Gasthof Grimming*** in Rauris / Taxenbach / Embach Oostenrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Gasthof Grimming***

Gasthof Grimming*** Rauris / Taxenbach / Embach

Beoordelingen Gasthof Grimming***

Marktstrasse 25, 5661, Rauris / Taxenbach / Embach
Gasthof Grimming scoort een 8,6 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Grimming***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Grimming*** in Rauris / Taxenbach / Embach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Gasthof Grimming*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Gasthof Grimming*** met andere accommodaties in Rauris / Taxenbach / Embach.

9 beoordelingen over Grimming***

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Goed verzorgd in groot gasthof"
natasja
9-1-2011 Gasthof Grimming is een groot gasthof, gelegen in het gezellige centrum van het kleine dorp Rauris. Het eten is bijzonder lekker, genoeg keus voor iedereen en wanneer er niets voor je bijzit kun je iets anders bestellen. Dit moet je dan al wel 's ochtends doorgeven. De "jonge" familie Langreiter is erg op zich zelf. De oude heer Langreiter is ook nog altijd aanwezig en zit op z'n praatstoel, gelukkig het liefst met gelijktaligen. Met oud & nieuw was er een leuk feest buiten op het plein, met muziek.
Pistes liggen wat ons betreft niet op loop afstand, maar we gingen gewoon met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid bij de pistes. Skigebied is erg klein. Je bent verplicht een zwarte of rode piste te nemen om beneden te komen, of met gondel terug.

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Heerlijk gasthof voor een relexte vakantie"
mirjamvangelder
6-1-2011 ruime kamers met prima bedden
goed ontbijt en ook het avond eten is heerlijk
(keuze uit drie hoofdgerechten)
voor de kinderen is er altijd een optie voor schnitzel als ze de andere gerechten niet lusten
lieve familie die het gasthof runt
van de kerkklok hebben we geen last gehad
alleen de eerste ochtend hebben we hem gehoord
daarna gewoon doorgeslapen,
verwarmde ski stalling en de ski bus stopt voor de deur
dan nog 4 minuten met de bus en je staat bij de piste
Rauris is een pittoresk dorpje
wij gaan er zeker nog een keer terug

met partner, Juli 2009
"Het was fantastisch"
lieve
28-7-2009 Wij zijn inmiddels 14 maal in Grimming op verlof geweest : een Gasthof met ideale ligging, heel eenvoudig, kindvriendelijk, uitgebreid ontbijtbuffet, gevarieerd avondmaal, gratis taart met gebak om 16 uur en gratis drankje s avonds. Ook konden we de Laptop meenemen want er was gratis internetverbinding!
Dus zéker prijs/kwaliteit ok ! Stel je voor HP in het zomerseizoen met al deze voordelen en dat tegen slechts 38 euro !

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Grimming*** bij:

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Behulpzaam en vriendelijk t.o. gasten"
C. Verburg
29-12-2009 In Dit Gasthof met de familie Langreiter kom ik reeds vele jaren en steeds tot grote tevredenheid.Ik ben zo beetje kind aan huis.
Eenvoudig ingericht, behulpzaam en altijd bereid wat uit te zoeken.
Een prima Keuken. Herr Langreiter maakt een uitstekend diner.
Ontbijt is goed gesorteerd. Zo nodig haalt en brengt Herr Langreiter sr je van- en naar de trein in Taxenbach.

"Matig hotel"
john
15-2-2009 we zijn hier met 7 volwassen en 4 kleine kinderen geweest (we zijn er nog)
eten is een echte gaar keuken.
kamers zijn sober maar netjes en schoon.
we hadden zeil aan de wanden in de badkamer.
faciliteiten waren er niet.

met partner, Sept. 2007
herman van hauwerme...
16-9-2007 Na 12 jaar winterverlof in Grimming nu in September. Prijs/kwaliteit meer dan OK !
Het klokkengelui waren we na twee dagen al gewoon en sliepen gewoon door .
Na een krachtig ontbijt aan het buffet is Grimminghotel een uitstekende uitvalsbasis om de tientallen prachtige wandelingen te maken.
s avonds dan keuze uit drie menu's als avondeten.
En ben je tussen 16 en 17 uur aan het hotel, kan je er gratis koffie en gebak genieten in de gezellige Stube !

angelique
5-4-2006 Wij waren er in de voorjaarsvakantie met 2 kinderen. Veel trappen lopen. Elke ochtend vroeg wakker door de klerklok (6 uur) pal naast de deur. Het hotel is op zich prima, alleen vonden wij de afstand tot de piste waar de skischool zit echt niet te lopen. Gelukkig stopt de skibus voor de deur. Jammer dat de hotelgasten niet meer gebruik konden/mochten maken van de stube, daar werden nl. ook gasten van buiten voor het avondeten neergezet. Het hotel werd ook voor lokale festiviteiten gebruikt, daarom wat weinig aandacht voor de hotelgasten. En het rook bij de hotelkamers heel erg naar sigarettenlucht. Eten was niet bijzonder, gewoon redelijk.

herman en lieve
5-9-2005 Reeds 14 jaar trouwe gast in Grimming.
Ligt op de markt in Rauris. Vooral voor de gastronomie is dit Gasthof een echte aanrader.
Ook kindvriendelijk hotel.
Langs de buitenzijde een autentiek gebouw , binnen gerenoveerd tot een degelijk gasthof.
Prijs/kwaliteit : dus een 10

met partner, Feb. 2005
lieve
25-10-2005 Gasthof Grimming ligt op het dorpsplein van Rauris.
Is een heel oud gebouw maar gerenoveerd. Is kindvriendelijk . De skibus stopt voor het hotel.
Maar zeker aan te raden : de gastronomie !!
De gastheer is zeer vriendelijk en staat met woord en daad de gasten ten dienste.
Rauris is ook nog een heel rustig dorpje en bulkt nog niet van het toerisme : dit heeft alleen maar voordelen.