13-11-2011
Leuk hotel, prijstechnisch interessant, maar niet echt luxe. Speelkamer is een donker, achteraf gelegen hol. Eten is eenzijdig, weinig groente, weinig keuze, maar smaakt wel prima. Overdag is er niks te doen in het hotel; all inclusive geldt alleen in een ongezellige eetzaal, niet in de rest van het hotel.
Ze doen wel hun best om het je naar de zin te maken en de kamers zijn ruim en schoon, dus dat is absoluut een pluspunt, en wanneer een enorme druktemaker (die zichzelf als directeur van het hotel ziet en dit ook aan iedereen laat weten) er niet is, is het ook nog plezierig om er te vertoeven.
Ligt aan een doorgaande weg, dus een kamer aan de straatzijde is niet echt aan te bevelen.
14-9-2011
Leuk hotel.... bij het "all inn" concept moet je je niet te veel voorstellen.Ontbijt:keuzes genoeg aan broodjes en beleg.Voor je luch kan je 's ochtends zelf je broodjes maken en meenemen.In de namiddag kan je dan een plakje cake met drank nuttigen.Avondeten: viel mij eigenlijk wel een beetje tegen kwa verscheidenheid eten.Koude groentjes waren ook veel te zuur en heb op de 10 dagen dat we daar waren wel 4 keer frietjes weten serveren.Al bij al viel het nog wel mee aangezien je mocht eten en drinken(tot 22u) zoveel je wou.
8-9-2011
Goed hotel geboekt all inclusieve ontbijt ruim voldoende.Broodjes kon je meenemen voor lunch.
Tussen 16.00 en 17.00 uur bier-wijn -koffie en cake .Avondeten goed en tot 22.00uur vrij drinken zoals wijn-bier-water-koffie en limonade wij zijn van 28 aug '11 tot 04 sept 2011 daar geweest zeer naar ons zin gehad.