28-1-2012
Gisterochtend was het voor ons helaas weer tijd om te vertrekken na een superweek in het appartement Maroni.
Het huis was helemaal super, de gastvrijheid was top en ook onze 2 honden werden erg enthousiast ontvangen !!
Het vlees voor de honden wat wij mee hadden genomen paste niet volledig in de vriezer, maar daar werd binnen een paar minuten direct een oplossing voor gezocht, zodat het vlees alsnog goed ingevroren bleef, helemaal top dus !
Dit is een plek waar je je direct thuis voelt, je volledig tot rust komt, en waar je nog een echt vakantie gevoel hebt.
Wat ons betreft mochten de bedden iets harder, vandaar de 9 voor de inrichting maar gezien dat puur persoonlijk is en wij verder geen minpunten kunnen bedenken overall een 10 !
We hopen dat er deze zomer nog plek is om er 2 weken te vertoeven, want voor het eerst in jaren vakantie vieren hadden wij een brok in onze keel bij het afscheid nemen.... en dat zegt voor ons meer dan welke waardering dan ook!!
4-8-2011
je vind je rust in de groene omgeving (das dan in de zomer). maar er is ook gezelligheid vanuit het dorp. de accommodatie is prachtig en goed verzorgd. zeker voor herhaling vatbaar!