smorgens wakker worden en op aanvraag ligt het brood klaar beneden in de hal .
Appartementen zijn netjes en schoon !
kennis is aanwezig voor de leuke en lekkere dingen in de buurt.
Appartement is op ongeveer 5 minuten rijden van de skipiste ,
Aanbeveling waard was weer te snel vol geboekt voor volgend jaar anders had ik hier zeker weer terug gekomen !

met vrienden, Feb. 2012
"Super verblijf"
Coen
25-2-2012 Heerlijke week gehad in Haus Enzian, vriendelijke en behulpzame mensen en fijn appartement van alle luxe voorzien. Super sneeuw en dagen met zon gehad, kon niet beter!

met partner, Jan. 2012
"Een topweek gehad !"
Monique Borsboom
28-1-2012 Gisterochtend was het voor ons helaas weer tijd om te vertrekken na een superweek in het appartement Maroni.
Het huis was helemaal super, de gastvrijheid was top en ook onze 2 honden werden erg enthousiast ontvangen !!
Het vlees voor de honden wat wij mee hadden genomen paste niet volledig in de vriezer, maar daar werd binnen een paar minuten direct een oplossing voor gezocht, zodat het vlees alsnog goed ingevroren bleef, helemaal top dus !
Dit is een plek waar je je direct thuis voelt, je volledig tot rust komt, en waar je nog een echt vakantie gevoel hebt.
Wat ons betreft mochten de bedden iets harder, vandaar de 9 voor de inrichting maar gezien dat puur persoonlijk is en wij verder geen minpunten kunnen bedenken overall een 10 !

We hopen dat er deze zomer nog plek is om er 2 weken te vertoeven, want voor het eerst in jaren vakantie vieren hadden wij een brok in onze keel bij het afscheid nemen.... en dat zegt voor ons meer dan welke waardering dan ook!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Ideaal vakantiehuis voor gezin met kinderen."
fam. Sloot
23-8-2011 Zelfs op een regendag prima vermaak door de speelkelder met tafeltennistafel, voetbaltafel, snookertafel, computer met internetaansluiting en voorraad dvd's en spelletjes. Ook handig was de broodjesservice door de gastvrije verzorgers van Pension Enzian.

"Rustgevend, mooi en gezellig!"
fam jansen
4-8-2011 je vind je rust in de groene omgeving (das dan in de zomer). maar er is ook gezelligheid vanuit het dorp. de accommodatie is prachtig en goed verzorgd. zeker voor herhaling vatbaar!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooi en zeer goed verzorgd appartement"
patrick
13-8-2011 een mooi en verzorgd appartement en uitstekende gastheer/vrouw, vriendelijk en behulpzaam.
Alles zeer goed verzorgd. Uitstekend vakantieadres ondanks het mindere weer. Broodjesservice was goed.
Kortom een adres om te onthouden voor de volgende keer.

"Leuk"
Debby
24-7-2011 Van 10 tot en met 20 juli waren wij te gast in huis Enzian, appartement Maroni. Mooi appartement niet groot maar voor ons met 3 kinderen en 2 volwassenen van alle gemakken voorzien. De speelkelder is natuurlijk helemaal top al mag het buiten wel iets uitbundiger met eventueel een trampoline of zwembad(je)0f koppelduikrek??? Een paar extra picknicktafels voor als de appartemeten allemaal bezet zijn en we allemaal buiten willen eten?

Ontvangst was helemaal leuk, broodjes 's morgens bij de deur geweldig! Alle "tips" van Ivo en Sandra top!!

Dorp Rauris is gezellig en de omgeving betovererd, neem een hohe tauern card! Want er is zoveel te doen zoveel te zien dat je met 14 dagen vakantie nog niet ben uitgekeken.

Een aanrader voor ieder die aan een actieve maar ontspannen vakantie toe is.

"Fantastische plaats"
Betsy en Johny Vers...
4-7-2011 Haus Enzian in Rauris is een fantastisch onderkomen. Aangezien wij in juni zijn geweest is ligging t.o.v. pistes niet van toepassing. Wij hebben voor het 2e jaar gebruik gemaakt van het appartement Maroni. Daarvoor in een 5-persoons gezeten. Iedere morgen verse broodjes voor de deur. Het voelt als ons 2e thuis. Gastheer en gastvrouw staan altijd klaar met raad en daad. Een aanbeveling? Niet zeuren, gewoon doen. Je krijgt er geen spijt van. I mog Rauris.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Fantastisch adres!"
Jan van Kemenade
16-3-2011 Wij zijn dit jaar voor de 4e keer in Haus Enzian geweest en hebben wederom een fantastische week gehad, mede door het fijne appartement en de geweldige gastvrijheid.